akfinity88 adlı kullanıcının mesajları

    Dostum forumda blow diye aratınca sadece 2-3 başlık çıkıyor. Çok detaylı bilgi bulamadım. evet bencede bir silahtan beklenilebilecek birçok şey var. Daha 2 gün önce almama rağmen 250 lik kutuyu (hemde evde) bitirdim. Eğlenceli bir silah. Birkaç gün daha kullanıp bundan sonra alacak arkadaşlara yardımcı olması açısından bir başlıkta tanıtabilirim.

    Bende havalı tabanca almak istiyorum. Fakat merak ettiğim bu havalı tabanca yada tüfekleri taşımak için işte faturası olsun teşhir etmeden taşıyın kılıfında kamu malına zarar vermeyin insanların orda ateş etmeyin vs. bunları okudum öğrendim. Fakat tüm şartları yerine getirdiniz yada herhangi bir şekilde kolluk kuvvetleri silahınızı gördü. örneğin arabada taşıdınız çevirme var adamlar aradı buldular silahı yada tüfeği. bu tip durumlarla karşılaşan arkadaşlar varmıdır. ne tip muamele gördünüz yada herhangi bir sorunla karşılaştınızmı merak ediyorum.


    çünki ben çocukluğumdan beri ortalıkta gezen ve bir elinde havalı tüfek diğer alinde hedef tahtası son zamanlarda da denize balon serip 3 atış 1 lira şeklinde gezen heriflerle dolu. onlar her türlü alanda atış yapıor silahıda olduğunca teşhir ediyor olmasına karşı siz gidip 300 metre ev olmaycak insan olmayacak falan nedir durum?

    Arkadaşlar yarın bu iki tabancadan birini almak istiyorum. sanırım karaköye gideceğim ve oradan alacağım. istediğim kendi içimdeki atış yapma hevesini bastırmak. nokta vuruşu ve 80-100 metre uzaktan hedef devireyim derdimde yok. 15-20 metreden bir kolakutusunu vurabiliyormuyum bu bana yeter. ileride bu hobi çok hoşuma giderse parayı bastırıp tüfek olayına girebilirim.



    İstediğim başlıktada yazdığım modellerden birini yada sizin önerebileceğiniz bir kırmalı co2'siz model bir tabanca almak.



    Alabileceğim Yer firma ve model önerilerinizi çok acil bekliyorum.