Chaos_ adlı kullanıcının mesajları

    Ya, saçmalık değil mi bu durum. Bi mesajda daha okumuştum ve moralim bozuldu. Silahları cam vitrinlerin içine koyuyorlarmış ya da kilitliyorlarmış. silahı eline alıp inceleme şansın yok diye yazılmıştı. Ben ne anladım o zaman bu fuardan. Evimde sıcacık bilgisayarın başına otururum, bilgisayardan açar açar bakarım silahın resmine. Herkes elleyince bozulacak diye korkuyorlarsa, koskoca firmalar 5-10 silahı feda edemeyeceklerse yazıklar olsun. Anlaşılan sirkeci de köftemizi yiyip geri döneceğiz :rolleyes:

    Cidden böyle bir durum var ise gerçekten anlamsız bir fuarmış. Millet bakacak ki alacak. Yasal bir uygulama ise de sıkıntı.

    Hayırlı olsun.


    İstediğiniz sistemi inşallah yapabilirsiniz. Birçok kişiye deva olursunuz.


    Pompayı kullanmasamda forumda okuduğum kadarıyla ısınma sorunu mevcut. İşe başlamadan ne olur ne olmaz diye bence pompanın conta gibi bozulabilecek parçalarından birkaç yedek bulundurun. Birde torku yükselttiğiniz için çok yavaş bir dolum olacak sanırım.

    Dün dayanamayıp tüfeği satın aldım.


    Umarım sorun yaşamam. Şimdilik memnunum. Tek hayal kırıklığım regülatörün ayarlanabilir olduğunu sanıyordum. Düsük menzillerde barı kısar ve daha çok atarım diyordum. Fakat el ile ayarlanabilir halde değilmiş. İlerleyen zamanlarda bu işi sizlerle geliştirdikçe yorumlarımız ne olur yaşayıp göreceğim sanırım.


    airgunturk.com/attachment/33848/airgunturk.com/attachment/33849/airgunturk.com/attachment/33847/