ülkemizde cep telefonlarıyla konuşmanın hala çok pahalı olması bi açıdan avantaj olmuş oluyor aslında. bu sayede insanlar daha az konuşuyolar. böylecede daha az tehlike olmuş oluyor. sevinsekmi üzülsekmi .
davraz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hiç atılmamış kullanılmamış olayı biraz saçma . kim olursa olsun en az yüz mermi atmıştır . yüz mermi atılmış bi tabancada hiç kullanılmamış sayılır aslında.
fiyat böyle bi silah için makul . eğer silahı beğendiyseniz. kontrol edip denedikten sonra iyi bi pazarlıkla ne kadar düşürülebilirse . ama bu fiyatada iyi bence. -
bence mükemmel bi silah. 14 lü almaktan iyidir. beretta nın zaten 7.65 ide standart 14lüler kadar etkili ve çoğundanda isabetli. birde fiyat nedir onu da yazsanız .
-
normal bi kalorifer borusundan tüfek on mermi bile atamaz . atıcıyıda sakatlar.
-
yeni başlayan birisi için pompalı yerine otomatik le başlaması daha iyi olur.otomatik de hem daha az teper hemde kurma olayı otomatik olduğu için acemi bi atıcının hata yapmasını az da olsa engeller. ama pompalıda atış sonrası pompayla mermiyi atım yatağına sürerken namlu sağa sola sapar. kontrol ü zordur biraz.
silah olarak ta yerli yapım silahlar da artık avrupa silahlar kadar kaliteli. size hitap eden mutlaka bi silah vardır. -
bıçakların çok güzel güle güle kullan. üst resimde arkada kalmış kelebek tarzı bir bıçak var onun yakın resmi varmı acaba ?
-
sen bu silahı bayağı sevmişşsin yatağa koyduğuna göre ... hayırlı olsun güle güle kullan.
-
x50 combo da dürbün var arpacık ve gez yokmuş alacak arkadaşlar bunu gözardı etmesinler.
-
ben valla kardeş sandım ikinizi . çok genç görünüyon. maşallah Allah neşenizi bozmasın.
-
bu 12 li yaylı tüfek benimde çok hoşuma gitti. uzun zamandır bu kadar firma var neden böyle bi yaylı yapmıyolar diye düşünüyordum.
-
bu silah büyük ihtimalle el yapımı bi silah .savaş sırasında karadeniz bölgesinde yapılmışta olabilir. bence bu silahı antika olarak saklayın. vitrinde güzel durur.
-
tüfeğin franchı mi ?
-
jumper senin gibi tecrübeli birisinin bu tüfeği incelemesi isabet olur. yazacaklarını şimdiden bekliyorum.
-
acaba bu uzunluk sadece gövdedemi yoksa kundakdada varmı . kundak da da uzunluk varsa benim için çok da kullanışlı olmaz zaten x 20 ile arasında bayağı fiyat farkı var.
-
ağırlık farkları dürbünlü.dürbünsüz olmasından kaynaklanıyor sanırım. üzerindeki dürbünde bana göre gayet iyi. ama stoeger x 50 nin x20 den uzun ve ağır olması x20 combo 5.5 mm yi düşündürüyor bana . ama merak ettiğim şey x50 ile x20 arasındaki güç farkı .
-
1-kullandığın fişekler kalitesizse içerde şişebilir.zamanla bozulmuşta olabilir. 2- boş kovanı çeken tırnak arızalı olabilir. 3- eğer arızalı değilse bu durumda zaten bozulacaktır.
yani rainmaın dediği gibi fabrikaya göndermek en iyisi. -
o zaman ne fark varki fiyat neden farklı? bu durumda x 20 nin 5.5 mm sini almak daha akla yatkın.
-
x20 ninde 5,5 mm si çıkmış ağırlık olarak x 50 den daha hafif sanırım . x 50 nin bu kadar ağır olmasının nedeni sanırım boy farkı. birde x20 5,5 mm ninde çıkış hızı 240 m saniye x50 5,5 mm ninde 240 m saniye bu durumda etkili menzilleri aynımı oluyor ?
-
shakanpaksoy kardeş x 50 yi ne kadara aldınız . özelliklerinden biraz bahsedermisiniz. ben komando av la görüştüm dürbünlü modele 480 tl dedi, bu fiyata değermi. merak ettiğim etkili menzili ne kadar isabet oranı ne, cevap yazarsan sevinirim.
-
teklifiniz için teşekkür ederim. stoegerde genel müdür hakan beyle görüştüm . kendilerinin satışı olmadığını söyledi dağıtım firmamız komando av ordan alabilirsiniz dedi. biraz daha bekliyelim bakalım nolacak. şimdilik emektar mod 45 le idare ediyoz.