faef adlı kullanıcının mesajları

    teşekkür ederim o bölümü okuyacam ama galiba anlatamadım ben.dürbünde 3 ayar yeri var.gözle görülen yerde çevirdikçe dışarı doğru çıkan ve sonsuz işareti olan bi yer var bunu bilemiyorum.ortada 6-24 sayıları var o zoom olayı eski dürbünümden dolayı bunu biliyorum.son olarak 50mm olan dürbünün uç kısmında yarda olduğunu düşündüğüm sayılar var çeviriyorum ama bişi değişmiyor.yardım edermisiniz lütfen.....

    gamo 6-24x50 tüfek dürbünü aldım ama yanında kullanma klavuzunun türkçesi yok.ben pek çözeöedim.6-24 yakınlaştırma onu biliyorum gözle bakılan tarafında bi yer var dönüyor ama ne yaptığını bilmiyorum ayrıca 50 mm olan yerde yarda olarak mesafeler var onlar nedir bilenler bana yardım edebilirmi ?

    pcp ler hakkında forumu detaylı olarak okudum anladığım kadarıyla pcp kullanmak son derece keyifli ama bi o kadarda riskli bakım gerektiren ve çok malzemesi olan bi silah türü.tüp olayından çekiniyorum biraz.ben çok atış yapan biriyim günde 200 kadar atış yapıyorum ve haftanın her günü bu devam ediyor şu sıralar.bu silaha tüp dayandıramam ben kafam karman çorman oldu.silahı alacaktım ama bu düşünce beni biraz beklemeye aldırdı.madem silah alamadım mevcut silahıma dampa ve gamo 6-24x50 dürbün aldım biraz daha düşünmeliyim veya gaza gelmeliyim sanırım...

    çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sayenizde görüşlerim değişti bunca kişi fx t12 den bahsediyorsa vardır bi bildikleri.istanbula denemek için gelirim tabiki hiç sorun değil ama nasıl ve nerede deneyecem bu silahı bilemiyorum satıcılar denetmezler sanırım ???

    malesef deneme imkanım yok.onun için forumu takip ediyorum anladığım kdarıyla hatsan ucuz ama kalite 0 bu silah 1 defa alınıyor gücüm yettiğince sizlerin tavsiyeleri doğrultusunda en ii silahı almak istiyorum.bu güne kadar pcp ler ile hiç ilgilenmemiştim ama mustafa abi pcp diyorsa vardır bi bildiği diyerek incelemelerime başladım tam olarak inceleyip güzel bir silah almak istiyorum :)

    ewet bu tüfekte karar kıldım.bana silah dürbün ayağı gama dürbün pompa ve skuba dan başla birşeye gerek yok sanırım.bana bir fiyat çıkarabilirmisiniz bunlar için pompa skuba ve dürbün ayakları konusuda ne alacağımı bilmiyorumve o bilgiye sahip değilim siz uygun birşey çıkarırmısınız...

    siz öyle diyorsanız ben fx t-12 modeline yöneliyorum o zaman.yutagundan alışveriş sepetime ekledim kısa bir araştırmadan sonra kısmetse alacağım.yutagundan bu silah için dampa hediyesi yok galiba.dürbün olarak gamo 6-24x50 düşünüyorum bu konudaki fikriniz nedir.hızlı dolum adaptörü nedir.sadece pompa alsam yeterli olurmu.sizi yoruyorum ama bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.teşekkürler...

    Walther - 1250 Dominator FT için görüşleriniz nedir.bipod dürbün ve çanta tam benlik aksesuarlar.fx biraz pahalı geldi.ekstra dürbün bipod ve çanta almaya kalkarsam çok para harcıyacağımı düşünüyorum.eğer Walther - 1250 Dominator FT alırsam sadece pompa almam gerekecek siz ne dersiniz ?

    forumu çok inceledim ve sizin görüşlerinize fazlasıyla önem veriyorum.eğer sizde pcp diyorsanızben tamamen fikrimi değiştiririm.şimdi size bikaç sorum daha olacak şu durumda.pcp olarak hangi silahı önerirsiniz.tip doldurma olayı için yanında başka neler almalıym bana kendinize bir pcp alırmış gibi tüm aksesuarlarıyla beraber yazarmısınız.ben bi inceleyip yutagundan silahı temin etmek istiyorum.eğer beklemem gerekiyorsa yeni bişeyler çıkacaksa onuda beklerim.önerileriniz için çok teşekkürler...

    bildiğim kadarıyla fx t-12 pcp tarzı bir tüfek.benimde çok hoşuma gitti işin aslına bakarsan tüp dolumuyla uğraşmak istemiyorum.eminim çok büyük rahatlıktır silah kurmadan şarjörle atmak ama tüp dolum olayı bihayli canımı sıkıyor.onun için kırmalı silahlardan en iisini tercih ediyorum.
    bu magnum 470 için bilgileri hangi bilir kişiden almak ve nasıl ulaşmak gerekiyor yardım edermisiniz.bu sitede yeniyim daha 4.msjım bu :)

    3-9x40 optima dürbünümü hatsan mod 85x te kullanıyorum artık bu ebat beni kesmez oldu.yakınlaştırması beni kesmiyor malesef onun için yüksek yakınlaştırmalı olsun istemiştim.yinede değer verip bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
    bu arada magnum 470 i gördüm bi yerde çok görsel bir silah ve hoşuma gitti.tek düşündüren tarafı gez ve arpacığı olmaması.sizce bunu önemsemelimiyim ne dersiniz.ayrıca bu silahın özelliklerini hiçbi yerde bulamıyorum yakında çıkacak diyorlar ama ne zaman çıkacak.siz benim yerimde olsanız biraz daha bekliyip 470 alırmıydınız ???

    bilgileriniz için teşekkürler.silahı yutagundan alacağım dün telefonla konuştum istediğim ürün şuan ellerinde yokmuş.dürbün konusunda tatminkar olamadım bi türlü.gamonun 6-24x50 dürbün ağırlığı 540 gr ama 4-16x50 670 gr. bana söylenende bi terslik var büyük dürbün ağır olur ufağını al dediler ama ağırlıklar yutagun sitesinde bu şekilde.silahı alınca yutagun dampa hediye ediyor.dürbün sabitlemekte sıkıntım olmayacak fakat şu dürbünede bi karar verebilsem çok ii olacak. ;#^+.

    uzun araştırmalarım sonucunda diana magnum 460 almaya karar verdim.bu kalitede bi silah için uygun olan dürbüne karar veremiyorum.ben istiyorumki max yakınlaştırmalı bi dürbün olsun bunun için marka konusunda karar verdim gamo olacak ama 8-24x50 düşünmeme rağmen bana 16x50 önerisinde bulundular.sebebi silah için düşündüğüm 24x50 dürbün ağır kaçacağı olduğu.bu konuda bana yardım edemisiniz...