Aynı tüfekten bende var. Hatsan a gönderdim 35 lira masraf aldılar. Yayı ve kurma kolu yoktu onları takmışlar. Şimdi kondisyonu gayet iyi. Ayrıca tüfeğinizden çıkan parçalar orjinal. (Elimdeki orjinal yedek parçalarla karşılaştırdım)
avc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun. Kıymetli silahlar

-
Hayırlı uğurlu olsun.
-
Güle güle kullanın. Çift namlu galiba !

-
Bugün birkaç deneme yaptım Condor la. Sonra adını conavar koydum. Ruhsatsız nasıl satarlar bu silahı onu düşünüyorum.
-
10 atışta 30 fp fark oluyorsa scubaya bağlamak lazım bu canavarı

-
Bu sorular benim kafamıda uzun zaman meşgul ettkten sonra bir condor sss 5.5 temin ettim. Zamanla cevaplarını bulmayı düşünüyorum. Nasıl olsa güç ayar düğmesi var ve modifiye konusunda üzerine silah yok.
-
Doğan beye hak vermemek elde değil. Euro 3 tl olmuş. Eldekilere sahip çıkma zamanıdır.
-
Benim AT 44 tüfek Ali de. Bulpup kundağı takılıyor. Resimlerini paylaşırsa son durumunu görürüz. Özledim keratayı

-
Hayırlı olsun. Heyecanınızı anlıyorum.

-
Okullar tatil olunca yapılsa ne güzel olurdu. Hem tatil yapardık hem yarışmaya katılırdık

-
Hayırlı olsun. Fotoları bekliyoruz.
-
Şu test kutularından alıp denemek lazım herhalde. 16 mı 18 miden ziyadele LW namlularda 5.51 , 5.52 ve 5.53 çapların hangisi daha iyi olur meraktayım.
-
Çok güzel silahlar var gerçekten. İnsan hepsinden almak istiyor bir tane. Neyse yılbaşı geldi. Bahçedeki çamın dibine bir ayakkabı kutusu bırakayım bari. Belki noel baba içine birkaç balyacık bırakır.

-
Bu xvi talon un modifiyeli hali herhalde. Condorun değil.
-
Yanlış bilmiyorsam eğer evanix ler hatsan tarafından ithal ediliyor ve tamirleride hatsan da yapılıyor.
-
Kullanan bir arladaşım 30.06 demişti. Aklımda kalmış.
-
O işin en zor tarafı söktüğün yayı geri yerine takmaktır. Görüntüdeki gibi sıkıştıracak bir aparatın yoksa hiç bulaşma. Sakatlık çıkarır !
-
Şimdi tüfeğe benzemiş.
-
Çılgınlık bu ya. Ne güzel bişey bu. Kurma kolu sorunuda çözülmüş.