yakup_serdar adlı kullanıcının mesajları

    ilk tüfek pompalı sonra bi otomatik al en sonda bi safir alabilirsin.
    savunma amaçlı en iyisi kısa namlulu bi pompalıdır.
    otomatik ise kullanılışlıdır
    safir ise gösterişli bi oyuncaktır. ne avda nede savunmada kullanılmamalı. ben 5 senedir safir kullanıyorum çok severek kullanıyorum gayette memnunum ama zor bi tüfek sabır gerektiriyor. modifiyede sınır tanımıyor buda bütün olumsuzluklara ramen mutlu ediyor.

    değerli kardeşim safir kullanıcıları olarak bu sorunu hep yaşıyoruz. "arkadaşımının arkadaının safiri var tutukluk yapıyor". "geçenlerde biri diyordu safir tutukluk yapıyor"." geçen bi video izledim safir tutukluk yapıyor". "avcı vitrininde gördüm safir tutukluk yapıyor". ben 2000 üyesi olan sadece konusu safir olan bi forumada üyeyim. sorunlar olsada genel olan bi memnuniyet var. bunu kullanan bilir arkadaşının arkadaşı bilmez.

    o zaman hiç bir yerli tüfeği evine koymayacaksın. huğul da yapıyor safirde yapıyor o da yapıyor buda askerde g3 de yapardı mg3 de. o zaman alalım bir tane ak47 asla tutukluk yapmasın.
    tutukluk yapmış tüfeği azında fişekle göndermek aslında insanın yaptığı bi tutukluk. o adanamın mantığı aklı vicdanı tutukluk yapmış.

    bende safirde var otomatik tüfekte var ikisininde zevki ayrı safiri modifiye ettim inanılmaz güzel oldu ilk aldığımda tutukluk yapmıştı fabrikaya yolladım yapıp gönderdiler artık hiç yapmıyor denilecek kadar tutukluk yapmıyor. çok şikayetci arkadaşlar var biliyorum duyuyorum çokta memnun arkadaşlarımda var çok keyfle kullanan arkadaşlarım var. tutuklık sorunu gideriliyor bence buna takılma çok gösterişli bi tüfek otomatiğin varsa safir al değişiklik olsun. benim galerimdeki safir fotoğraflarına bi bak. gerçekten arkadaşların dediği gibi polis çevirmelerinde çevirme yapan polisler foto çektirmek istiyor. bütün gözler sende oluyor :) ayrıca et kusşun atma keyfide paha biçilmez. havalı tüfeğe benzemez otomatikle 2 kutu al omzun çürüyor ben her atışa çıktığımda en az 3-4 kutu atıyorum.

    elmadağ tarafları olur cubuk çankırı yolu tarafları olur. etraf boş olsun ateş ettiğin yer emniyetli olsun bişey olmaz(mümkünse bi tepeye kum yığınına ateş et).


    kanunlar buna misade ediyor.

    Sehpa basit ve pratik gözüküyor,yalnız yüksekliği yatarak yada oturarak atışa göre dengesiz değil mi?
    Nasıl atış yapılacak? :him:s


    şimdi yatarak ateş etmek biraz zor geliyor biraz göbek olunca nefes kontrolü zor oluyor. ben bu sehpayı çömelerek yada badaş kurarak eteş etmek üzere tasarladım.


    dengesiz sayılmaz çünkü zemine göre ayaklar ayarlanıyor ve ayar için yukarı aşagı hareket eden tutma kollarının sabitleme vidası var.

    teşekürler. cizilmesin diye tahtadan yaptım zaten yumuşak bi tahya pek çizeceğini sanmıyorum. o anahtarı geçici koydum normakde o anahtarın görevini bi vida yapıyor.


    beğendiğinize çok sevindim. sıfırlama büyük bi çile tam oldu derken bozuyoruz. gamo nun buna benzer bi sehpası var müthiş pahalı. bu harika oldu MAŞALLAH...


    ankara buluşmasınada geleceğim o zaman sıfırlarız tüfekleri.

    firmadan dan volkan bey benimle bağlantıya geçti. e-posta gönderdim hemen döndüler. tüfekten memnun kalmamam durumunda hemen bildirmemi istedi benden. çok şaşırdım. inanın bu tüfeği alırken çok karalayıcı sözler duymuştum av bayilerinden. meyve veren ağaç misali bu firmade nasibini almış. ben burdan hem kendilerini tebrik ediyorum hemde teşekür ediyorum. tüfeğide denedim yeni bi dürbün alacağım alınca da tekrardan kullanmaya başlayacağım.


    artık söylememe gerek yok herkeze ısrarla tavsiye ediyorum. hatta şu yeni modeli çok merak ettim bu tüfeği satıyım gidiyim onu alayım diyorum :thumbup:


    artık KRAL dan şaşmam.. ;tacli#

    sevgili arkadaşlar geçenlerde bi hata yaptım. havalı tüfeğimi temizlerken beze bağlayıp çektiğim ip koptu. bez içerde kaldı ne yaptıysam çıkaramadım. bez çıksın diye iki üç defa patlattım tüfeği. iyice sıkıştı. nerdeyse tüfeği kırma derecesine geldim. dedimki bi fabrikaya gönderiyim bakalım ne olacak. garantili kapsamı dışında tamamen benim hatam. burdan kral av tüfekleri firmasına teşekür ediyorum hem namlu daki bez çıkmış hemde her yerini elden geçirip sıfır hale getirmişler.komple bakım yapılmış, birde reflektörlü arpacık göndermişler. burdan hem size müşteri memnuniyetimi bildirmek hemde firmaya teşekür etmek istiyorum. saygılar..

    işte burda eksiklik, arkadaşların safir hakkındaki eksik bilgisi. sadece avcıların vitrininde bakmayla tüfeğin gücü belli olmuyor. şimdi burdaki konuşmaları safir kullanıcısı arkadaşlarımla paylaştım.federal veya 36 cal başka avrupa şevrotin mermisi ile 100 den kuş vurulur ölmeyi bırakın kuştan eser kalmaz diyorlar eğer ispatlamak gerekirse bu iddada bulunan arkadaşım Ankara'daysa bizim Ankara safir-t14 buluşmalarımız oluyor buyursun gelsin misafirimiz olsun.


    şimdi benim safirden başka tüfeğimde var çok tüfek kullandım bu safire karşı hem önyargı var karalama yapılıyor, avcı arkadaşlar bu tüfekten nefret ediyor. vs.. vs..


    herşeyi bi tarafa bırakın 100% yerli sermaye ile üretilen bi silah.


    her kez bu silahın gösterişli olmasını kıskanıyor. işciliği bence iyi ama materyali zayıf. fiyatını hakettiğini düşünüyorum çünkü kıyaslayacağınız bi eşi yok.


    uzun lafın kısası mükemmel bi silah ben safirimi çok seviyorum. sahibi olduğum bi tüfeğin kötülenmesi hoşuma gitmiyor.safir kullanıcı arkadaşlarla toplandığımız zamanda tüfekle ilgili şikayetlerimiz oluyor. ama her forumda bi kötüleme konusu açılması da hiç hoş değil. parasına kıyıpda safir alamayan arkadaşlar kendilerini teselli etmek için boşuna kötülemesin.

    benim safirimde var kullanıyoruz. 100 metreden kuşu yururum tüfeğimide alırım :D sonradan ben bu tüfeğin böyle olduğunu bilmiyordum demek yok :P . 50 çeşit mermisi var bu tüfeğin. geçen hafta sonu tam 200 mermi atıım ;tufey# 150 m de 5lt su bidonunu defalarca vurduk. 6mm şacı ne hale getirdiğini görseniz böyle yorum yapmazsınız hele kullanmadan hiç yorum yapmazsınız..


    eğer birisi 36 cal Safir t14 marka bir tüfekle 90-100 mt den saçma kullanarak bir kuş vursun ben ona 1 tane daha safir tüfek alacam.Asparagas bunlar yaw ;avci;

    açıklarmısın neden vuramaz..