Eline sağlık Ali usta. Güzel düşünmüşsün. Ara bağlantı parçası hazırmı yoksa siz mi ürettiniz.
avc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bencede değmez. Hatsan ın yeni namluları daha güzel (yivsetleri düzgün, namlularında eğrilik ya çok az yada hiç yok, tetik tertibatıda ihtiyarınki gibi basit değil). Başka bir tüfek alın daha mutlu olursunuz.
-
Ben de s 510 da denedim bugün. Grup dağınık biraz. Beni endişelendiren kısım grupmandan ziyade namluya zor sürülmesi ve sanki etek kısmının namlu içi oring e zarar verebileceği oldu. Bunun dışında tahribat gayet iyi.
-
Şöyle bir husus da var. Aşırı süratlerle atılan saçma lar etekli olduğu için yivsetlere oturmadan(tabiri caizse etekleri traşlanarak) namluyu terk etmezmi ? Yani kaval namludan çıkar gibi !
-
Bende bi ara ağırlık olayına takılmıştım. ince memed solidler genel olrak yuvarlak hesap 2 gram geliyor (30.25 grn yazan) defolu olanlar da dahil küçük bir kısmı 1.9 gram, bir kısmıda 2.1 gram geldi. Hornetler (32 grn)de fark gözardı edilecek kadar küçük (0.10 gibi) gelmişti. En küçük fark artık piyasada bulunmayan eleywasp a aitti.(0.02 gibi)
-
Peletin aşırı hızlarda atılması grupmanı bozar. Bunun yolu ağır pelet kullanarak hızı düşürmek olabilir.
-
Bülent bey yine güzel bir çalışma yapmışsınız. Elinize sağlık. Rabbit magnumu 50 metrede attığınız kağıtta göremezseniz şaşırmayın tam bir rezalet. Onun yerine hornet i koyun tavsiye ederim.
-
Bkl dampa türü bir ayak değil. Kullananlar daha iyi bilir tabi.
-
Doğru söze ne denir. Ali bu işi avrupada veya amerikada yapsan köşe olurdun.
-
Bende birşey sormak istiyorum. Bazen forumda bir konuya(mesela bu mesajı yazınca gönder butonu görünüyor)yazınca enter veya escape tuşuna basın diyor. Android telefonda opera mini ile nasıl oluyor bu iş ?
-
Bencede bu olaydan bişey çıkmaz. Birde üniversiteli olacak yazık!
-
Başarılarınızın devamını dilerim. Gidebilmek bile ayrı güzel. Gerisi gelir nasıl olsa.
-
Güzel sonuçlar. Mustafa da yapmış yine yapacağını

-
Hayırlı olsun. Keyifli zaman geçireceğiniz belli.
-
Condor eğlenceli ve modifiyeye en uygun silahtır.
-
Yerel av bayilerinde bazen böyle hesaplı ürünler denk gelebiliyor. Güncel fiyatlardan değilde eski fiyatlardan satıyorlar. Muhtemelen yeni ürünler gelince fiyatları günceller.
-
Şahane bişeymiş.
Paslanma sorununada çare olur belki. -
Hep merak ettiğim bir yaylıdır. Elinize sağlık. Ayrıca chrono sonuçları da gayet iyi. Bende jsb 16 gr tavsiye ederim. Ayrıca magnum sınıfta yer alan mod 125 le kıyaslarsak jsb 18 grn i ortalama 50 fps daha yavaş atıyor.
-
-
Mustafa ekiz e bi sor istersen. Teknik konulara oldukça hakim. Ayrıyetten parçada yapıyor.