Amin cok teşekkür ederim
KaRaSaY tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
amin sagolun arkadaşlar allah evlatlarimiza saglik sihhat ana baba vatan sevgisi versin insallah
-
200 m çok iddalı bir rakam
200 olmadi üstad dogru soyluyorsunuz. Ama 170 de isabet aliyoruz. Sanirim maksimum 180 gider. Deneme fırsatım olmadı allah bir evlat nasip etti bugun. Herkese hayırlı evlat versin rabbim. Insallah kısa zaman sonra yeni cekecegim bi süre tatildeyim

-
Bantta en buyuk sorun simleme oluyor. Simleme yapacaksan paket lastigi ideal
-
sportsmatch dampa var paket lastik yöntemi ile bağlamaz isem dürbün ayar tutmuyor bende
bende paket lastik takiyorum. Cift tarafli sünger band da sarabilirsin o da saglam tutuyor. Ben de sportmatch almayi dusunuyorum. Dürbün neydi sizin? Ayar tutma sorunu olmamasi lazim. Dizelleme sorunu bittiyse tabi
-
bu arada mesafe olcerim yok 7 metrelik metrelerle 200 metreye kadar tek tek ölçüm yaptim mesafelerde hata yok
-
Kesinlikle ve siddetle simleme tavsiye ediyorum. Sifirlamanizi 9.5 metre ve 50 metrede yapin 50 metreye attiginizda atislar saga ve sola kaciyorsa kesinlikle sag sol taretlerinden ayarlama yapmayin. Simleme deneyin, gerekirse defalarca sökün takin. Hizayi tutturdugunuz zaman olay bitmiştir. 170 metreye kadar verin coşkuyu 200 metre denedim arkadaslar lakin isabet saglayamadim. Pelletin 190 metreye kadar düştüğünü gördüm biraz karanliga kaldim. Ama inaniyorum 200 metreden de isabet alacagina. Insallah mod 125 vortexle en uzun isabet videosu cekecegim 200 metre ile...
-
dürbün 4-16x40 AOIR YATAGUN DAMPA AZCIK SHIM yaptim sag sol tareti kurcalamadan sifirladim mukemmel oldu. Arkadaşlar bugun cekim yapmadim ama inanin 150 metreden soda sisesini ikiye boldu. 170 metreden 1 bucukluk su sisesini deldi. Ayrica 150 metrede 10 atista 7 vuruyorum bu silah gerçekten inanilmaz...
-
etkili menzil 200 metre diyor fabrika bakalim nasil olacak
-
Tesekkurler kademe kademe arttiyorum insallah bugun 170 metre deneyecegiz
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
-
bu da benden olsun. Yine sise kapagi ama 90 metre:)
-
-
tebrikler güzel atis
-
tekrar bağladım bu kezde 40 metrede saga düşerken 70 metrede sola dusuyor 90 metrede tam isabet aliyor. Durbune lastik sariyorum kaymamasi icin acabao yuzden mi oluyor
-
cok tesekkur ederim simleme mi gerekir vidalari dediginiz gibi ayarlamak mi gerekir bi denemek lazim. Ustadlardan yorum bekliyorum
-
arkadaslar 30. Metreden 50. Metreye kadar sola düşen atışlarım 70. Metreden 150 metreye kadar tam isabet aliyor. Bu sorunu nasil bi calismayla giderebilirim