anlgelen adlı kullanıcının mesajları

    Sevgili Ankara Team kısa sürelide olsa sizlerle birlikte oldum inanın o geldigim bi kaç buluşmanın keyfini hala unutamadım :) şu sıralar mezuniyet konçertosu ve resital programıma yoğunlaşmış durumdayım ocak 11 ve 12 sinde mezuniyet konserlerim olacak ardından yeni alacagım tüfegimle buluşmalarda bende varım...

    Pa modeli için avmarkette yekililerle konuştum, at44-10 dan tek farkı yan taraftaki kurma kolu yerine alt tarafına pompalı gibi birşey yapmışlar dedi yani tüpe basınç sağlamıyormuş, sadece peleti namluya sürmek içinmiş...

    Ya bu işde bi iş var ne zmn atışa gitmeye niyetlensem bir sorun çıkıyo,, ben de çok üzülerek bu hafta gelemeycegim :(




    İlk hafta gelirken başıma gelmeyen kalmamıştı güvercin çıkmıştı karşıma
    çarptım zannettim indim aşağıya arabanın kapısı kendinden kilitlenmiş
    dışarıda kalmıştım sonra sunroof allahtan bir el girecek kadar açıkmış
    aracın tepesine çıkıp açmıştım :)




    Bu haftada başka sorunlar var,


    Cem abinin getirecegi tüfegide çok merak ettim inşallah önümüzdeki haftalarda görürüm,,


    Mustafa senin stoegeri de iyice incelemek istiyordum neyse daha çok zamanımız var ...


    Herkese eglenceli atışlar...

    Bugün katılmayı istiyordum ancak gece çok geç yattım bi arkadaşımın evindeydim haftaya inşallah,, ve artık tabanca degil tüfek istiyorum :),, eylülden önce alamaycagım bakalım sabır sabırr :)

    Bende 2 /3 aydır alıcam alıcam dedim bugün gittim bi anda aldım demek böyle oluyomuş :) ben sabah bakanlıklardan geçecegim tunus caddesi girişi akay kavşağı üstünden alabilirim seni eğer uyuyorsa sanada...Özelden haberleşelim,, bu arada yanlış okumadıysam sabah 6 da olacak degilmi :)

    Merhaba arkadaşlar ben Anıl. Biraz önce Av Marketten Gamo PT-80 havalı tabanca aldım,, satın alırken Ankara Teamden birisi yarın buluşma oldugunu söyledi.( İsmen tanışmadık kusuruma bakmasın) Bende siteye girdim baktım buluşmaya gelmek istiyorum henüz tek bir el bile atmadım neyin ne oldugunuda bilmiyorum :D Mütevazi tabancam sizin tüfeklerinizin yanında oyuncak kalacaktır ama bi aksilik çıkmazsa yarın ben de geliyorum öyle bi iki el atarım artık £tabanxalı$ Görüşmek üzere Hoşcakalın... :)