logitech G515 sıfır klavye ile takas düşünürmüsünüz?
ebiktim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ürünün derdini bir kağıda yaz ve kutuya koy. Kağıtta adres ve telefon bilgilerin de olsun. Sonra kargosunu ödeyerek Hatsan fabrikasına yolla. Aras kargo ile yollayabilirsin. Yurtiçi almıyor. Gerisini Hatsan yoğunluğuna göre hallediyor. Sonra sana karşı ödemeli olarak yolluyor tüfeğini. En sağlam yöntem bu...
-
yok maalesef
-
fiyat güncellendi
-
-
-
-
Yong Heng PCP kompresor. Yer istanbul... Fiyat: 18K
-
bende tüm bu yaylılar var(dı) Gamo Hunter 1250 Benjamin NPXL in neredeyse aynısı. Çok güçlü çok hantal öyle müthiş bir isabeti de yok. HW90-95 isabetli ama güçü tatmin etmedi. Diana Mod 350 çok güçlü isabeti de iyi. Ama dürbün dayanmıyor. Uzun namlu ve namludan kırma yüzünden sattım. Mod 48/52/54 yandan kurmalı olması çk hoşuma gitmedi. Sonunda alttan kurma Mod 460 (4.5mm) ve Mod 470 (5.5mm) e karar verdim. Yani bu iki tüfeği elimde tutmaya karar verdim. Güç isabet denge üst seviyede.
-
Kutuları ve faturaları yoktur.. yer istanbul... 05324451159
TAC Vector Optics Sentinel 6-24x50E SF 8000 TL
Comet 6-24x50AOE 3500 TL
T-Eagle March AMG HD ST 4-16x44 AOE 2000TL
Diana 4-16x44 3500 TL
Optima 3-12x44AOE 3000 TL
-
ben ikisini de almam... Kral marka pcp bak.. daha mutlu olursun
-
elektronik ürünlerle takas düşünür müsünüz?
-
Satıcı ile görüştüm, 0,45 olanları atar diyor. alabilirsiniz dedi. üç kuruş için yalan söylemez heralde diye düşünüyorum ama buradaki insanlar kullanıcılar. sizin söyledikleriniz benim için daha geçerli.
peki sıkıştırma olursa kendimiz çıkartabiliyor muyuz? yoksa servise mi gidiyor.servise gerek yok. kızağı söküyorsun. sonra namludan sıkışan parçayı çıkarıyorsan. başka yöntemi yok
Bu arada bilye atınca sorunsuz
-
yapamazsın.. şarjörde takılır. p320 nin kronik sorunu. . en hafif ve sivri olmayan pelletlerde sıkıştırma olmuyor...
-
-
-
-
-
-