Maus adlı kullanıcının mesajları

    Dominatörün 6.35 olanını kullandım. Gayet atışından memnunum aslında. Ama Mod 125 in uzak mesafelere attığını çok izledim videolardan. Bana kalırsa dominatörden bu verimi elde edemezsin. 40 metrede şişe kırıyor. Rakı şişelerini 50 metre civarında kırmıyor. Hatta kimse denemesin ama litrelik rakı şişesi kalınlığında ötürü 10 m civarında bile kırılmıyor. Mod 125 dominatörden daha hafif! Müsaden olursa ben sorayım. Sen neden değiştirmek istiyorsun?

    Ben bu namlu eğilmesi olayından çekindim biraz sonra uğraşırmıyım diye şu ana kadar öyle bir problem yaşamadım artık olursa da servise göndeririz. Tüfeği kurarken en dipten yani dolum yerine yakın yerden tutup çekiyorum böylece açıyı daraltıp namlunun eğilme ihtimalini azaltıyorum, yani ben öyle düşünüyorum, mantıklı mı sizce de?

    Merhaba arkadaşlar. Mod 125 sniper Vortex sahibiyim. Yanlız başlıktaki bu iki model kafamı çok kurcalıyor Dominator Elite modelinde lw namlu ve Vortex var diğeri zaten belli. Dominatorün 5.5 olan mod 125 gibi etkili olur mu? Güç olarak illaki farkı olur da çok farkeder mi acaba? Alttan kurma olduğu için cezbediyor evladiyelik olur mu bu silah? Bu namlu eğilmesi probleminden açıkçası biraz çekindim forumda okuduğum kadar. 125 im ile sorun yaşamadım daha ama kafamı kurcalıyor. Siz ne dersiniz?

    son serilerde o boşluk yok.en azından benim aldığımda yok :)üstelik oldukça sıkı olduğundan çok az ileri geri oynuyor 1 , 1,5 cm. ben 2016 yılında gelen seriden almıştım.belkide o bozukluğu giderip sürdüler satışa.

    dostum 2016 seri dediğin nasıl anlaşılıyor gözle görünür farkı varmı? şu linkte ki nasıl mesela niyeti bozup almayı düşünüyorum mod 125 vortex için. diğer dampalar da bir süre sonra dağıtıyor deniliyor forumda. bunun sistemi sorunsuz çalışacakmış gibi geliyor.


    https://www.amazon.de/Bullseye…e%2Bzr&th=1&psc=1

    Evet arkadaşlar konu başlıktaki gibi. Amazon.de de 59€ fiyatı var kargo bedava almaya değer mi sizce? forumda bir arkadaş üzerinde uğraşmış orası takılıyor aklıma.


    Ayrıca arkadaşlar birşey daha soracağım dizelleme ile ilgili, konuyu nereye açayım bilemedim. Mod 125 vortex im var. Tüfeğimde dizelleme bitti zannediyordum fakat saçma koymadan atış yaptım duman yaptı tekrar boş atış yaptım yine yoğun bir duman. saçma attım mı duman yok, galiba saçma dumanın içeride kalmasını sağlayıp göremiyordum. sürekli boş atış yaptım biraz kesilmeye başladı fakat yorucu oldu. devam etmeli miyim duman kesilene kadar?

    Merhaba arkadaşlar
    Forumda ilk konum, daha önceleri sadece takip ederdim, bu forum sayesinde çok şey öğrendim bu vesile ile siteye ve bu işe gönül verip burada insanları bilgilendirenlere teşekkür ederim. Konumuza dönecek olursak tüfeği dürbünsüz kullanıyorum. Üzerinde gelen optima dürbün ile biraz kullandım ancak olmuyor en sonunda çıkarıp koydum kenara.
    JSB ve Hatsan Torpedo pellet ile atışlar yaptım torpedo daha iyi geldi bana. Kalite olarak JSB tartışılmaz pellet üzeri pürüzsüz torpedo da güzel fakat bir jsb değil. Pellet kutusu bile kaliteyi gösteriyor içi süngerli vs. Gel gelelim tüfek torpedoyu daha çok sevdi. Aşağıda fotoğraflardaki farkı görürsünüz.Atışlarda dürbün yok.


    JSB 18 gr mesafe 20 metre
    JSB şu var gez i ne kadar sola kaydırsam da hep sağa çekiyor yani grupman sağdakalıyor.
    airgunturk.com/attachment/34659/



    Hatsan Torpedo 20 gr mesafe 20 metre
    torpedo da grupman sağda fakat jsb den iyi, bu grupmanlar solda olmuyor gezi kaydırıyorum tepeden bakınca çok solda geliyor acaba namlu mu sorunlu diyeaklıma takılıyor?
    airgunturk.com/attachment/34660/




    Buda torpedo ile ardı ardına atışlar, el titremesi çok fark ediyor 2 atış tetiği ezmeden attıklarım onları dikkate almayın dürbün varken el titremesi olayını pek hissetmiyorsunuz dürbünsüz kullanınca bu çok iyi anlaşılıyor.


    airgunturk.com/attachment/34661/



    Bunlarda tahribatı, en son halini çekmemişim tahta ikiye bölündü :D


    airgunturk.com/attachment/34662/
    airgunturk.com/attachment/34663/




    Evet arkadaşlar el titremesinden mi kaynaklıdır sağa çekme olayı yoksa başka birşeymi var?
    Birde sizlerden tavsiye istiyorum dampa için yatagun mu dm60 mı yoksa bullseye var onu mu dersiniz hangisini ömürlük kullanırız ve bize sorun çıkarmadan kullanabiliriz?