resmi servisi yok... olduğu zamanda da hep parca sıkıntısı oluyordu
ebiktim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hw45 in 2 kademesi var. ilk kademe 3.8 joule ikinci kademe 6.4 joule güçte atıyor. Kurma kolunu 90 dereceye getirirseniz birinci seviye daha da açarsanız örneğin 120 derece o zaman 2. kademeye geçiyor ve gücü artıyor. 1. aşamada 7 grain pelleti 420 fps 2. kademede 550 fps atıyor. Tenekeyi delemeyebilir.
Zoraki ultra 2. pompada bu hızlarda atıyor. 4. pompada ise 750 fps güce ulaşıyor. İşte bu değer tenekeyi delip geçiyor

-
Yongheng için konuşuyorsak türkiyedeki yetkili servis gayet ilgili. Özellikle serkan bey çok yardımcı oluyor. ben ikinci el almıştım. Ürün türkiye dist alınmıştı. Serkan bey hafta sonuydu ve kendisi de tatilde olmasına rağmen sorunumu çözmüştü. Yani bu konuda rahat olun...
-
diana ya da weihrauch bakacaksınız
-
Kurma kolunu nasıl taşıdınız. Breakerda maksimum kaç fpse çıkabiliriz bilginiz varsa çok iyi olur ben de taşınabilir olması sebebiyle breakera geçmek istiyorum birde 58cm veya 60cm namlu takma hayalim var
Bunun çok kolay bir çözümü var. kral fabrikasını arayıp idris usta ile konuşup derdinizi anlatıyorsunuz ve herşeyi ona bırakıyorsunuz. Adamın yapamadığı şey yok gibi...
-
PX5 çok ağır ve hantal bir ürün. Bende PX4 ve PX5 vardı . Güçleri ortalama seviyede . Modifiye yapmak gerek. Evet isabetli ama biraz uğraşmak gerek.
Mega 2 yerine benim tavsiyem Kral Puncher Breaker. Taşınabilir, güçlü ve isabetli. Fiyatı da uygun. Alan kişilerin çoğu mutlu. Bende 2 tane vardı sattıktan sonra çok üzülmüştüm

-
kurma kolunu çekip dolum yaptınız mı? o yöntemi deneyin. Buna rağmen hava kaçağı varsa direkt olarak Hatsan teknik servise yollayın. Size sadece kargo masrafı çıkar. Yollarken de sorunun ne olduğuna dair bir not bırakın. Hemen hallolur.
-
max güçte düşük grainli pelet atarsanız ve susturucu takılı değilse baya bir ses gelir. Pellet 1000 fps hızını geçerse av tüfeği gibi ses çıkarır
-
Kral Breaker en iyisi..tartışmasız
-
-
50 cm namlu ile çok birşey beklemeyin. Yani şuna benzetmek lazım 400cc motor alıyorsunuz ama 125cc piston takıyorsunuz. Motor gerçek gücünü gösteremiyor.
Bende FX Impact M3 Bronz var ve 70cm namlu. Öyle büyük de gorunmuyor ama uzun namlu old dolayı cok daha güçlü ve özellikle uzun mesafelerde daha isabetli. 5.5mm de Pelet ve solid seçeneği çok.
İlla ki 50cm namlu alacaksanız 5.5mm daha uygun olur.
-
Istanbul karakoyde Meydan av var. Weihrauch distributoru. Teknik servise ISA usta var. Benim tüfeğin yaylarını ve contalarını değiştirmişti. Güçü ciddi şekilde arttı.
-
diana weihrauch tüfeklere bakın hepsi yaylı
-
orta güçteki tüfekleri vortex e çevirmek çok saçma. Hiçbir artısı yok.
-
Yong Heng Air Kompresör ile mi basıyorsunuz 320 barı? Yanlış anlamayın. Bende de var o kompresorden 300 barın üzerine denemedim.
-
Benim tavsiyem Kral Breaker..hem fiyatı daha uygun hem isabetli hem de güçlü ve kompakt
-
-
bora nın compact moderator u çok is goruyor. Rp nın basıncına arttırmak kolay.
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Unuttum soylemeyi jet2 ve rp inanılmaz ses çıkarıyor. Ben bahcemde moderatorsuz atamadım.mecburen moderator taktım. Yani kull herkes takıyor moderator.
-
reximex de regulator basıncını arttırarak fps yi arttırmak mümkün. Elinizde chrony olursa cok verimli ayarlanabilir. Tabi biraz da atış sayısı düşer.
Ama şimdi de biraz kafanızı karıştırayım.
Reximex RP ve Jet 2 dipcik ile 60cm uzunlugunda. Dipcik ile atışlar çok zevkli. Tabanca modunda ise 10-15 m zevkli sadece.
Kral'ın EmpireXS adlı bir modeli var. Bullpub tasarımı ve sadece 61 cm uzunlugunda. 200cc tüpü var ve çok daha yüksek güçlere çıkabiliyor. Atış sayısı Jet2 ile aynı. Bu üründe çok güzel bir alternatif olabilir. Dezavantajı tabanca moduna sahip olmaması. Ayrıca diğer kral tüfekler gibi güç ayar düğmesi de yok. İkinci eli olsa denemek için alırdım