umtys tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Maxi puncher'ın daha uzun namlu ve büyük tüp hacimlisi gibi geldi bana, isabet maxi deki gibi , çok iyi, kurma kolu kibar, ve bana oldukça hafif geldi.

Güzel inceleme için teşekkürler. Valf civarındaki metal artıkları sorununu keşke sizin gibi açıp görüp halledebilsek, anca bozulunca tamire yollamayı biliyoruz.Halbuki Hatsanın bu basit konuyu çozmesini beklerdik. Neyse, merak ettiğim 18 grainde sonuçlar nasıl olacak, eminim 53 joule güç ,1000 fps üzeri hız biraz ağır peletle daha iyi sonuç verir, verirde, zaten 15 ile mükemmel büzük bir grupman yapmış daha iyisi nasıl olacak merak ettim.Elinize sağlık, jumbo alırken arada kalmıştım, şimdi güzel nova yorumlarını görünce kaşıntı tutuyor.

Merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, Amerika'da en iyi olarak kabul edilen 8-10 CO2 li tabancadan biri, en azından çok satanlardan biri. Amaç CO2 li tabanca ile kola kutusuna atış yapmak ise 15 metrede iyi sonuç alırsınız, BB önermem, çok sekiyor atış zeminini iyi ayarlanmalısınız.Gaz sarfiyatı çok iyi ben 70-80 atış yapabiliyorum.İsabet pellet ve yiv nedeniyle benim mauserden daha iyi.Revolver olduğunu unutmayın,blowback vs. yok.

Namlu kilitli halde çıkışına ağzınızla emip dili namluya yapıştırdiktan sonra biraz beklendiği de dilimiz rahatça kurtuluyorsa sistemde hava kaçağı aranmalı, zorakide yararlı bir metod.

Sn. kardiyalog çift pellet sürme sorunu bende de var,hemen tüm şarjörlerin ilk ikisi çift gidiyor, tetiği oradaki alyanlara ne yaptınız da sorun çözüldü ayrıntı verebilir misiniz?

Tüp zaten scuba tüpü imalat amacı bu ancak dalış amaçlı saf oksijen değilde yine kuru soluduğumuz hava basılıyor diye biliyorum.
    Bu arada saf oksijenle hiç işiniz olmasın ,feci yanıcıdır
    Tek kriter güvenilir satıcı olması (ikinci elde) onun dışında imal ve son test tarihi en yenisi en makbulüdür
    Eğer maddi durumunuz sıfır almaya elveriyorsa drager tüp bu piyasada en iyisidir ve bu fiyata da değer.

Dipçiği imkan varsa deneyip öyle karar verin,2 kere düşünün,çünkü daha sonra şunu diyebilirsiniz "yahu tabanca aldık,tüfek sıkıyoruz" artı zorakilere iyi zam geldi(sebebini bilen varsa söylesin) ve dipçiği vs. derken mod 87- 135 qe fiyatina geldi,hatta geçti.
    Moderatörde de ben cep telefonundan yaptığım ölçümlerde hızda bariz yavaşlama tespit ettim.İsabet fazla değişmedi.

Sanırım bu konuda jumboda "sıkıntı yaşamayan" yok gibi,bende de oldu ve moderatörü çok sıkmadan kullandım.Yalnız insan bu tür basit imalat hatalarını gördükçe üzülüyor, sen Amerika'da piyasaya girmeye çalışan bir firmasın.Umarım bu geri dönüşler sadece İdris ustanın becerisiyle değil de tasarımcılar ve silahı piyasaya çıkmadan unf dişine bir moderatör takip kontrolünü yapan ekibinde alakasına mazhar olur ve sorun çözülür. Bu arada acaba aynı sorun kral moderatör de oluyormu merak ettim.

Vallahi bu işlerde ,sebebi bilinmez, kimse -canına tak demeden- benim tüfeğim kötü demez, imkan olsa da kafanızdaki silahları deneme şansınız olsa en ideali ama bir klüp vs.atış zamanına denk getirmek lazım.Ha,ben ne yaptım derseniz tamamen içgüdüsel, kesin birkaç şey var, yukarda sn.hpi nin dediği gibi yerlilerde hiçbir zaman herşey birarada olmuyor.Jumbo alalı yaklaşık 3 ay oldu fabrikaya gitti,hava kaçırıyor,at 44'um grupman yapmiyor ,Maxi puncher 2. defa çekiç valfden 1 yıl içinde fabrikaya gitti geldi vs.vs.Paraya kiyip ithal alsak en ufak problemde yedek parça tamirat vs. problem.Benim sadık yarim mod 87 qe ve zorakilerim derim.

Yanlış bilgilendirmiş olmayayım, herculeslerde güç ayar düğmesi var.
    Bu pcp işlerinde istediğiniz sonucu almak birçok faktöre bağlı, bunlardan biride tüpünüzde kalan havanın hacmi ile ilişkili olarak hizda meydana gelen düşme.Bu isabeti etkiliyor. Regülatör bu düşmeye engel olup sürekli stabil atış yapmanızı sağlayacak şekilde basıncı sabit tutuyor,bence çok faydalı bir cihaz.
    Size kendi tecrübemi aktarayım; ben f/p ürünü araştırmamda kral Jumbo ile Hatsan nova Compact arasında kalmış kralı tercih etmiştim, ama sanırım siz daha çok bullpup bakıyorsunuz.Jumbonun yarı otomatiği,novanında regülatörlüsü var,haberiniz olsun.

2000 tl civarı güçlü,atışları stabil,isabetli,regülatörlü hangi yerli modeli almalıyım? Birde tüp almayı düşünüyorum.

Bütçeniz iyiymiş,Hatsan Herculese de bir bakın ama bildiğim kadarı ile reg. yok, ancak güç ayar düğmesi ile bir nevi reg. gibi çalışan Kral pcp leri göz ardı etmeyin derim. Güç anlamında Krallar genellikle Hatsanlardan zayıftır ancak enterasan bir hava tasarrufu, hafiflik ve kullanım kolaylığı vardır, sanki daha rafinedir. Fabrika servis süresi 2-3 günü geçmez.
    Pompanın ne olduğuna kesinlikle bir denemeden sonra karar verin, hani giysi gibi, kimi onla yaşar gider, kimine ise asla uymaz, ben scubaya yedek olarak tutuyorum, boyun ağrımı artırdığı için kullanımını azalttım.

Kimi zaman binlerce lira verilip alınan üst model otomobillerde dahi sorunlu olanlar çıkabiliyor, bence her iki silahı (Maxi puncher ve at44) bir iki atış yaptıktan sonra karar verin tabi yakınımızda poligon, klüp vs. gibi bunu yapabileceğiniz aktivite var ise.