Av sever tuzu kuru yivlicilere hitap ediyor gibi geldi bana 2250 € çok para be ![]()
avc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eline saglik Mustafa. Sen daha neler neler yaparsin.
-
Slikon sprey kullananlar dikkat. Bazı boyalı parçaların boyasını mahvediyor !!! (Hatsan pompa gibi)
-
Markası spoton olacak sanırım. Yerli üretimi desteklemek adına heyecanla bekliyorum.
-
Sağol kardeşim. Gerçekten güzel bir gün oldu. İyi stres attık. Yine yaparız ilk fırsatta.

-
Mustafa ilk buluşmamızda bunları gözden geçirelim. Hatta cronoylada biraz ölçüm yaparız. Bir fikir verir belki

-
Ayrıca tüpe 240 bar bassanız bile valf çekice öylebir direniş yaparki yeterli havayı tahliye etmez. Yani bir anlamı yok.
-
Daha önce paylaştığım bir site. Buradan diğer sitelere erişebilirsiniz.Faydalı bir link
-
Olayı sadece dürbüne bağlamak da yanlış. Söz konusu 300lü metrelerse silahın gücü peletin ağırlığıda önemli. Bide dürbünün arka ayağını beslemek diye birşey var. İllaki uzak mesafe atacağım derseniz:)
-
Yüksek zoomda uzun mesafedeki hedefi vuramazsınız. Saçma düşme yaptıkça mildotlarda size yetmiyecektir. Mecburen zoomu düşüreceksiniz. Ama 300 mt ye 12x le atarsınız. Tabi mecek çapıda önemli.
-
Hayırlı olsun. Jsb 10.43grn le iyi iş çıkarır bence. Tabi önce bir pompa edinmeniz lazım

-
Ağırlık stabilitenin yanında güç artışıda getiriyor. Şöyleki s 510 tc modelinde yaptığım crono çalışması sonucu 16gr jsb ile 35 fp güce ulaşırken,18 grn jsb lerde 40 fp yi görebiliyorum.Yani her silahın gücünü en iyi ortaya koyduğu gramaj farlı olabilir. Condorda ise 21 grn de 55 fp yi geçemezken hornet 1 32 grn de 72 fp yi üretebiliyor. Bu atışlarda bana yansıması ise şöyle. 21 grn ile 32 grn in vuruş noktaları bakımından ağır pelette düşme yok. Aynı noktaya bazende dahada üstüne vurabiliyor. İşin teknik kısmına hakim arkadaşlar sebebini daha kolay açıklayabilir belki.:)
-
Dağıtılmaya yarın başlıyacak diye biliyorum. Daha deneyen olmadı.
-
Isırmasın !!!
-
Şarjör bu silahların ruhuna aykırı. Bu silahın amacı belli. Vur, kır , parçala. Oldukça basit ve sade. Tam eğlencelik. Escape olmasa bile bir condor sss i herkese tavsiye ederim.
-
Düşük güçte jsb 13.43, orta güçte jsb 16 grn, 18 grn, yüksek güçte incemehmet 25grn kullanıyorum. 30.25 grn ler uzun biraz. Ençok kullanmayı sevdiğim ise 18 grn pelet. Kısa orta ve uzun mesafede
21grn HN baracuda dan verim alamadım. Rws superfield 16grn de iyidir. Ama jsb varken diğerlerine gerek yok bence. -
Yadigar hatsan ı oglanın eline verseydin bari. Hava atmıştır o şimdi sana

-
elinize sağlık. Mesafe nedir?
-
Elinize sağlık. Silah parasının karşılığını fazlasıyla vermiş görünüyor

-
Bu işin ustasısın
Çok güzel olmuş.