Bizim tercih sebeplerimiz farklı. Siz ekmek yapmak için hamur seviyorsunuz. Boylece istediğiniz şekilde ekmek yapabilirsiniz. Ben ise ekmek yapamam bu yüzden hazır ekmek seviyorum. Sürekli aynı ayar ve aynı pellet ile kullanmak, tüfeğe alışmak ve bu şekilde kullanmak istiyorum. Çünkü fazla oynama imkanım yok. Benim için aa daha iyi. Sizin için ise fx daha iyi. Fx kurcalamak için tam bir fabrika gibi. Fx kesinlikle güzel tüfek.aslinda yukardaki bütün tufekler güzel.
Buna çok güzel bir örnek video var.
MK3 ve Maverick ile kıyaslıyor. İkisi de top ürünler. Ama günün sonunda şunu diyor kurcalamayı sevmiyorsanız tüfeğim hemen hazır olsun ve hemen atışa hazır olsun diyorsanız o zaman MAverick size göre.Ben en küçük ayrıntıya kafar kurcalamak istiyorum tüfeği tam kontrol istiyorum o zaman mk3.
Ben basit olmasından yanayım. 2 tane cricket var. isabet ve atış sayısı konusunda muthiş. Ayar yok ne olursa atıyor. ![]()
Bu listeye baktığımda FX i elimde tutardım. Nedeni FX in her zaman müşterisi var. Daystate ve AirArms çok daha iyi ürünler olabilir fakat satması zor.
Ülkemizde teknik servis yedek parca sorunu var. Airarms ın ikinci el piyasası da düşük. Ayrıca bu ürünler zamanın en baba en efsane ürünleriydi. Ama bunu bilen kişi sayısı az. Millet bunlara modası geçmiş eski nesil ürünler olarak bakıyor. Herkesin hedefi bir FX almak olmuş ![]()