Bu aralar sanki Kral breaker trendte, çok konuşuluyor.İzlediğim videolara göre yakin uzak herturlu atış pozisyonlarına uygun tüfek.Kullandınız mi derseniz, hayır kullanmadim.Bende pcpye geçersem tercih edeceğim tüfek olur.
polino45 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu durbun chairgun programina uygunmudur?
-
Vortex değil yayli o tufek.Siparis verirken dikkat et ara bi konus istersen.
-
Dün gece cok aradim fakat bi sonuc cikmadi.turkeypost kullanmalari icin birde mesaj atmayi denicem.Belki kullanmaya başlarlar.
-
Aliexpressten tüfek aksesuarlari siparisi vermek istiyorum.15 gün önce dürbün siparişi vermiştim.Malum gelmesi cok uzun sürüyor. turkeypost kullanan saticilari aradim fakat bulamadim.Sizin bildiğiniz önerebileceginiz saticilar varsa burdan paylasabilir misiniz?
-
Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun Mustafa Bey keyifli atışlar dilerim.
Bu mod 85 sniper vortex ile 87 qe vortex arasındaki grupman farkını uzun zamandır araştırıyorum fakat tam bir sonuca ulaşamadım.Bilen varsa konu, video linki yada tecrübelerini paylaşırmısınız? -
Bu iki tüfeği bende araştırmaya başladım.Daha önceden retay 135x'e takilmistim sonra vazgectim .Nasip olursa maaşı alınca bende bitane alacam.Mod 87 hakkinda tecrübelerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum.
-
Herkese selamlar.Uzun süredir havalı silahlarla ilgileniyorum.Sosyal medyada cok güzel bir video ile karşılaştım ve sizinle paylaşmak istedim.videodaki geyik makettir.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.