Görsel şölen gibi ![]()
avc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Orda güvercin, serçe, sincap gibi hayvanlar , fare gibi zararlı mücadelesine dahil edilmiş. Bence de bu conilerin alayı zararlı mücadelesine dahil edilmeli

-
Bi gelişme var dizid. İlk bölümlerinde yaylı silah kullanıyorlardı şimdi hw 100

-
Silah güçlü. Bence 75 metre için gayet başarılı.
-
Elinize sağlık.
-
Beğenilmeyen ( kırmızı jsb) derken jsb excat jumbo 15.89 gr den bahsediyorsanız bi gariplik var.Ben beğenmeyeni görmedim daha. Ben AA da başka pelet kullanmıyorum. Hele bide kırmızı kutu 18 gr likleri dört gözle bekleyenlerdenim.
-
Yeni seriler s 510 (sidelever). S410 eski seriler.Fiyat ondan dolayı uygun olabilir.
-
Bir kutu alır denersiniz. Silahınız da iyi performans verirse grupmanlarını paylaşırsıınız. Fiyat olarak oldukça uygunmuş. Başka tipleri varmı acaba?
-
Birsürü araba alıp satmış biri si olarak sana tavsiye 1: İşine ve yaşadığın yere göre araç al. 2: Toplumda kabul görmüş, kolay alınıp satılan bir araç al. 3: Güvenilir birinden al ve serviste kontrol ettir.( kazası olmasın) 4: Bence Ardahan da subaru ya binme. Saygılar.
-
Pompa candır. Ufak tefek biri değilseniz korkmayın. Yapılamayacak iş değil.
-
Çok fena bi makinaymış. İzlemekle yetinmek çok üzücü.
-
Polis ne amaçla kullanıyor acaba merak ettim şimdi
-
Rabbit magnum = norica ban = fiyasko (almayın)
-
Bende merak ettim. Bi yerde görünüyor ama gelmemiş ki daha !
-
Güzel grupman yada delik. Şahsi fikrim 4, 5 bin liralık silahlarla 50 metrenin altında grupman çalışmak silahlara haksızlık!
-
Uygulama güzel. Ama geri dönüşü yok anlaşılan.
-
Hediye dürbün kayış moderatör sadece hatsanda var kardeşim. İthal tüfeklerde yok. Varsada kutudan çıkmaz ayrı satılır. Airarms altın değerinde, kaliteli, ikinci eli sağlam, tamiri kolay yapılabilen,......vs. Daha ne ister insan.
-
Condor a şarjör ve aksesuar uygulaması yapılmış sanki! Ülkemize gelse bende alırdım. Herkese lazım bir güç tüfeği olmuş.
-
Bt güç tüfeği. Bana normal gibi geldi. Ne kadar köfte o kadar ekmek mantığı.
-
Neler var neler !!!