Mod135 güçlü ve güzel bir tüfek. En az 200 atış yapın sonra alışacaksınız. O peletler de inanılmaz kötü. Hele ki o sivri uclu peletler. Direk çöpe atın onlarla grupman yapamazsınız. SpotOn ile 16 grain kullanabilirsiniz ama çok iyi bir grupman beklemeyin. Diana ucu düz pelet kullanın bakın o zaman nasıl değişecek grupman. Ayrıca 7 m çok yakın. En az 15 m olmalı. Bu arada Mod87QE den de çok birşey beklemeyin. Mod 135 gayet güzel. İlla değiştireceğim diyorsanız Hatsan ailesinden Mod 99 Limited Edition ya da Mod 95 tavsiye ederim. İsabetleri çok güzel.
Benim gibi zamanla çok tüfeğiniz olursa Hatsan modellerinin inanılmaz hantal olduğunu fark edceceksiniz. Uzunlar ve rakiplerine göre 1 kg daha ağırlar. Ayrıca yayları çok sert dolaysıyla kurulması zor. Ben yine de yerli silah sanayisini destekliyorum ve ürünleri alıyorum. İnanıyorum ki zamanla zirveye yerleşecek.
Yanlız Diana ile tanıştıktan sonra gerisi yalan olduğunu anlayacaksınız. Güç ve isabet muhteşem. Wheirauch kullanma şansım olmadı ama gücünün az ama inanılmaz bir isabet olduğu söyleniyor.
Denediklerimde: Gamo bence tam bir balon. Evet çok iyi modelleri var. Ama her Gamo iyidir diye birşey yok. Çok şişirilmiş modelleri fazla. Crosman da çok güçsüz. Teknik değerler tutmuyor. Benjamin e laf yok. Güç ve isabet bir arada. Ama o da hafif değil. Cometa hem hafif hem çok isabetli. Cometa sayesinde güçün her şey demek olmadığını anladım. OLay isabet. Bulursanız kaçırmayın. Norica da çok güzel. Fiyat/performans ürünü ama tetiği çok sert. Yinede parasını hak ediyor. Stoeger güzel bir tercih kesinlikle alınabilir ama ATAC olanından kesinlikle uzak durulmalı. Bu Hobby den zevk alırsanız mutlaka bir Zoraki Ultra deneyin derim.