sunborn adlı kullanıcının mesajları

    Haftasonu daha önceden planlama yapmadan bir gece önce karar vererek bu güzel buluşmaya bende misafirimle beraber katıldım.
    Öncelikle evsahiplerimize bizi ağırladıkları için, mangal ziyafetinde de hem erzakı temin eden hemde pişiren arkadaşlarımıza, abilerimize teşekkür ederim.
    Tüfeğimi regülatör takıldığından beri ilk defa arazide test etme şansım oldu. Sıfırlamasını yaklaşık 10 metre civarında yaptıktan sonra atışlara geçtik.
    Önce yakın mesafelerde plinking hedefi ve çan üzerine çalıştıktan sonra uzak (Atilla hocanın rangefinder'ına göre 128 metre civarı yanılmıyorsam) hedefe pet şişeye geçtik.
    Önce gövdeye çalışırken sonlara doğru sıkılıp şişenin mavi kapağına atış yaptım. Pcp zevkini kendi tüfeğimle ilk defa yaşadığım için oldukça mutlu olarak günü bitirdim. Tahmini 120 atış yapıldı tüfekle. Herhangi bir problem çıkartmadı.
    Arkadaşlarımızın hoş sohbetleri ile hafif yağmurlu ve ılık havada güzel bir gün oldu.
    Umarım en kısa sürede tekrar buluşmalar katılma fırsatı yakalarım.

    Bugünkü buluşmada evsahipliği yapan ve bizlere hoşgörüde bulunan Kemal abi ve ekibine teşekkür ederim. Buluşmaya geç gelip erken ayrılmama rağmen tam bir PCP gösterisine dönüşen güneşin sıcaklığı ile de baharı yaşatan güzel bir gündü. Özellikle Exadorun top misali patlamaları ve Termoplun hedefleri inleten 6.35 i hala kulaklarımda çınlıyor. Polat abide yeni basınçlı hava hortumu ile scuba tüpüne bağlandıktan sonra şarjör yetişmedi. Kemal abinin ekibinin uzun mesafe atışları gerçekten takdir edilecek çalışmalardı. PCP lerin arasında kalan Patriotum ve 97K pek mahzun oldular ama günü sıkı bir antremanla tamamlamış oldum. ;tufey#

    Arkadaşlar yarın sabah bir işim olduğu için öğle saatlerinde buluşmaya katılabileceğim. Bu yüzden atış yapılacak Ayazağadaki yeri bilenler yol tarifini yapabilirlerse oraya gelmeye çalışacağım. ;atlig;

    Merhaba arkadaşlar;
    Bugün saat 17 itibarı ile Webley Patriot elime ulaştı. Veli bey sağolsun gazete ile güzel sarıp korumaya almış yoksa ahşap kundak ne olurdu düşünmek bile istemiyorum Sürat kargo karton kutuya epey bir hasar vermiş L
    İlk denemede dizel etkisinden olduğunu düşündüğüm bir güçle daha önce Mod125 içim yaptığım sac pellet tutucuyu delip arkasındaki kumaş yığınında kaldı. Sunta hedeften çıkan pelletlerin eteklerindeki yivset izleri ise oldukça düzgün.
    Tüfeği ahşap kundaktan ayırıp yayına baktığımda ise yağ namına pek bir şey olmadığını gördüm.
    Yayı sökmeden ve temizlemeden altta bulunan açık kısımdan ince bir tornavide yardımıyla yeşil gress ile yağlamamın bir sakıncası olurmu?
    Tüfeğinde tek parça ayak kullanan arkadaşlar dürbünleri zarar gördümü? (Malum dampa ayak temin etmek biraz zahmetli)