Bugra01 adlı kullanıcının mesajları

    bu mesafede ve bu kadar şiddetli rüzgarda isabet kaydetmek zaten çok çok zor olurdu bu gramajdaki mühimmat ile. yiv setli ateşli silahlar dahi bu koşullarda sapma yapar sana rüzgarsız bi gün lazım abi :)

    hayırlı olsun güle güle kullanın. bahsettiğiniz motorlu sistemi görmek isterim biraz iddalı geldi inşallah muaffak olursunuz, rahatsızlığınız için de geçmiş olsun.

    ben internetten kayıt yaptım %50 indirim deyince heyecan yapmıştım hatta 10 tl falanmış fiyatı heyecanıma değmedi :D online kayıt öneririm. Gidecek olanlar varsa bi iletişim grubu kurabiliriz ben varım :thumbup:

    Böyle eski model bi tüfeğimiz vardı tek kırma dayım bi keresinde, ateş etmiş hedefte biraz bekledikten sonra namlu yere düşmüş :) orada dayımı Allah korumuş ancak herşey olabilirdi, namlusu kabak çiçeği gibi açılan ve kullanıcısına zarar veren tüfekler söz konusu (bunların çoğu yeni üretim 300-500 tl lik tüfekler) bu kadar eski bi tüfeği pasdan arındırıp dekoratif amaçlı kullanmanızı öneririm kendi can sağlığınız için

    Gücüne şüphe yok, inşallah isabeti de iyidir.Ancak iİlk atış 753 fps son atış 607 fps. Bence aradaki fark fazla regülatör şart diyorum ben. Ayrıca 2 şarjör atış sayısı bana az geldi güçten biraz daha feragat edilip mesela 600 fps ye sabitlense en azından 3-4 şarjör atılabilse ne bilim :/

    Hayırlı olsun grupman tüfeği diyorlar yurt dışında buradakinden daha iyi bilinen ve yaygın bi tüfekmiş okuduklarıma göre. vortex de olsa bence dizelleme bitene kadar dürbün kullanmayın, sonrasında tek parça ayak ve lastik yöntemi iş görecektir. tabi mümkünse dampa ayak en iyisi

    Bu patlayan hedef hoş bir eğlence, fakat catapat dışında başka birşeyle ev icinde denemeyin sakın.Pazar günü ses kapsullerine yaptığımız atışlarda patlayan kapsuller 5 metre ileriye fırladı hemde tahtaya sıkı bir sekilde yerleştirmemize rağmen.

    abi o kapsüller beni korkutuyor zaten bu konuda baya barut v ar içinde Allah muhafaza :) baya uzaktan sıkıp denemek lazım o kapsüllere o iş içinde çok profesyonel olmak lazım :)

    Zoraki Light 4.5 mm ile 14 metreden çatapatla kendi yaptığım hedefte bir kaç deneme yaptım :thumbup:


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Youtube de gezerken şöyle bir video buldum faydalı olacağını düşünüyorum.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    baştan sona izledim çok bilgilendirici bi videoymuş

    Nihat abi günlük değişen ve haksızlık olan her konuda benm fikrim aynı. burası havalı silahların konuşulduğu bi forum olduğundan bu durumu buraya yazdım dediğiniz benzin mazot kurunu yazacak başka forumlar var, onlar konusunda orada şikayetleri dile getiriyorum(ya da herhangibi haksızlık olduğunu düşündüğüm konularda). benim maksadım burada söz hakkı bulunmayan bi dükkanı karalamak da değil herkesin kenddi hesabı vardır karışamayız ki ben zaten acaba bu konuda bilmediğim bi gerçek mi var diye yazdım bilgi edinmek için. kur x iken aldığın malı x+kar olarak satarsın kur x+1 iken aldığın malı x+1+kar olarak satarsın. herkesin geçindirecek ailesi var buna kimsenin sözü yok zaten biz tüketicilerinde seçme özgürlüğü var çok şükür o yüzden kafamıza neresi yatarsa oradan alışveriş yaparız benm bu konuda ki yakınmam bununla sadece isav da karşılaşmış olmam, Sipahiler, Meydan ve MEydan kamp, aksu av, dükkanlarından alışveriş yaptım ve böyle birşeyle karşılaşmadım. Ben adama kar etmesin demiyorum isterse 5 e aldığını 55 e satsın serbest piyasa kimseyi ilgilendirmez. böyle yaparsa müşteri kaybeder mesela benim gibi yarın senin gibi. Ben şahsen yaptığım hatanın farkına varıp bi daha oradan mal almamaya karar verdim bahse girerim bu ve benzeri sıkıntılar yaşadığım bu bayii de pek çok müşteri benim gibi düşünüyordur.

    Yeni konu açmamak için buraya yazayım dedim umarım sorun olmaz.


    @AksuAv dan pelet sipariş ettim. Crosman ın 250 lik sivri uçlu peletinden istedim, sivri uçluı denemek için. Yusuf abi elinde 250 lik kalmadığı için 500 lük kutuyu mükemmel bi fiyatla gönderdi, ve hediye olarak hedef kağıdı koymayıda ihmal etmemiş :) Kendisine bu ortamdan da tekrar teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun.

    ürün markası geco superpoint yani ithal ürün. Aynı ithal ürünü başka yerden aldığımda arkasında tl bazında fiyat basılmış isav kar ediyorsa diğer arkadaş ne yapıyor ? dolar 2.5 tl iken malı alırsınız üzerine karını koyar satarsınız, ancak dolar 2.5 iken aldığınız malı dolar 4 tl oldu diye 4 tlden almış gibi satmazsınız. ben ilk defa isav da karşılaştım stoktaki malın anlık kur değişimine uğradığını. sigara zammından önce bütün bakkallarda tekellerde sigara tükenir ya hani bu da öyle birşey heralde. tabi ki bu benim görüşüm kendi çapımda buradaki arkadaşlarımı uyarayım ve bilgi alayım dedim. @AksuAv dan alışveriş yapıyorum kafam rahat :thumbup: