kardiyalog adlı kullanıcının mesajları

    Çok güzel olmuş elinize sağlık. Dikiş makinesi de taş gibi duruyor hakikatten.


    Çocuk kot pantalonundan da bir üyemiz yapmıştı. O da çok pratik bir fikirdi.


    Ben de dolar uçmadan önce aliex üzerinden almıştım takım olarak ama içini dolduracak plastik granül bulamadım henüz.

    ben büyük boy sünger kullandım tanesi 50 kuruş 6 tane yetti ufak parçalara boldum hem çok hafif hem de stabilizasyon iyi . İnşaatçı larin sıva yaparken kullandıkları sünger lerden

    Az once ayni siparisin icinde bulunan jsb 18,13 pellet de geldi, onun da kutusu ezilmis ve icindeki pelletlerin etekleri yamuk yumuk. Ucuz da olsa hepsiburada.com dan pellet almanizi kesinlikle tavsiye etmiyorum!

    Böyle yerlerden alırsanız ;
    Ürün fiyatı - indirim tutarı + eksik pellet + bozuk pellet = normal fiyattan daha yüksek bir fiyat çıkar ve siniriniz bozulması da cabası o yüzden vereceğim linkteki konuyu okumanızi tavsiye ederim . Yine Aksu :)


    Biz Yusuf beyin yaptığı paketleri açmak için ışın kılıcı kullanıyoruz :D:D

    bende 20 martta toplu pellet spariş ettim karışık olarak jsb 15,89 ve 18,13 grain olanlardan.bugün elime geçti. havale ile toplu alınca kutusu 19 civarına denk geldi.(burada jsb satan tek yer buldum oda kutusu 27 lira satıyorlar.gamolar 16 lira) üsttede arkadaşların yazdığı gibi paketleme çok iyi kutularda bırakın ezigi çizik bile yok . yanındada hediyesi cabası :) .
    adam gibi adam.
    ahilik'in farkında bir esnaf. ^^

    Merhabalar,
    Üstadım benzeri ikilemi bende yaşadım hatta,sniper 125 vortex alıp 2 gün kadar da kullandım!! ancak dediğiniz gibi biraz fazla güç gerektirdiği için dolaba kaldırdım.Forumda tecrübe açısından engin insanlar var ve gine forumda konu ile alakalı oldukça fazla topik var.sanırım kısa bir araştırma ile sizde kendinize en uygun Tüfeği bulursunuz.

    teşekürler ama istersen profilime tıklayarak açtığım konulara bak istersen :)

    Magandalar düğünde asker uğurlarken araba içerisinde her yerde sıkıyor . Onlar varken bizlere dokunurlarsa çok yazık olur.
    Gerçi bizler öyle meskun mahalde atış yapmıyoruz . Ormanda vb şehirden uzak yerlere gidiyoruz .

    Osman Ortaç Üstadın son videolarından kanunla alakalı olan, avukat yanınızda insan varsa orası meskun mahaldir dedi.
    bence biraz karışık bir durum. toplu atışlarda, açık hava poligonlarda kafa karışır :) mevzu düğünde havaya sıkmaktı o yüzden zikredildi.


    bizi görecek birileri varsa hobi ve elimizdeki kıymetlilerimizi kaptırmamak için aşırı dikkatli olmalıyız.

    kaptırmamak derken polis elmi koyacak tüfeğe :D

    Sizin sorunuz hangi peleti alayimsa Direk Jsb alin . Bunu cok defa denedim :)

    işte sıkıntı burda herkesin hemen söylediği jsb oluyor . Tamam kaliteli ama kalite farkı aradaki fiyat farkıni karşılıyormu onu merak ediyorum . O yüzden aynı anda aynı tüfekle yapılan bir grupman denemesi lazım :) yapacak arkadaslara şimdiden teşekkür ediyorum ;)

    Gamo pro hunter , expander ve jsb 15 grain arasındaki farkı görmek isterim . Burda tek bulabildigim pellet gamo pelletler onuda satanlar "abi bunlar avrupa mali en iyisi bu " diye satıyorlar :D bende yusuf beyden toplu sparis verecegim ama deneme yapmak imkanım olmadığı için sizlerin yapacağı grupmanlari bekliyorum. Aslında saydığım pelletleri grupları çok forumda ama saydığım 3 pelleti birbirine farkı ile ilgili aynı anda yapılan grupman yok malesef :)

    Arkadaşlar çoğumuz dürbün sıfırlamayı defalarca yapıyoruz ama ben kendi adıma söyleyeyim tüfek geldiğinden beri sadece takıp attığım yere göre sıfırlama yapıyordum.
    Ama yukarıdaki konuda sayın kyucel'in optik merkezlemenin önemi isimli yazısını okuyunca baştan yanlış yaptıgımı anladım çünkü belirli mesafe atışlarında dürbünün ayar yaparken artık turretler sona dayanıyor ve dönmüyordu.
    Bu sebeple başladım turretletri çevirip saymaya ama her defasında karışıklık olmaya başladı. :D bende bu işi benim yerime telefon saysın dedim ve ortaya bu program çıktı. açık kaynak kodlu olan bu programı forumumuz için yaptım.umarım beğenirsiniz.program sadece düşük frekanslı tık tik tak gibi seslere duyarlı konuşma veya gürültü ile sayaç atmaz.
    Not: yükleme yaparken güvenlik uyarısını geçip bilinmeyen kaynaklara izin vermelisiniz
    agtagtagtagtagtagtagtagtagtagtagtagtagtagtagt


    Harici İçerik www.youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Buradan indirebilirsiniz
    airgunturk.com/attachment/35355/

    İlk kez havali tufek kullandığım halde daha 3. Şarjör de 50-60 metreden üç santim çapında hedefleri çok rahat vuruyorum . Üstelik tufek çok güçlü olduğu için ayarını deneyerek 2 tur sıktım . Daha fazla atış yapmak adına sıktım tüp alırsam tekrardan açacagım. Ayardan önce 200 bar ile 100 bar arası 40 atış yapıyordum . Şuan 55 civarı atış yapiyorum . Hem bu sayede silah regülatörlü gibi daha stabil atış yapıyor .

    ben 3-12×44 optima kullanıyordum kismen yeterli geliyordu, guc ve atis sayisi ile ilgili ben regülatörlü kullandığım icin atislarim stabil hizda gidiyordu bu nedenle ayar yapma ihtiyacı hissetmedim ancak bildiklerimden şunu aktarayım ama bende daha bilgili kisiler var forumda gorduklerinde mutlaka fikirlerini paylasacaklardir, bence ayarlari ile oynadan once pellet deneyin Hatsan Exact Diabolo 7,87grain ve 8,44grain pelletleri kullanıyordum, size de bu pelletleri tavsiye ediyorum ayrıca delik geçmesi yerine kırıp düşürsün istiyorsanızda konik degil düz yuzeyli pellet denemenizi öneririm. Bence hemen ayarları oynamayın oncelikle yeni aldınız 200 pelleti bir geçin bu arada da pelletler deneyin ayari düşürmek havan atışı seklinde atislar yapmaniza neden olacaktır 60-70mt lerde. Ben dürbün sifirlarken full zoomda once netlik ve paralaks ayarlarını yapıp sonra yaklaşık 35mt ye sifirlamistim. Ancak tam ortaya degil de bir alt dot a sifirladim, yatay pozisyonu ayarladiktan sonra dikey pozisyonu atacaginiz mesafeye gore de oynayabilirsiniz.

    tavsiye için teşekkürler. Şuanki pellet de düz gibi tamamen duvar gibi değil de hafif yuvarlak . Delip geçtiği için güç yüksekmi diye merak ettim . Yani tek amacım fazla atış yapmak ama öyle dediğin gibi havan atışı gibi olmasın X/

    Güzel tercih güle güle kullanın, ben ekiz regülatörlüsünü kullandım çok memnundum acayip stabilitesi vardı grupları 25krs kadardı

    eyvallah dediğiniz gibi grupmanlari çok iyi


    Üsteki soruma cevap arıyorum arkadaşlar :)