sinanakyuz tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    ama bende hatsan tercih etmiyorum arkadaşlarım beş para etmez yaptıkları silahlar elimde bir tane mod 125 silah var başımın belası tam onun yüzünden her hafta son eğlenelim derken strese giriyorum sakın almayın ürünlerini x;.z:D;d;:thumbup:

    ben at44 10 serisi dürbünlü silahtan bir hafta önce aldım 50 atış yaptım ve inanılmaz zevk aldım, airgun daki hatsan eleştirilerinin neredeyse tamamını okudum, çok fazla kötülenmiş olan bu silah bence bunu haketmiyor. alır almaz öncelikle tüpünü söktüm ve forumdaki uyarıları göz önünde bulundurarak inceledim yeni versiyonların tamamı anlaşılan düzeltilmiş. silahi elinize aldığınızda gerçek silah ağırlığında ve ebatlarında , atışlara gelince isabetlilik konusunda şimdilik çatıdaki çanak antenleri yan kesitlerinden vuruyorum (ön cepheden değil !!!) 100mt e kadar isabette sorun yaşamadım. pcp silahlarda tek sorun doldurma işidir. birde aldığım silah dürbünlü olduğu için sanırım, gez ve arpacık yoktu üzerinde. her atışta kurma kolunu çekmek ve emniyeti açmak zorundasınız. bunların dışında bir dez avantajını görmedim.