Bir aksilik olmaz da Bursa'da olursam ben katılırım. Plan nereye gitmek? Selamlar.
glock tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bayramdan sonraki pazar gunu Bursa'da olursam katılmak isterim.
-
İlgilenen olursa bir sonraki Ankara ziyaretime de denk gelirse katılmayı çok isterim.
Herkese selamlar -
Şahane; 20 calibre hangi tüfeği kullanıyorsunuz?
Selamlar -
Tüfeğin havalı tüfek olduğunu söyleyip, faturasını gösterdiniz mi?
-
Program olursa ben gelebilirim. Selamlar.
-
Atışa ne zaman gidiyoruz hocam?

-
Evet. Dün gittiğimde tüpüme 220 bar bastırmıştım. Bugün dalış bilgisayarıma bağladım; tam 220 bar; nokta atışı. Atışa ne zaman gidelim? Selamlar.
-
Sevgili Bursa Team ve Bursa'daki PCP kullanan arkadaşlar ve Bursa'daki dalgıç arkadaşlar:
Tüplerinizi aşağıdaki adreste doldurtabilirsiniz, bugün ben kendi tüpümü doldurttum. Kompresörleri oldukça iyi, dalgıç arkadaşlar da faydalabilirler. 300 Bar'a kadar dolum yapabiliyorlar ve fiyat 1 TL / litre

Uludağ Yangın Söndürme Sistemleri
Adres: Gaziakdemir Mah. Mudanya Cad. No:25/A BURSA
Tel: +90 (224) 232 25 11Kroki ektedir.
Herkese selamlar

-
-
Beni davet ederseniz bir sonraki iş seyahatimde rangefinder ve gladiator ım ile misafir ile sizlere katılmak isterim.
Tüm ekibe sevgilerimle -
Katılıyorum; ancak en iyisi deneyip gormek.
Tüfeğinize zarar vermeyecek pellet leri deneyip (size cok maliyetli olmayacaktır); arzu ederseniz deneyip en uygun pelleti seçebilirsiniz.
İyi günler ve isabetli atışlar dilerim.
Glock19c -
Merhaba
Güzel bir konuya parmak basmışsınız; ben uzun zamandır değişik marka pellet leri hem gladiator, hem fx revolution hem de kısa bir süre öncesine HW100T, Crossman, Hatsan ile kadar denemekteydim. Sonuç olarak benim deneme sonuçlarıma göre en istikrarlı pelletler FX ve JSB.
Keyifli atışlar; bir gün birlikte atış yapma dileği ile.
Sevgi ve selamlar -
Umarex'e yazıp yenisini talep edebilirsiniz.
-
Anladım 150+ mesafe atış denemeleri yaptınız mı?
-
O halde sizden haber bekleyeceğim.
Selamlar -
Bende bayağı var ama henüz test etma fırsatım olmadı; av sezonu açıldıktan sonra bol bol tesat edeceğim.
Selamlar -
Bu sporu ben de ogrenmek isterim.
-
Hayırlı olsun. 30 atış az değil mi? Tüpünü büyütmek mümkün mü?
-
Resmi var mı?
Selamlar