hakaneskisehir adlı kullanıcının mesajları

    tmc5566;
    aynı grupmanı 50 metre de dene. süper nova gibi bir tüfekle iyi bir dürbin eşliğinde 100 metrede bile yapmak olası gibi geliyor bana. çok güzel grupman. görünce süper nova ya bir defa daha hasta oldum. ben de iyi ki tercihimi süper nova dan yana kullanmışım. iyi atışlar.....

    merhaba,
    tüfeği aldım. yalaşık 300 atış yaptım. grupmanı harika. mesafesi iyi. şimdilik satıcının scubası ile idare ediyorum. o da 230 bar olduğu için ancak tüpü 200 bar doldurabiliyor. uzun bir tüfek. ama bu hobiyi bıraktırmayacak bir tüfek. 200 bar ile 150 - 180 atış yapıyorum. 300 bar scuba tüpü olmaz sa olmaz. atışlara alıştıktan sonra iyi bir dürbün ile harika işler yapılır.
    Regülatör ayarı yapılıyormuş. bu konu ile ilgili bilgi ve destek arıyorum.

    10 gün önce süper nova aldım. grupmanı iyi olduğu için bu tüfeği seçtim. henüz 180 kadar atış yaptım. bana göre grupmanı iyi. satıcı arkadaş mesafe ölçerle ölçmüş. 330 metreden toz kaldırdı dedi ama bu benim için önemli değil. 100 metre üstü için şu an hevesim yok.ayrıca atış sayısı bence çok önemli. bu tüfek için 300 bar bir scuba tüpü şart. (şimdilik satıcı arkadaş dolduracak) ayrıca en az 6*24 bir dürbün de almalıyım.
    kolay gelsin