Hayırlı olsun. Kıymetli silahlar ![]()
avc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı uğurlu olsun.
-
Güle güle kullanın. Çift namlu galiba !

-
Bugün birkaç deneme yaptım Condor la. Sonra adını conavar koydum. Ruhsatsız nasıl satarlar bu silahı onu düşünüyorum.
-
10 atışta 30 fp fark oluyorsa scubaya bağlamak lazım bu canavarı

-
Bu sorular benim kafamıda uzun zaman meşgul ettkten sonra bir condor sss 5.5 temin ettim. Zamanla cevaplarını bulmayı düşünüyorum. Nasıl olsa güç ayar düğmesi var ve modifiye konusunda üzerine silah yok.
-
Doğan beye hak vermemek elde değil. Euro 3 tl olmuş. Eldekilere sahip çıkma zamanıdır.
-
Benim AT 44 tüfek Ali de. Bulpup kundağı takılıyor. Resimlerini paylaşırsa son durumunu görürüz. Özledim keratayı

-
Hayırlı olsun. Heyecanınızı anlıyorum.

-
Okullar tatil olunca yapılsa ne güzel olurdu. Hem tatil yapardık hem yarışmaya katılırdık

-
Hayırlı olsun. Fotoları bekliyoruz.
-
Şu test kutularından alıp denemek lazım herhalde. 16 mı 18 miden ziyadele LW namlularda 5.51 , 5.52 ve 5.53 çapların hangisi daha iyi olur meraktayım.
-
Çok güzel silahlar var gerçekten. İnsan hepsinden almak istiyor bir tane. Neyse yılbaşı geldi. Bahçedeki çamın dibine bir ayakkabı kutusu bırakayım bari. Belki noel baba içine birkaç balyacık bırakır.

-
Bu xvi talon un modifiyeli hali herhalde. Condorun değil.
-
Yanlış bilmiyorsam eğer evanix ler hatsan tarafından ithal ediliyor ve tamirleride hatsan da yapılıyor.
-
Kullanan bir arladaşım 30.06 demişti. Aklımda kalmış.
-
O işin en zor tarafı söktüğün yayı geri yerine takmaktır. Görüntüdeki gibi sıkıştıracak bir aparatın yoksa hiç bulaşma. Sakatlık çıkarır !
-
Şimdi tüfeğe benzemiş.
-
Çılgınlık bu ya. Ne güzel bişey bu. Kurma kolu sorunuda çözülmüş.
-
Görsel şölen gibi