sanırım dürbün 3-9-32. zum dürbünün ilk merceginden sonraki boğazda onu çevirip zum yaparsan nişan alma yeri kendiliğinden kaybolur . ama zumladığın ve iyi görüntü aldığın yerden de dürbünü sıfırlarsan daha rahat atışlar yaparsın.
davraz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bi an korktum sonunda nasıl vurduğunuzu anlatacaksınız diye . vurmadığınız için sevindim.
-
bugün servisten gelen tüfeğin dipçiği tamamen değişmiş . yeni dipçik gayet hoş daha koyu bi rengi var. yandan ana gövdeyi tutan vidalar alyen başlı sağlam vidalarla değiştirilmiş. dün servisteki arkadaşla görüşüp şikayetlerimi saymıştım. arkadaş silahın yayını da tekrar değiştrmiş. dediğine göre yay tekrar uç tarafından kırılmış. çok farkedilmezdi ama ama değiştirdim dedi. saolsun . bu yay işi baya can sıkıcı . şimdi 500 pellet sonra yay sağlam kalabilecekmi. inşallah kırılmaz buda .
-
benim tüfeğin isabetine ve namlusuna kesinlikle bişey dediğim yok hatta çok güzel . silahın yapısıda çok güzel kibar ele oturuyor. şekil olarak kesinlikle aradığım silah .fakat daha önce yazdığım gibi dipçik çok kötü yayı ise çok sert ve kalitesiz şu ana kadar benim gibi yoğun silah kullanıcılarının çoğu kırdı yayı. ayrıca dipçiği kıranları saymıyorum. bu benim kullandığım ilk havalı tüfek değil ilk yayını kırdığım tüfekde değil ama bu kadar kısa zamanda yayı kırılan ilk tüfeğim.
-
stoegerin servisiyle görüştüm ve tekrar tüfeği gönderdim bakalım nasıl gelecek. ?
-
bu durumda çifte daha uygun değilmi. çok daha avantajlı bence. çifte de düşünebilirsiniz.
-
neden tek kırma düşünüyorsunuz. ?
-
tamam kabze olsun o zaman senimi kıracaz

-
Bence bu durumu ve memnuniyetsizliğinizi firmaya uygun bir dille iletirseniz hatalarını düzelteceklerdir. Ya da düzeltmeleri gerekir.
bende bunu düşünmüştüm ama dün çok sinirliydim.iletişim kurmak istemedim. beni sinirlendiren şu : silahın yayının kırılmasından başka sorunu yoktu. servisten bana geldiğindeki durumu eğer yayı kırılmasa da bu durumda olsaydı ben yine servise gönderirdim. yani bana yaptık diye yolladıkları silah servise gönderilecek durumda . -
browning ilk 9 mm 14 lülerde ilk üretimlerden olduğu ve bu konuda tanındığı için çok ünlü olmuştur. köklü bir firma olmasından dolayı kalitesi ve gücü mükemmeldir. ama isabet için bişiy diyemem. o kadar tecrübem yok diyim. benim en çok sevmediğim yanı şeklidir. özellikle kundak şekli .
-
geçen hafta yayı kırılan stoeger x 20 yi servise göndermiştim .silahın kırılan ve üç parça olan yayını da yollamışlar. dün servisten gelen silahla bugün atışa gittim. daha ilk kurmada silahın kundağa tam monte edilmediği belli oluyordu.bayağı bir oynama vardı. 200 civarında pellet attım silah tamamen hurda oldu sanki. akşam eve geldim bütün vidaları düşmek üzere biraz sıkıyım dedim ama tüm vidalar yalama döndükçe dönüyor. tetik korkuluğundaki vida nerdeyse düşecek. sallanıyor. bir türlü tutmadı yerinde bende daha kalın bi vida taktım . ama oda tam olmadı ama neyse. tam bir haftadır tüfek serviste bi silahı tamir etmek bu kadar mı zor . yada bu işten sorumlu insanlar bu kadar mı yapıyolar . madem bu kadar yapıyolar hiç yapmasınlar. çok acayip sinirlerim bozuldu . attım silahı duruyor. kullanırmıyım bilmiyorum. çünkü bidaha böyle olursa sanırım sonu sobada odun olmak olacak.
-
30 01 2010 tarihinde aldığım daha bir ayını bile doldurmayan stoeger x 20 nin buğün atışta yayı kırıldı. kurarken yarısına kadar boş gelmeye başladı ve atışların etkisi düştü 1 metreden artık şişe yi bile kırmıyor. tüfeği sallayıncada yayın ileri geri gidişi hissediliyor. bu hafta servise yollaycam ama bu kadar kısa zamanda arıza vermesi çok can sıkıcı oldu.
-
hayırlı olsun. bu silahı çok seveceğinize inanıyorum. kaç mm aldınız.
-
cevap için teşekkürler.
-
hayırlı uğurlu olsun . güle güle kullanın. bu silah gerçekten sıfırmış . çok şanslı olduğunuzu bilin.
-
bununla iyi leopar avlanır.
-
hep merak etmiştim av tüfeğiyle meskun mahal dışında cansız hedefe atmak yasakmıdır. yada ne çerçevede atılabilir.
-
mustafa abi ben o silaha on tane 14 lü veririm . kullandığım silahlar içinde en beğenmediğimde browning di kundağın kısa, namlunun uzun oluşundan dolayı şahlanma hat safhada buna bağlı olarak da isabet rezalet. şu anda da 13+1 tabanca kullanıyorum çok memnunum. browning in de yarı fiyatı bile değil. beretta 81f e gelince isabet delicilik sağlamlık hafiflik ve 7.65 olmasına rağmen 12+1 oluşu bence mükemmel.
mustafa abi anlattıklarına bakılırsa sen 71 model düğmeli beretta yıda bilirsin. -
pehlivan kardeşim beratta nın herhangi bir 7 65 mm sini kullandınızmı.
-
sas ların namlu çıkış hızları daha az .