umtys adlı kullanıcının mesajları

    Allah bu iki güzide firmamızında asıl yükünü çeken satış sonrası teknik servisteki tüm çalışanlara, Yusuf, İdris , Murat ustalara sabır versin başka bir şey demeyeceğim.

    Sn.Btekcan jumboyu pompa ile mi doldurmaya çalışıyorsunuz? zor iş,ama imkansız değil, kolay gelsin. Yukarda yazılanları tekrar edeceğim ancak bende bir sonraki tüfeğim olarak jumboyu , en fazla 2-3 gün içinde sonuçlanan servisi ve satış sonrası desteği nedeniyle tercih edeceğim gibi duruyor

    Ben 2. tüpümü de aksu av Yusuf beyden çok uygun koşullarda almıştım, sorunsuz yeni tarihli ve testli idi,bilginiz olsun

    Tüfek geldiğinde tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, çok ilginç bir tüfek, o kadar kısa namlu ile bu kadar iyi isabete çok şaşırmıştım.Bir de rica etsem tüfek geldiğinde üzerinde"professional" yazısı var mı bakarmisiniz?

    Merhaba, benim en sevdiğim tüfeğimdir mod.87 qe, qe kısmına bir şey diyemeyeceğim çünkü sesi az değil,ancak isabet çok memnun edici, ceketli namlu yakışıklı duruyor, ancak bu tüfekte dikkat edilmesi gereken pellet seçici olması, ben ve forumda ayrıntılı incelemesini yapan bir hobidaşımız HN ftt den iyi sonuç aldık diğerlerinin etekleri dışarda kalıp isabeti olumsuz etkiliyor.

    Hatsan servisinde biraz sabırlı olun, 20 günü geçiyor bazen,kargoyu karşı ödemeli yollayın,kargo hasar ihtimaline karşı orijinal kutu ile sağlam bir şekilde yollayın ve öyle geri gelmesini de umut edin, eminim sorunsuz elinize geri gelecek, ancak arızayı ve süreci buradan paylaşın .Kolay gelsin

    Sn. Janfadar, garantisi var ise hiç düşünmeden hatsana geri yollayın, gidiş geliş ve sonuçları ile ilgili yaşadıklarınızı buradan paylaşın, canınızı sıkmayın o kadar sık ki bu ve benzeri olaylar bazen kalite ''kontrol departmanı heralde biz tüketicileriz'' diyesim geliyor. Bu fiyata sıfır ürün yerli üretici dışında bulmak da güç öte yandan.

    Tüfekteki kırık bölgeye bir şey diyemeyeceğim, hakikaten kargoda olabilir ancak arızalı vanayı size bu forum yoluyla satan kişinin burada açıklanması taraftarıyım (eğer kendisi ile sonradan telafi yolunda bir anlaşmanız olduysa buna gerek yok ama isim vermeden onu da burada paylaşmanız faydalı olur)

    18 liği ben de 18 metrede denedim ancak şunu söylemem gerekiyor- zam düşünüyorlardı da- bu pellet bu fiyata f/p ürünü, bir jsb olmuyor, ya da ben yapamıyorum, defalarca denedim karşılaştırdım,jsb deki büzük grupmanı yakalayamadım.Bu fiyatla devam ederse çantamda hep bulundururum ama zamlanırsa zor, benim görüşümdür diğerlerine saygılıyım.

    Nova 6.35 için 1000 FPS üzeri olarak gösteriyor,güç ayarı işi de biraz sıkıntı , benim asıl amacım açık havada grupman çalışması, 5.5 e göre aynı rüzgar hızı için 6.5 daha avantajlı diyorsanız novayı bende düşüneyim.Kralın kibar mekanizması ve nispeten hafifliği ile sabitlenmesi kolay güç ayarını da yabana atmamak lazım,öbür tarafta namlu faktorü ve hatsanın joule olarak yüksek güç sağlaması vs. diyerek binlerce dumurcu hobidaşıma bende katılayım

    Benimde aklımda hep bir 6.35 var, ancak hem uygun fiyata hemde bu pelletin hakkını verebilecek güçte olup, grupmanı düzgün olan nova ile Jumbo arasında kaldım.6.35 grupmanı esas alırsak rüzgarlı havalarda daha avantajlıdır değil mi?

    At44 de setuskur ile (sanırım sizin novadaki sisteme benzer) oynayıp gücü azaltıp artırmak mümkün ,ancak bu ayarı sabitlemek sıkıntılı diye okuduk,verilen ayarda durmayıp sarsinti, vs.ile bozuluyor denmişti, geçici olarak loctite ile sabitleme yapıldığını hatırlıyorum, at44 güç ayarı diye aratilirsa sanırım yeterli bilgiye ulaşılabilir .

    Nova da güç ayarı için yaptığımız işlemde at 44 deki gibi sabitleme sorunu var mı? bazıları ayarı tutkal kullanarak sabitlemeyi önermişti bende at44 de korkup hiç kurcalamadim,ama güç benim icin için fazla yüksek