m.cakici adlı kullanıcının mesajları

    ne yaptınız efendim optima dürbüne okadar para vermediniz inşallah, taş çatlasa 150-160tl bahsi geçen dürbün, saygılar..

    Merhabalar, soru bana mı diğer arkadaşa mı anlayamadım ama ben dürbünü aldım. Asg Strike Systems 3,5-10x50 Long Range Tactical. Aksu Av dan 350 TL gibi bir rakama aldım. Yanında da Wrangler Bora Moderatör aldım. İkisinden de memnunum. Ancak pompa hava kaçırmaya başladı tepe kısmından. Bayiye götürdüm. Yeni pompa siparişi verdi. Onu bekliyorum şimdi.

    Merhabalar, Pcp tüfek le havalı tüfek camiasına girmiş oldum. 200-300 TL arasında dürbün almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve kendi tecrübesizliğimce bu iki model arasında kaldım. Biri ışıklı diğeri değil. Çok farkeder mi bilmiyorum ama. İkisi de buğu yapmaz. Kullananlar varsa tavsiye ederler mi acaba? Ya da başka öneriniz olabilir mi? Aslında 12 optik zoom yapan olsa o paraya kaliteli birşey. Çok daha iyi olur. Sayg.

    Silahınızı kazasız belasız kullanırsınız inş.Aynısından bende kullanıyorum, 50m ye kadar atışlarda gamo hunter kullanabilirsiniz yarım güçte, daha üstü mesafeler için ts22 tam güçte.Jsb ext. heavy de tam güçte uygundur.Bu silahın en güzel yanı güç ayarı ile tüpü en verimli şekilde kullanabilmek.Full dolu iken yüksek basınçta ağır peletlerle uzun mesafe, 120 barlara düşünce orta ağırlıktaki peletleri yine tam güç atarsınız.Kısaca nekadar hava kaldıysa ona göre pelet kullanır tüpü en iyi şekilde optimize etmiş olursunuz.

    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde atış sayısını arttırırız.

    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Pompa da stil derken nasıl bir stilden bahsediyoruz acaba? Nasıl doldurabiliriz tüfeği? Pellet de kardeşim bayiden bir paket dediğinizden almış sanırım. Foto attı az önce. Tuğlayı falan kırıp geçmiş. Bir de moderatör lazım dedi kardeşim. Çok ses çıkarıyormuş. Ondan da alacağız artık. Dürbün konusunda biraz bekleyeyim o zaman. Araştırayım.

    Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aylık araştırmalar sonucunda bugün Kral Puncher Mega W + Pompa aldım. Dürbün henüz almadım. Bulunduğum ilçedeki bayide teşhir ürünü varmış. Ben 9-10 gündür şehir dışında olduğum için biraderime aldırdım tüfeği. Teşhir olduğu için pompa ile birlikte 1.000 TL ye aldık. Teşhir ancak 1-2 yerinde 1 er cm lik cizik dışında birşey yokmuş. Fotolarını da gördüm. Böylece havalı tüfek camiasına pcp ile girmiş olduk. Ancak kardeşim pompa ile hava basmış. 130 bar a zor çıkartmış tüfeği. Güçlü olmasına rağmen niye basamadı acaba? Bu tüfeklere pompa ile dolumun zor olduğunu biliyordum ama bu kadar da değildir heralde. Acaba tüfekte mi sorun var. Pompa kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirirlerse sevinirim. Hangi pelleti kullanmamızı önerirsiniz? Av değil hedefe atış önemli olan. Ayrıca dürbünü aliekspres ten çinden getirtmeyi düşünüyorum ama... Acaba uğraşmadan 250 TL civarlarında bir paraya buradan mı alsam? Konu hakkında yardımlarınızı ve görüşlerinizi rica ederim. Sayg.