Nativen adlı kullanıcının mesajları

    Mod 125 i zaten satıp artık kendimi PCP ye vereceğim, üstad güzel tüfek mesafe olarakta etkili ama bi ayar tutturamıyorum benden mi tüfekten mi anlamadım.Artık daystate air ranger, FX revo/gladio veya Sumatra 500/2500 6,35 aralığındayım.Ya onda ya bunda.Ancak gördüğüm kadarıyla Daystate uzun menzilli atışlarda etki/mesafe olarak açık ara önde ancak 2.el ancak komple takım olarak alabilirim zira tüpüdür, optiğidir, v.s dir tek tek alırsam bütçeyi Merkez Bankasına yükleyip icralık ederim kendimi kredi kartına.Bundan dolayı all in one 2.el fiyatlara ve temiz tüfeklere bakıyorum.Mod 125 i 2.el olarak ne kadar bir tutara satmalıyım?

    Gerçekten merak ettiğim konulardan birisi, sanırım hala da geçerliliğini koruyor.Zira kendim denemeden asla tam bir bilgi sahibi olamayacağım; bir çoğumuz gibi ..


    sevgili Ali arkadaşım verdiğin bilgiler sorunuma çözüm olabilecek teknik cevaplarla dolu ancak; keşke özellikle en ucuz ve olabileceği en muhtemel çözümüm lazer pointer ı alabileceğim türkiye içi bir satış yapan bir sitenin linkini de verebilirsen fazlasıyla beni ve bu konuda sıkıntısı olan arkadaşları mutlu etmiş olacaksın.

    Habire nişan ayarı bozulduğu için kullanamadığım neredeyse 2 yıldır elimi sürmeye sıkıldığım tüfeğimi bu mali şartlar altında zor da olsa kullanmak istiorum.Uygun fiyatlı dürbün olmazsa lazer pointer o da olmazsa red dot .. Hangisi olsa razıyım yoksa silahı da satıp gelmeyecek bir fi tarihine kadar bu spordan mahrum olacağım.Lütfen bilen arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız duacınız olurum.Şimdiden teşekkür ederim.

    bende de mod 125 var ve anladığım bu silaha dürbün tepmesinden dolayı tavsiye edilmiyor ki benim silahta tepme bayağı fazla.Daha önce hiç havalı silahım olmadı; mod 125 ilk ve tek silahım.Ondan nişangahta bile hep problem yaşıyorum.Aklıma tek çözüm geliyor silaha lazer nokta aparatı(adını tam olarak bilmediğimden) kullanılabilinir mi acaba?Bu konuda yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.Teşekkürler ..