umtys tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Nasıl oluyor da önce Amerikalı inceliyor anlamadım gitti, huğlu da da öyle olmuştu değil mi ?güney Afrikalı bir hobidaş bize effecto sormuştu. Manometresi var, en önemli özelliği hafif olması 6 pound( yaklaşık 2.72 kg) diyorlar bu çok iyi bir rakam.Ben beğendim.Hadi bakalım bir yanda yeni namlulu huğlu, öbür yanda puncher one beri tarafta flash...fuar epey renkli geçeceğe benziyor.

    Satışların fena olmadığı bilgisini alınca başlık açayım yeniden dedim.Facebook da bir ekip var ancak kapalı bir grup giriş yapıp bilgi alamadım.Bizde kendi forumumuzda yorumları bekliyoruz.

    Sn.HPI, bende de bir at44 var ne siz sorun ne ben söyleyeyim.O yüzden kullanıcı sayısının iyi olduğunu haber alınca acaba test edilen silahta benim at44 gibi bir sorun mu vardı sorusu gündeme geldi. Kullanan arkadaşlar biraz tecrübelerini paylaşırsa hepimiz için iyi olur diye düşündüm.Namlu değişimi ile ilgili bilginiz var mı?

    Arkadaşlar, (adminimizin de görüşünü aldıktan sonra konu açmaya karar verdim) benim gibi ortalama bir atıcı, silah piyasaya çıkalı epey olması ve Yusuf beyin ifadesi ile satışının iyi olmasına rağmen, yeterli geri bildirim alamıyor.Namluda revizyondan bahsediliyor.Hep şikayet ettiğimiz kalite konusunda bir yerli firmamız bir çıkış yaptı.Lütfen birbirimizi kırıp, üzmeden, bu silahı satın alıp kullanan(bunu özellikle vurguluyoruz, çünkü onunla yaşamak başka konu) dostlarımızdan yorumlarını bekliyorum.Özellikle 50 yrd grupman, pellet tercihi , hava sarfiyatı ve namlu revizyonunu merak ediyorum.Alparslan hoca regülatör performansını kronometre ile bildirmişti ve stabil sayılacak atışları vardı.

    2. el mutlaka güvenilir bir satıcıdan alınmalı ne kadar yeni o kadar iyi(suistimaller hariç), sıfırda drager en iyisidir.Tüplerin ömürleri 15 yıl, tabi beş yılda bir yapılması mecburi periyodik kontrolden sağlam çıkarsa. Bildiğim kadarı ile bazı özel üretim karbon fiber MSA tüpler "sınırsız ömür" ibaresi ile piyasa güçte olsa bulunabiliyor.Yalnız karbon fiber tüplerin periyodik kontrolleri çelikten farklı olmalı onunla ilgili bilgi bulamadım.Bende bir çelik birde msa unlimited life karbon fiber var size kesinlikle temiz güvenilir bir satıcıdan alacağınız karbon fiberi öneririm (hacmi biraz daha fazla, hafif).Tüp işinde vana ve aktarma hortumuda önemlidir.Bunlarla ilgili forumda bilgiler mevcut.

    Aynı Zoraki gibi, grupman amaçlı tabancalarda 4.5 sanki daha iyi iş görüyor, ama farklı kulvarlar tabii.Sn. atos 4.5 np01 elinize ulaştığında mutlaka bir değerlendirme bekliyoruz.
    Bu arada namlu değişimi için ne fiyat verdiler?

    Zoraki ile hep merak etmişimdir, acaba uzun mesafe (50m ve üzeri) mi yoksa standart 10 metre mi çalışılmalı, yani bu bir tabanca tabanca atışlarında da geliştirmemiz gereken gez arpacık ile yakın mesafe dar grupmanlar olmalı değil mi?Ha keyif işidir 70 metreye de atar o ayrı ama bence tabanca da tabanca mesafesinin hakkını vermek lazımdır.Niye yazıyorum bunları, şu sebeple, zorakiyi alıpta isabetini beğenince acaba dürbünle nasıl bir grupman olurdu demeye başlıyorsunuz, o noktada ayvayı yediniz demektir arkasından dipçik ve dürbün için tabancayı tüfeğe çevirmek amacıyla namluyu kazırken buluyorsunuz kendinizi.Tabi herkezin merakı başkadır ona da saygmız var.

    Ultra öneririm.Piyadada eski versiyonu zaten yok.Her ikisinede namluya önce bir adaptör takıp sonra moderatör(ses kesici)takılabiliyor, wrangler yasin üstadın ürünlerini öneririm sesi çok etkili olarak kesiyor, yalniz bende isabeti ve hızı biraz düşürdü .

    Bence alım aşamasında bu forumda olsun youtube da meslektaşım Alparslan Şen olsun istemediğiniz kadar bilgi alabilirsiniz. Hatta sanırım pyramidair'ında de bir review'ı var.Teknik bir sorun yaşadığınızda üstada sorarsanız sizin için daha faydalı olur. Ben de breaker'ı merak eder oldum, şu 2018 de kral bir 6.35 açıklamazsa breaker'ı düşünüyorum

    Her ikisininde başından beri isabeti iyi idi ancak maxi son zamanlarda bozulmuştu. Aslında temel olarak her ikiside çekiç valf ve hava kaçağından gitti. Bunu arayıp İdris ustaya bizzat belirttiğimde gereğini yapacağız dedi sonra gelen tüfek bambaşka bir tüfekti. Size kralla ilgili şunu söyleyebilirim, mutlaka idris ustayla görüşün, tüfeği yollayın ve "grupman yapmadığını" söyleyin, gerekirse namlu değişimi dahil herşeyi 1-2 gün içinde yapıp size grupman yapabilen bir tüfek yollayacaklardır. Benim yaşadıklarım bunlardır.