Hatsan flash 101 tavsiye ederim
Dürbün sifirlamasina dikkat et 2 arkadaşa flash 101 aldırdım 4-32 dürbün ben olmasam 2 dürbünde çöp olacaktı şimleme ile düzelttik çok sağa atıyordu taret kurtarmadi yani merkezi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hatsan flash 101 tavsiye ederim
Dürbün sifirlamasina dikkat et 2 arkadaşa flash 101 aldırdım 4-32 dürbün ben olmasam 2 dürbünde çöp olacaktı şimleme ile düzelttik çok sağa atıyordu taret kurtarmadi yani merkezi
Pompa hortum ucundaki oringi değiştirin yedeği vardır kutusunda tüpe ucunu sokarken hafif ıslatın rahat giriyor
Yani siz şimlemenin çok önemli olmadığını mı söylüyorsunuz.Uzak mesafelerde açı farkı oluşturmayacak mi? Eğer öyleyse bu zamana kadar boşuna uğraşmışız
Tahminimce söylüyorum başıma öyle bir şey gelmedi amaTahliye vidasinin altında somunlu yeri hafif sık birde içinde oring varsa(resimde gözüküyor) aşınmış olabilir.ondan varsa elinde değiştir
Arkadaşıma aldırdım aynı tüfek aynı dürbün 30 metreye taretlerden sıfırladım Uzak mesafede beni şaşırtan isabetler yakaladım.
Karton değilde daha sert birşeyle deneyin
röntgen filmi yada çok ince küçük metal cisimlerle deneyin
simleme yaparken ayakların havada kalmamasına dikkat edin
merkezleme yaparken ayna haricindeki diğer metodları deneyin.
Ayna ile merkezleme yaptığım zaman taret neredeyse sona gelmişti o yüzden dürbün merkezi ile bir sorun olabilir.
Sıfırlama konularını tekrardan okuyun gözden geçirin
Ayakları sıkarken çok fazla sıkmayın vurduğu yere göre simleme yaptığınız ayaktan azar azar sıkarak hedefi yakalamaya çalışın.
Yeni gelen ürünler öncekine göre daha ucuza geleceği için zamanla düşeceğini umuyorum inşallah öylede olur malum fırsatçı çok etrafta
Tahminen söylüyorum 6.35 çap üstü havalı tüfeklerin satışı yasaklandiktan sonra elinde olanlar kullanmaya devam ediyor.kullanmakta herhangi bir sorun yok sanırım.
Bilinçsiz şekilde kullananlar olursa haberlere konu olmaya devam ederse kısıtlama, daha kötüsü Yasak olma ihtimali olabilir. O yüzden bilinçli olmak yasaklara uyumak Yeni kullanıcıları da bilgilendirmek gerekir teşekkürler.
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Çanta ile emniyetli şekilde taşımak bir sorun teşkil etmemektedir.Daha önceden de tartışılmıştı.
Kurma kolunu söylediğiniz iyi oldu.Forumda bu tür sıkıntı çekenler olmuştu.bilgilendirdiginiz için teşekkürler.
Protector ayak dürbünün alçak kalmasına neden oldu o yüzden 15 metre sıfırlama da çok üst atmaya sebep oldu ayağın önden yukseltmem gerekti. (Mod 135qe+ Diana 4.16x44) daha iyi yüksek dampa bulursanız onu alıp kullanın
Vectis alan oldumu forumdan yorumları okuyalım biraz ![]()
Havalı tüfeklerle ilgili av tavsiyeleri yada sohbetlerini doğru bulmuyorum.cunku Türkiye'de havalı tüfeklerle av yasak olduğundan bu gibi konuların artması ilerde hobiyi olumsuz yönde etkileyip kısıtlamalar getirebilir.
Biraz araştırma yapsaniz net cevaplar alırsınız 2.sifir noktası diye bir terim vardır.arastiriniz
Bencede oradaki personelin bilgisizliğinden kaynaklı bir sorundur.
Kendilerinden hiç şikayet duymadım forumda tavsiye veren de oldu. Arayıp stok durumunu öğrenmeniz de fayda vardır.
Hoşgeldiniz. Hayırlısıyla vatani görevinizi bitirdiniz. Allah herkese bitirmeyi nasip etsin