Nihat bey yarın mng ye gidicem deniycem 15 Temmuz'dan sonra böyleymiş Cumhurbaşkanı gelse göndermem diyor şimdi sövsem yerimidir
tanri.dagli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aras kargo gepad hocam
Almam sen satıcı değilsin diyor bana ben müşteriyim yarın şikayet edicem bu kargo firmasını ateşli silah mı yolluyorum sanki -
satın aldığım mod 85 tüfeğimin tetiğindeki sıkıntı yüzünden geri yollamam gerekti kargo şirketi tüfeği yollayamazsın diye almadı burda satıcının bi suçu yok ama kargo şirketi garantili tüfeği yollamazsa müşteri kendisi mi gidip götürücek tüfeği böyle bi saçmalık olabilir mi
-
sinan bey aldığım siteyle görüştüm garantiye yollamadan bana yollayın dedi mod 125 le değişimi yapıcak gerçekten beklemediğim bir gelişme bugun gönderiyorum tüfeği aldığım yere mod 125 gelince fikirlerimi yazarım
-
Bende 2 Mart'ta aldığım tüfeği ilk Pazar'ımda denedim daha 1 paket mermi bitmedi bile yaklaşık 150 atış anca yaptım ve kırıyorum tetiğe basıyorum tık yok sıfır tüfekte bu sorun nasıl olur garantiye göndericem yarın. Mod 125 almadığım için pişmanda oldum aslında, şimdi gönderip üzerini tamamlayıp mod 125 istesem gönderirler mi acaba arasam fabrikayı şuan tefeğimin tetik basmıyor
-