Ülkem şartlarında bu 6,35 ler için bile bullet bulmak bu kadar zorken 7,62 ve 9 mm kullanan arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum doğrusu ![]()
avc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Başlığı okuyunca amatörce yapılmış bişey bekliyordum. Ama bu usta işi olmuş. Elinize sağlık.
-
Hayırlı olsun. İddialı bir set olmuş.
-
Ustam sen gezi sökme bence. Tekeri tutan vida ortada kalıp daha çirkin görünebilir. Ah ihtiyar ah ne çekmişti benimki

-
Bi ihtimal dizelleme nedeniyle oluşan duman cronoyu etkilemiş olabilir mi acaba.
-
Güzel bir çalışma daha. Eline sağlık kardeşim. 80 regüle atış çok iyi bence

-
Hakikaten sihirliymiş o tüfek. 13 grn 1490 FPS hız 64 FP güce denk geliyor. BT yi geçmiş resmen

-
Atışları merakla bekliyorum. Silah bu hali ile gayet stabil görünüyor.
-
cafahmet arkadaşın dediği gibi ülke içine satış yok diyorlar.( Kaynak güngör av- Hatsan genel distribütörü)
-
At 44 güç ayarlama konularını karıştırın. Birkaç küçük müdahale ve uygun pelet ile 50 değil 150 metrede bile kırar şişeyi.
-
Valibey e katılıyorum. Yıllar önce üstatlar yazmış çizmişti. Diana namluları ya değişmeli (yivset yapısından dolayı) yada sert(alaşımlı) pellet kullanmalı diye.örnek gamo match gibi.
-
Sen yaparsın kardeşim

-
Orjinal olmuş bu. Elinize sağlık.
-
Hayırlı olsun,güzel seçim olmuş.
-
Forumu biraz araştırın. Takıldığınız yerde yardımcı olalım.
-
Zetax dostum yanlış anlama lütfen 2mm sacı deliyor derken ölçerek mi söylüyorsun yoksa tahminimi konuşuyorsun. 2mm sac çok iddialı bir rakam. Ben ne ranger la 75fp nede condor la 72 fp daha 2mm lik bir sacı delemedim yahu. Gerçi demir sac var alimiyum sac var inan merakımdan soruyorum

-
Mustafa senin ellerine sağlık diğer tüfek sahibiMustafa arkadaşıma şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
O tüfekte reğülatör vardı sen regülatör ile ilgili olarak ne işlem yaptın onu merak ettim.Sağolasın kardeşim iyi dileklerin için. Sabırlı davranırsanız Mustafa nın yapamayacağı şey yok. Bu Mustafa nın maharetli ellerine teslim ettiğim dördüncü tüfek ve memnuniyet garanti...
-
Hadi hayırlı olsun Mustafa. Yeni projelerinle Ali ağaoğlu nu geçtin valla. Aha meydan yaptın oldu

-
Güzel sonuçlar Mustafa. Şu condoruda merak ettim doğrusu

-
Gayet güzel resimler olmuş.