halil-aktas86 adlı kullanıcının mesajları


    Huğlu firmasından 104 AE modeli için " 3,3 kg ile 3,5 arasında bir ağırlığa sahiptir " cevabı geldi.Yıldız marka tüfeklerde aklımda zaten, şu linkte de Yıldız firmasından yetkili bir kişi tarafından
    çok faydalı bilgiler verilen ve seviyeli sorular sorulup, üretici tarafından test videoları-fotoğraflar ile cevap yazılan diyalogların olduğu link :
    http://www.avlak.com/forum/index.php?topic=147370.0

    Yazıda şu ifade de geçiyor: "Ürünlerimizin hepsi tek tetik ve selektörlüdür, çift tetik isteğe göre yapıyoruz."
    Şimdi, tek tetik sisteminde bu kadar kaliteyi yakaladıklarını
    varsayarsam , çok alışık olmadıkları çift tetik sistemini sipariş üzeri yaptırıp kullanmak mantıksız mı olur?

    Huğluya da dün mail atmıştım , cevapları şöyle : "Ejektörlü çift tetik süper poze modelimiz 104 AE dir. Fiyatı : 1.550 TL Türkiye’nin her yerinde aynı fiyata bulabilirsiniz."
    Yani şu an satışta imiş zaten. Verdiğin linkteki yabancı sitede Weight: 7lbs 15oz. yani 3,61 kg ediyor yanlış çevirmedi isem. Yani çok ağır ve fiyat çok geldi bana.Ayrıca Huğlu ya da tüfek ağırlığı ve özelliklerini soran bir mail attım.Cevap gelirse yazarım buradan.Ama bu fiyata bunu almam, enjektörsüz modeli tercih ederim galiba onun fiyatını 900-1000TL ye bulmak mümkün.

    Merhabalar ,ilk tüfeğim olarak, avda ve trap atışında kullanmak için süperpoze tüfek almak istiyorum. Fiyat 1000TL civarı ayırabileceğim.
    Çift tetik ve enjektörlü istiyorum ama bulamadım . Çift tetik Huğlu 104A var ama enjektör yok. Zaten çift tetik de çok az var
    tüm kaliteli sayılabilecek yerli tüfeklerde.Özel üretim mi yaptırmak lazım ? Var mı bilgisi - önerisi olan?