Bugra01 adlı kullanıcının mesajları

    konuyu hortlatmış olacam da ben bu konudan çok muzdaribim :/ bizim saftiriğe ev almış arkadaş 2 saat uğraşıp yaptık biraz büyük olsa ben girer yaşarım içinde süper lüks daire gibi bizimkini silah zoruyla soktuk içine bırakır bırakmaz geri kaçtı evde elimizde patladı :cursing:

    Rainstorm kardesimizin de dedigi gibi yeri gelmisken sosyal mesajimizida verelim,nasil agaca asarken ugrasiyorsak nasil sofra hazirlarken ugrasiyorsak buraya her geldigimizde farasla gelip sonunda topluyoruz..siz siz olun kirik cam parcalarini bilhassa kuru cali cirpidan uzak tutun ;) sonrasinin fotografi olmadigi icin temizlenmis halini elbette koyamadim..burasi ta olarak maltepe narcity'ni ustu arkadaslar..bi sonraki bulusmamiza yazariz zamani olan herkes lutfen buyursun.. :)

    duyarlılığınızdan dolayı tebrikler inşallah bir gün bu güzel ortama bende gelirim beraber yer içer ve atış yaparız :) nacizhane tavsiyem (biz öyle yapıyorduk) büyükçe bir bez parçasını ağacın altına serin kalan şişe vs artıklarını toplarken çok yardımcı oluyor .

    Allah analı babalı büyütsün maşallah pek tatlı bir çocuk. Ancak bu yaşta bir çocuğun herhangi bir silahla muhattap olması kişisel gelişimi ve kendi can güvenliği için ne kadar uygundur bilemedim. yargılama değil eleştiri olarak düşünün lütfen. yaşı geldiğimnde böyle bir merakı olursa elinden tutar doğru olanı gösterirsiniz fakat bu yaşta çocuklar pek söz dinlemez ve meraklı olurlar siz evde yokken silahınızı güvenli ve iyi saklamanızı öneririm. saygılar.

    Çok eğlenceli olmuş bana şu sahneyi anımsattı :)

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    video harika olmuş :D


    Silah atışı için de tebrikler.