hooper113 adlı kullanıcının mesajları

    İstediğiniz işinizi görcek birşeymi arıyorsunuz o fiyatlara tam anlamadım yoksa evladiyelik, çeliği kuvvetli bir kesici aletmi?Eğer evladiyelik demiri bile kesicek sertlikte çelik arıyorsanız markalarda fiyatlar uçup gidiyor, lafı uzatmıyıp diğer konudada birini tavsiye etmiştim okuduysanız eğer adres Fatih Altanay facebook dan ulaşabilirsiniz.Kendisi arkadaşım olup işçiliğide on numaradır.Onun tüm yaptıklarını türkiyede yapan yok. https://www.instagram.com/altanayfatih/

    Ben koleksiyon yapıyorum evde şuan 70 i aşkın bıçak çakı var,yani fiyatı uçuk bıçaklar beni aşıyor genelde fiyatı uygun olan ürünlere yöneliyorum..Ama tabiki ömürlük çeliği kuvvetli demiri bile kesecek bir bıçağımda olsun isterim ve o bıçağa parayıda kıyarım acımam.Bu bahsettiğiniz kişi benim kendimin tasarımını yapacağım bıçakları benim için üretebilirmi ?.Yani tasarımını ben çizip ona vericem o yapacak ,yaparmı ?

    Arkadaşlar internette instigramda falan 70-80tl ye on numara tipi görüntüsü çok kaliteli gözüken bıçaklar satılıyor yanında ufak çakı kılıf çakmak hediyeli şekilde. Benim merak ettiğim acaba bunlar üçkâğıtçımı yoksa fiyatlar normal mi , bana sanki o gördüğüm bıçaklar o fiyatlardan daha çok para eder gibi geldi.Sipariş versem bana dandik teneke gibi bıçak yollarlar fotodaki bıçak ile alakası olmayan birşey yollarlar diye şüphem var.
    Bıçak konusunda tecrübeli kişilerin düşünceleri nedir bu konu hakkinda.

    Arkadaşlar küçüklüğümde yaşadığım bir olay yüzünden bu yaşa kadar araç sürmedim korkudan,artık bu korkuyu yendim ve 40.000tl ye kadar bir araç arıyorum,bana tavsiyeniz ne olur hngi araç ?


    Ehliyetim var 5 aydır biraderin rabsını sürüyüorum artık kendime bi araç alayım diyorum.
    mümkünse 5 kapı ve az yakan araç olsun.

    Nasıl yani 5 yıllık harç bedeli 27 tl mi, bunun haricinde ruhsat alırken para vermicekmiyim? 27 tl bedavaymış eğer yanlış anlamadıysam.

    arkadaşlar kendime bi tüfek almak istiyorum sırf evde dursun diye alacam .Bunun için her yıl develete paramı ödemem lzım ruhsat için nasıl oluyor bu işler.

    Kararımı verdim bugün bi tanıdık sayesinde bedava pompa sahibi oldum.Şöyle düşündüm zorakinin tasarımı zaten kaba madem kaba bi tabanca alacağıma tek tek atan değilde seri atan birşey alayım dedim.Ve ardından pompayı aldığım tanıdık sayesinde bi dükkandan 650tl ye Kralın pcp tabancası olan np-01 ve yanında ev için jerico 941 co2 tabanca aldım.Hepsinin bana maliyet 900tl tuttu.
    Eğer heveslerimi alıp bu hobiyi bırakmaz devam edersem yıl sonunda zoraki ultrayıda alıcam.


    Yorum yapan herkese teşekkür ederim var olun.

    Şişeleri parçalamak ve 50 mt mesafe deyince zoraki, ultrası bile gerçekten hafif kalıyor. Evet 50 mt rüzgarsız havada 3-5 cmlik gurupman çıkarır ama şişeyi devirmekte bile zorlanabilir. Gücü ayarlanabilir bir pcp tabanca kralnp01 gibi inceleyin derim. Ha şunu da diyim evin içinde kullanmak için moderatürlü bir zoraki de tadından yenmiyor.

    dediğiniz kral np 01 nasıl bi tabanca fiyatını hak ediyormu sizce ? Birde hatsan at p2 var ikisinin fiyatları hemen hemen aynı, eğer bunlardan birini alacak olsam hangisini almam doğru seçim olurdu ? Bunlarla evde atış yapılırmı ?


    Birde Hatsanın t10 edge pcp tüfeğini gördüm az önce şuan için kesinlikle tüfek düşünmüyorum ama merakımdan soruyorum. bunun fiyatı neden bukadar ucuz anlamadım 500 küsür TL .

    Zorakı kararınız mukemmel benım bayıldıgım bır tabanca gucu ısabetı harıka....ultra tavsıye ederım ucuna moderatör takmanız muhtemel dolayısıyla moderatör ıle goruntu mukemmel oluyor ses min. iniyor....ultranın fazla gucundende mahrum kalmazsınız....Zorakı 2. el alınır bozulmak bılmeyen sorunsuz bı tabanca cunkı,çok vefalı 2. elınden korkmayın derım...co2 tabancalar vs den tad alamayan pro sevıye kullanıc

    Hocam yarın net kararımı vereceğim eğer pcp almaz isem kesin zoraki alıcam . Tek tek kurması benim için olumsuz ama olsun yarın net karar verecğim.Teşekkürler

    İkinci el Walther cp88 modeli olabilir.
    Çok iyi bir silahtır



    Hocam 200tl ye 2.el walter cp88 buldum sizce alınırmı? faturası falan yok kaybetmiş sadece silah olarak alacam. İnternette araştırdım 2006 yılında bile bu silah hakkında konular var.Demekki çok eski uzun zaman önce üretilmeye başlamış bir tabanca bu. Alacağım kişide faturası olmasığı için aklıma acaba bu silah 10 yıllık olabilirmi gibi sorular geliyor.Alacağım kişi 1 yılllık dedi bunu nasıl anlarım.