Bugra01 adlı kullanıcının mesajları

    grupmanın amacı silahın ne kadar stabil atışlar yaptığını anlamaktır g;$i

    nacizane ben kendi hedefliğimin arkasına içi elyaf dışı sert kumaşla kaplı yastık koydum 10 m'den 4.5 mm zorakinin 3 pompasına dayandı tahminim daha güçlü silahlara da dayanır. Bu videoda arkada görünüyor. siyah olması önüne konan hedefi daha belirgin yapıyor siyah renk öneririm size.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    Bi hedefliğimin içine dergi koymuştum bende durdurmada çok başarılı ancak etrafıda fazla kirletiyordu ve kısa sürede sürekli isabet alan orta kısım delindi ve işgöremez hale geldi. bu yastığı evdeki atık malzemeden yaptım ve uzun süredir kullanıyorum bi sorun çıkmadı tavsiye ederim :thumbup:

    bu tabancalardan önce markasını hatırlamadığım (arkadaşıma aitti makaralı parabellumlara benziyordu) blowback siz bi model kullandım co2 li. hoşuma gidince gamo pt 85 aldım bi müddet keyifle kullandım hala da ara ara atış yapıyorum. tabi ki blowback harika birşey gerçek tabanca kullanan biri olarak gerçeğe yakın hissiyatı yaşatıyor ancak bütçe çok değilse blowback diye zorlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum hem arkadaşımın tabancası hem benim gamo 10 m dn gayet iyi grupmanlar çıkarıyor gamo grupmanını forumda yayınlamıştım izleyebilirsiniz

    Harika inceleme ve yazı olmuş. yerli üreticilerimiz fiyat / performans ürünleri üretmekte genel olarak. bunda ülkemizde bu hobinin çok gelişmemiş olmasınında payı olmakla beraber acaba ortaya iyi bişeyler çıkarmak için mi uğraşılıyor yoksa tamamen ticari kaygılarla mı hareket ediliyor ? bende ülkemde üretileni alıp kullanmak paramı ülkeme kazandırmak istiyorum ancak aldığımız pellet i dahi doğru dürüst üreten yerli bi firma yok. inşallah bu elzem eksikliklerin üzerine gider bu firmalar.

    Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bu şahıs bu silahın baş tasarımcıladından ve mühendislerden birisi olduğunu ve parçaların %60 yan kuruluşlara yapıtırıldığını ve bu parçaların yapımı sır olmadığını söylemişti,bana göre bu şahıs(vatana ihanet mevzusunu geçiyorum) birilerin kendi zaafından (açgözlülük) yararlanarak komploya kurban gitti, her iyi işin (mpt 76 tasarlamak ve üretmek) yapanı cezalandırmak ve daha da iyi şeylerı yapmasını engellemek için kurulmuş bir tuzak olarak görüyorum,neden elin amerikalısı (madem ki teknolojiyi öğrenmek ıstiyor) bu kârlı işi ihbar ederek bozsun ki, çıkarı ne ,bize iyilik için olsun diye mi yaptı bunu ,bana göre bunların zaten bu üretim prosesini öğrenmelerine ihtiyaç yok çünki zaten biliyorlar,sonuçta uzay mekiği yapılmıyor,amaç bu silahın üretimi için en büyük katkısı olan birisini cezalandırmak , önünü kesmek ve başka bir silah(ağır makinalı mesela) yapmasını engellemek,görülen o ki şimdilik amacına ulaştılar,kaldı ki böyle önemli bir görevde çalışana devletin (başka daha az önemli şeyler için daha fazla para öderken) rüşvete tenezzül edecek kadar az para vermesi ayrı bir konu.

    aslında çok üstünde durulması gereken bi fikir zamanında garip şekillerde intihar eden ve ölen, uçağı düşen aselsan vb kuruluşların mühendislerini düşününce bu dedikleriniz hiç olmayacak şeyler gibi gelmiyor insana. Ne yazık ki düşman daha iyi bir Türkiye görmemek için 4 koldan çalışıyor