a.selimyilmaz adlı kullanıcının mesajları

    Dürbün için ayak dahil 350₺'yi geçmemeyi istiyorum. Ama çok farkedecek ise biraz daha geç almayı göze alıp yukarı çıkabilirim. Hawke 2x7-32 dürbünler 365₺ civarı var ama olmuşken 40mm olsun diye düşünüyorum. Kısacası ikilemdeyim tecrübeli birinin noktayı koymasına ihtiyacım var


    İlgilerinizden dolayı çok teşekkürler...

    SelamunAleyküm;
    Bende Cometa Fenix 400 Star tüfeğime bütçemi sarsmayacak ama oyuncak gibide olmayan bir dürbün almak istiyorum. Hobide ki ilk tüfeğim ve bayıldım. Gücünün iyi olduğunu görünce 70-80 metrede ki hedefleri nokta atışı vurmaya niyetlendim Ne önerirsiniz?

    Cümleten SelamunAleyküm. Bende foruma daha yeni üye oldum, havalı tüfeklere olan merakım başlayalı da daha 2 hafta oldu.
    Sakarya Pamukova'da bir dağ evimiz var, mekan av yapmaya ve keyfi atış yapmaya çok ama çok müsait. Ben tercihimi uzak hedeflere keyfi atış yapma yönünde kullanmak istiyorum ve almışken güçlü bir makina alayım istiyorum. Diğer konulara baktığımda ilk başta düşük güçte tüfek alınması önerilmiş ve sebep olarakta çok fazla ses çıkıyor gösterilmiş ama bende aksine tüfeğin sesini duymak istiyorum. Neyse çok uzatmayayım yaptığım araştırmalarda Hatsan Mod 135'e karar kılmıştım ama şimdi Cometa fenix compact star ile tanıştım. Hangisini almamı önerirsiniz veya daha farklı bir öneriniz olur mu?
    Şimdiden çok teşekkürler