carrah adlı kullanıcının mesajları

    Bazen düşünüyorum acaba Sevr de Lozan da falan özel sektör silah üretemez gibi bir madde mi izaladık diye? Biliyorum saçma ama Kurtuluş Savaşını silahlanmış yerel halkla kazanmış bir devletin vatandaşının silahlanmasına bu kadar karşı olması şaşırtıcı. Alimallah amerikayla bir savaş çıksa youtube daki sniper ları üstümüze salsalar epey sarsıcı olur bizim için

    Ateşli yivlilerle kanatlı avı yasaktır. İlgili belgelere sahip olarak (ruhsat, sertifika av tezkeresi) , mak kararlarıyla belirtilen bölge ve günlerde 22 lr ile nacak küçük gurup memelileri avlayabilirsiniz. Yani domuz , teke gibi avları yapamayıp sadece tilki tavşan gibi avları yapabilirsiniz. Onlarda yukarda belirtildiği üzere senede karşınıza en fazla bir kere durarak poz verir. Türkiyede özel izinle yapılan avlar hariç av için kullanılabilecek en iyi silah gerekirse yedek bir slug namlu ile 12 gauge yarı otomatiktir, kanatlı için bu poze ya da çifte de olabilir. Gerisi kişisel tercih ya da zevk meselesi olmaktan öteye gitmez ,tercih meselesidir saygı duyulur ii forumlar.

    20 gauge(numara) da seçenekleriniz arasında ve özellikle bıldırcın ve uveyik avlarında usta avcılar tarafından avı biraz zorlaştırmak ve ava keyif katmak adına kullanılır.9mm denen silah tabi ki oyuncak değil ama avda da bir işe yaramıyor(kişisel deneyim) en az 36 gauge olmak üzere 36-20-16-12 -10 gauge diye giderek namlu kalınlığı barut hacmi tepmesi dolayısıyla da gücü ve öldürücülüğü artan silahlardan birini tercih etmenizi öneririm.

    adana daki av bayiinde zaten satışta forumda kullanıp video paylaşanlar da oldu .fiyatlara bakmanızı öneririm..güzel tüfek ama şimdiden hayırlı olsun

    Bence de güzel tercih . tabanca kullanmışlığım yok ama okumuşluğum çok ve ben de aldığımda tercihim aynısı olacak inşallah..1900 dolares de çok uygun geldi bana ..güle güle kullanın.

    fiyat aralıgının biraz dışında olabilir ama armsan phenomena öneririm.şimdiden kazasız belasız avlar dilerim.Not: arı kuşu avı yasaktır doğa koruma miilli parklar ummadık kuşlara ummadık cezalar kesmektedir bilginize..

    bukalemunsa kolay birkaç kez yakalayıp geri bırakmışlığım var hatta beslemeyi bile düşündüm ama etçil olduğundan sadece böcekle beslendiğinden vazgeçtim.Çok uyuşuk bir hayvandır..Ama kertenkeleyse zarar vermeden yakalamak zor olacak sanırım..

    üzücü bir durum gerçekten.umarım konu hakkında bilgisi olanların önereceği çözümler işe yarar..Ama eğer sorunu halledemzseniz ikinci el bir yedek tüp alabilirsiniz..tatilin heba olmasındansa bence 80-100 lira değer..diğer tüpü halledince de 2 tane tüpünüz olmuş olur..

    Bana birinci atışta hedef kağıdı vurulmuş ikinci ve ücüncü atış ıskalanmış gibi geldi:) şaka bir yana ilerde bol idmanla varmak istediğim noktaya varmışssınız tebrikler..