TheGroonGarels adlı kullanıcının mesajları

    bt65' lerin bazılarında sürgü mekanizmasında ufak tefek takılmalar yaşanabiliyor. Bu takılmalar ne yazık ki rb olan modellerde daha sık yaşanmakta. Ayrıca kendinden moderatörlü olan modellerin moderatörleri sökülemiyor. Dolayısıyla tüfeği taşımak yada bir yere sığdırmak sıkıntılı olabiliyor. tavsiyem dahili moderatörü olmayan bir bt 65 almanız. Ayrıca bt 65 pcp' de yeni bağlayanlara göre değil. Ben pcp' ye bt65' le başladım alışana kadar çok sıkıntı çektim. Özellikle isabet konusunda çok zorlandım. Ayrıca bu tüfekte hava sarfiyetı normalden fazla, scuba tüp alınmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

    ben pcp ye yeni başlıcam fakat suan daha alt baslangıc seviyesi bi tüfek alıp daha sonra yeni bişey alacak butcem malesef yok o yuzden almışken daha iyi model almayı dusunuyorum bu konudada en uygunu ve performanslısı bt65 olarak gözüküyor

    Kodlamalarindanda anlasidigi uzere biri yandan kurma kollu, sb (side bolt), digeri arkadan kurma kollu, rb(rear bolt). BT 65'de her ikisinide kullandim, arkadan kurma kollu olan rb modeli kullanim acisindan bana daha rahat geldi. Ayni kundak ve ayni namlu, ki ikiside elite kundak ve lw namlu demissiniz, oldugu surece rb ve sb arasinda baska bir fark bulunmamakta.

    çok teşekkürler zamanınızdan ayırıp cevap verdiğiniz için :)))))))

    Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,hatsan bt65 elite lw tüfeğinin rb modeli bir sitede suan indirimde fakat aynı tüfeğin sb modelinde bir indirim yok.Sb ve rb arasında herhangi bir fark varmıdır(kurma kolunun rb de arkada sb de yandan olmasından başka)???????