Mermi bulma sorunu var. Yoksa silah cok guzel. Atışı sessiz ve nerdeyse hic tepmesiz.
glock tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa Bey e katılıyorum. 300 bar working pressure olan bir tupe 450 bar hava basmak ... dusunmek bile istemiyorum.
-
450 bar kullanım basıncı ciddi bir rakam;
300 barlık lik tupleri duydum ama 450 bar kadar yuksek basınclı scuba tupu duymamistim. Benim bildigim kadarı ile 450 bar 300 barlık testlerin "hydro test basıncı" ama tabi yanılıyor olabilirim.
Sizdeki bilgilerini merakla bekliyorum; ozellikle tupun boyun kısmının etrafındaki yazıları gonderirseniz daha iyi anlasilir diye dusunuyorum.
Selamlar
-
10 Mayıs olursa gelebilirim.
-
Evet; ucu standard 1/2" degil; custom yapilabiliyor. Ben de bu sekilde temin etmistim. Ama cok memnun degilim cunku sesi pek kesmiyor.
-
9 Mayıs da benim Istanbul'da olmam gerekiyor iş için; 9 Mayıs a katılamayacağım. Size iyi eğlenceler
-
Arkadaşlar;
AT44WX-10 da çeşitli moderatorler denedim; ancak simdiye kadar denedigim hicbir moderatör yatagun FX icin olan ın ya da weihraugh un HW100T icin olan moderatoru kadar iyi sonu vermiyor; hatta ses azaltma acısından arada dağlar kadar fark var.
Bu konuda goruslerinizi almak isterim.
Selamlar
-
yeni tüfeğim evanix bızzart geldı gücü benı cok etkıledı ve cıkan ses dehşet
Resimleri bekliyorum.
-
Sahane bir tufekmis; gule gule kullanın.
-
Herkese selam ben de Bursa'dayım ama şimdilik silahım yok...

Frog gelmek istersen ve hala tufeğin yok ise bende bir 4,5 mm crossman(sp?) quest var; onu ödünç verebilirim.
-
Arkadaslar tarih 9 Mayıs Cumartesi mi yoksa 10 Mayıs Pazar mı?
-
-
Biraraya gelelim yeter sagnak yagis olmadigi surece atis yaparız
Selamlar
-
-
Mesaj anlaşılmıştır. Listenin son durumu nedir?
-
İsabetli atışlar
-
Komikbir soru: karafatma heykeli nerde?
-
Ozellikle ogleden sonra olursa uygundur. nerede bulasacagiz?
Selamlar
-
Arkadaslar; bir hafta sonu bulusalim; sehirin disina ciktikca bircok yer bulunabilir.
Selamlar
-
Hava iyi olursa bana uyar.