maviboncuk adlı kullanıcının mesajları

    gezin eger uzun olan modeldense ortasındaki yukarı aşagı ayarı yapan vida allen başlıdır ve setuskur vidası görevi görür aynı zamanda, yok kısa olan modellerdense gezi sabitleyen vida aynı zamanda namluyuda sıkar.sen oradaki vidaları sök ve namluyu cevirerek cıkar daha sonra locktite gibi bir vida sabitleyici sürüp yerine oturt sonrada gezin vidalarını iyice sık.

    dostum allen le uğraşmadan önce tüfeğin mermi yatağındaki orige bir bak derim dudup dururken böyle bir durum ortaya cıktıysa problem oringden olabilir kalitesiz çapaklı mermi kullandıysan oringi ya bozuyo yada tamamen yerinden söküyo.şarjörü çıkar ve mermi yatağına dikkatlice bak orada bir kanal vardır oring bu kanala oturur yerindemi değilmi kontrol et kolaygelsin.

    aynı şey benımde başıma geldi dürbünün içindeki tüpü sabitleyen 3 tane vida var.zoom ayar halkasının altında yada on mercek tüpünün altında bazı dürbünlerde. onlar gevşemişti sıktım düzeldi.resim olsa daha iyi anlatırdım ama senın yapıcagın ön mercek tüpünü sök.ana gövde üzrinde 3 vidayı bul ve sık.inşallah düzelir kolaygelsin

    geçmişolsun. kalıteden şaşma hiçbir zaman.jsb ile cok daha mükemmel sonuç alacağına inanıyorum.yanlız namlu içindeki oringi kontrol et yinede.silikon spreyin varsa yağla.yoksada en azından gözle bi kontrol et yerinde duruyomu.sakın madeni yağ kullanma.

    bu kadar büyük sapma varsa biyerde mutlaka bi problem var demektir.ama arkadaslarında dedıgı gıbı pellet cok önemli internetten sipariş verebilirsin nerde yaşadıgın onemlı degıl kargo getırır kapına kadar ha ne olur biraz beklıycen.
    birde hep tüfekte aramamak lazım rüzgar da atışı etkiler dürbündede problem olabilir.başka dürbünün varsa onunla bi dene ama acele etme mutlaka biyerde bi yanlışlık var yoksaki bu kadar sapma olmasına ımkan yok.denemelrini bildir mutlaka cözülür sorunun merak etme

    bunun birçok sebebi olabilir.öncelikle moderatörle oynadınmı istersen bi cıkarıp dene,eğer silahı biyere destekliyosan namludan degılde el kundagı tarafından destekle.uzun süre atış yaptıysan bi harbi çek namluya.en kolayı misinaya bez baglayıp namluda dolaştırmak tabi cok büyük bir bez olmasın rahat gidip gelsin.şarjörü değiştirip dene bazı şarjörler mermi eteklerini zedeleyebiliyo namluya girerken.bunuda bi arkadaş tespit etmişti yine forumdan.kusura bakmasın aradım ama bulamadım hangi arkadaş oldugunu.birde şunu söliyim ts22 pek olumlu sonuç vermemişti benim denemelerimde.pro magnum dene sorun devam ederse yaz yine.kolaygelsin

    namluaki fişek yatağı genişlemiş olabilir.bu durumda fişek şişer ve geri bırakmaz.mekanizmadaki kilit tertibatı bırakmıyo olabilir.ama her durumda fabrikaya yollamanız gerekecektir.

    aldığıma 100000 pişman oldum.isabet vasat ,güç iyi,şekil iyi,ağırlık kötü,tepme kötü,servis süper...


    namluyu değiştirtmeme rağmen halaaa isabet vasat.piston keçesi,namlu contası ve piston içi ağırlığı çıkardığım halde istikrarsız bir havasız havalı tüfek.


    herhalde piston kecesiyle namlu oringini değiştirdim,piston içi ağırlığı çıkardım demek istedin.aksi halde o tüfekten bişey bekleme.

    dostum bu işe yeni başladın sanırım.doğru kullanıldığında cok zevkli bi hobidir.ancak dediiğim gibi sonucta bir silah.dikkatli ve tedbirli ol her zman için.
    şimdi gelelim senin sorununa.
    hatsanın yaylı tüfekleri gerçekten çok zor kurulmakta.ancak bu bir dezavantaj değildir.aynı derecedede güç sağladığını düşünebilirsin.zamanla biraz yumuşayacaktır kesinlikle hiçbir şey yapmaya calışma.tüfeğini sakın kurulu vaziyette uzun zaman bırakma.yoksa yay gevşer eskisi gibi güçlü atış yapamazsın.zamanla bu sertliğe alışacaksın merak etme.
    boş atış yapmaktan kacınmalısın bu keceden cok yaya zarar verir yay kırılır.


    zamanla herşey yoluna girer mod95 sas güzel bir silah hayırlı olsun tekrar.

    arkadaşlar walter 8-32*56 dürbün almak istiyorum sizce nasıl kullanan varsa bilgi verebilirmisiniz.hw100 e takıcam su an remıngton 6-16*50 kullanıyorum aslında guzel bı durbun ama daha fazla zoom ve daha güzel bi görüntü istiyorum.teşekkürler.

    güzel gruplar hatsanın yeni çıkardığı modellerin namlu kalitesi kendini gösteriyo.ayrıca atıcıda iyiymiş:)ancak bişey dikkatimi çekti 10 mt hedefinin arkası ev.boş bile olsa arkasını görmediğin bir duvar var.allah korusun bence o hedefin yerini değiştir arazi cok güzel 10 mt hedefinide arazi tarafına koymanı tavsiye ederim.kolaygelsin

    selam bence en saglıklısı tüfeği yollaman.fabrikada her yeri bakımdan gecer sıfır gibi yaparlar merak etme.1.nesil patriot o mesafede tuzlabuz etmesi lazım hele 25cal neyse takma kafana yolla hatsana.ha sakın sökmeye kalkma yayı belkı bı sekılde takarsın ama tetik gurubunu takmak hassas bir iştir.toplayamama ihtimali var.gerçi forumda var nasıol toplandıgı ama yınede hiç bulaşma derim.kolaygelsin.