carrah adlı kullanıcının mesajları

    paintball u arkadaşlarım sıkça gitmesine rağmen hiç oynamadım ama bu bana çok daha makul geldi..ankara ya da bekliyoruz..

    iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler..Kafasi Bey ankaradayım zaten .Ve eminim çok yakında içinden çıkamadığım bir iş nedeniyle zorunlu katılımda bulunacağım bir buluşmaya..Şimdiden bu parça ne işe yarıyor ,şu parça da neyin nesi gibi abondan bi durumdayım.Gözünü seveyim çiftenin 2 tane kocaman delik var.Kim olsa fişeği nereye sokacağını az buçuk tahmin eder:)

    Uzun zamandır günde enaz 1-2 saatimi ayırarak forumlarda gezinme sonucunda nihayet ilk silahım hatsan at44 wx 10 lw ye kavuştum.Tüfek sağolsun Mustafa Bey in ben rezerve ettirir ettirmez kargoya vermesi sayesinde bu akşam elime ulaştı.İtinayla paketlenmiş, emeği geçenlerin ellerine sağlık.Silahı elime alınca eski tüfeklerimin hali gözümün önüne geldi ,kendimden utandım.Bir silaha bu kadar mı güzel bakılır.Kız gibi maşallah, bayıldım.İlanda belirtilmediği halde Mustafa Bey sağolsun kargoyu kendisi karşılamış.Tüm yatagun ekibine tekrar teşekkürler..Herkesin gönlündeki silaha sahip olması dileğiyle...

    Şimdi denedim bende de olmadı.O mevzu bahis konuyu da sizin için aradım ama malesef bulamadım.Belki konunun yerini bilen başka arkadaşlar yardımcı olabilir.

    ki forumu da belki yararlı bişey öğrenirim diye takip ediyorum ki çok şey öğrendim ve yakında bi pcp almayı düşünüyorum.Böyle forum amacına hizmet etmediğini düşündüğüm tartışmaları görünce üzülüyorum 2 tarafta da bugüne kadar aleyhte eleştiriler tartışmalar içeren yazılar gördüm ve en iyisinin bu tarz tartışmalar içereren konulara yazmamak olduğunu düşündüm.Hayatta maalesef menfaatlerin çakıştığı bi yerde dostluktan kardeşlikten bahsetmek pek mümkün olmuyor.Biribirini çok seven insanlar sadece kişisel çıkarlarına ters düşene kadar böyleler.Oysa aynı amaca gönül vermiş insanlar birlikte hareket edebilseydi şimdi havalısilahseverler çok daha iyi durumda olurdu..Sadece forumlara pek yazmayan ama sadık bir okurun kişisel düşünceleridir ,kimseyi suçlama amacı gütmemektedir.

    Eskiden avcı büyüklerimiz anlatırdı koltuk mu koltuk (sizin gösterdiğiniz bölgeyi anlatmak için) dedim attık yıkıldı diye.Sonradan anladım anatomiye biraz hakim olunca neden bu kadar hayvanların koltuk altları konusunda ısrarcı olduklarını..

    Kriz nedeniyle yavaşladığına dair açıklamalar var önceki sayfalarda yöneticiler tarafından.4-5 ay önce ben de forum hatmi esnasında rastlayıp sormuştum bilgisi olan var mı diye cevap bu yöndeydi.Hoş artık AA modla 80 fpe yi geçeli çok oldu .Belki de askıya alınmıştır tamamen..

    impo beyin verdiği değerlere bakarsanız biri 28 biri 21 gram dır kurşunların. yani sizde 20 kalibrede daha ağır kurşun atarsanız birbirine çok yakın snuçlar ortaya çıkar. amaç domuz avında hayvanı yıkmaktır. bunun içinde en uygun olan bölge ön ayaklarının daha doğrusu omuzlarının hemen arkasında kalan bölgedir.dolayısıyla bu bölgeye ulaşabilecek 20-16-12-10 hangi kalibre kurşun olursa olsun. o canlı veya hayvan yıkılır ön ayaklarını kırıp sürüklenir. bu bölge dışında vuracağınız yerlerde hayvanı öldüremiyebilirsiniz .


    " wcf_href="=http://www.directupload.net][Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100612/u47rznr3.jpg]">=http://www.directupload.net][Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100612/u47rznr3.jpg]

    Bu domuz türü antalya/akseki gidengelmez milli parkında bol bol yaşıyor.Şaka bir yana özel izinle yivli silah kullanmak şartıyla belli bir bedel ödeyerek avı yapılabiliyor.Memleketimin reklamını yapayım biraz kafasi beyin müsadesiyle.

    Herkese iyi forumlar .Forumu uzun zamndır takip etmekteyim.Ben daha ziyade karanlık taraftan aydınlık tarafa geçmeye uğraşmaktayım ateşli yivsiz ,ve yaylı tüfeğim var ama pcp için halen beklemedeyim.Merak ettiğim acaba ankara team in haftalık buluşmalarında ateşli atışları yapıyor musunuz?Buluşmaya katılan arkadaşlar ateşli tüfeklerini getiriyorlar mı? yer uygun mu? Ben de katılsam olur mu:))

    Karanlık tarafa geçişiniz hayırlı olsun.Ben daha ziyade karanlık taraftan aydınlık tarafa geçmeye uğraşmaktayım ateşli yivsiz ,ve yaylı tüfeğim var ama pcp için halen beklemedeyim.Merak ettiğim acaba ankara team in haftalık buluşmalarında ateşli atışları yapıyor musunuz?Buluşmaya katılan arkadaşlar ateşli tüfeklerini getiriyorlar mı? yer uygun mu? Ben de katılsam olur mu:))

    Ben uzun zamandır ateşli ve havalı silah forumlarını sessiz sessiz takip ediyorum..Forumlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda söylüyorum ortak kanı domuz avının tüfeğinin 12 gauge olması gerektiğidir.Ama av diğil de hedef düşünüyorsanız impo bey in verdiği örnekte de görüldüğü gibi 20 gauge la aralarında pek bir fark yoktur..Savunma anlamında 20 no işinizi fazlasıyla görecektir .Bu söyleceğim bilimsel diğil tahminidir:20 no ateşli yivsiz bir silahın enerjisi ortalama bir tabanca dan daha yüksek olacaktır(savunmadan amaç caydırıcılıksa zaten hepsi aynı işi görür,yok bir gün kullanmak zorunda kalırım diye korkuyosanız :allah kimseye göstermesin ,20 no nun durduramayacağı insan yoktur.)..Ancak pompalı düşünüyorsanız maalesef 20 no su yok diye biliyorum.En azından aylardır yaptığım pisikopat forum seyahatlerinde ben rastlamadım.sadece duran hedeflere kurşun atmak için mutlaka slug namlu bir silah almanızı öneririm.iyi forumlar iyi atışlar..

    airforce lar satışa sunulmuş.hoş üstatlar deneyip izlenim bildirmeden herkes bu yeni markaya önyargılı yaklaşacaktır ama yine de renk renktir diye düşünüyorum.

    Ben ikisini de av amaçlı kullanıyorum.Huğlu çifte babadan kalma 76 cm :onun tadı her zaman başka.Torun 307 light sp 66cm ilk maaşımla aldım :onun tadı da her zaman başka.İkisi de 12 numara ve avda performans açısından hiç bi farkları olmadığını düşünüyorum.Bence hangisi daha hoşuna gidiyosa onu almalısın.

    tebrikler mustafa kardeşim.9luk proje olduğunda bakalım ne olacak.
    selamlar

    9luk proje nedir bilen ya da ilgili linke yönlendirebilecek varsa şimdiden teşekkürler..tabii sır diğilse:)