İhsan Yüce adlı kullanıcının mesajları

    sorun büyük ihtimalle plastik olan tetiğin yanlış oturtmasından kaynaklandı . Eğer becerebilirsen tüfeği kundaktan ayır tetiğin pimini çıkart ve arka tarafını içe doğru iyice oturt sorun orada, plastik tetik yanlış oturduğundan mekanizmaya baskı yapıyor ve kurulmuyor .

    evet sorun orada sahiden :thumbup: ama dediğini yapamıyorum. tetiğin altında (anladığım kadarıyla) yayı gergin tutması gereken bir tırnak var fakat o yukarda kalıyor sanırım. ;(

    Büyük ihtimalle tetik mekanizmasına yağ fazla bulaşmış olduğundandır.
    Çünkü benim Webley Patriot ta aynı durumu yaşadım.
    Yağı temizledim,şıp diye kuruldu. :)

    dediğini yaptım. ama tetiği sökmeden üzerinden sildim. zaten aşırı bir yağ yoktu. fakat sonuç aynı. :(

    Yaban tv de çok güzel bir leoparı bir hiç uğruna vurdular. Bunun adı başka birşeyde forumu kirletmek istemiyorum. Bence en iyi av soda şişesi :) onuda toplamak lazım yangına yol açmasın ormanda.

    Ben alfamax kullanıyorum. Sanırım orta seviye kalitede bir pelletle güzel atışlar yapabilirsin. Güç olarak güzel tenekenin bir tarafından giriyor öbür tarafınıda delip çıkıyor (yaklaşık 10 metreden). Yanlız nişan ayarlamak için bayağı uğraşman gerekecek. Fiyatına göre kaliteli denebilecek bir tüfek bence. Bende öğrenmek için aldım biraz daha bu işi öğrenip havalıya geçiş yapacağım. Öğrenmek için ideal.

    Sn. İhsan Yüce ince memet peletler çok istikrarsız. Peletin biri sağa giderken diğeri sola gidebiliyor. Bence gamo pro magnum falan kullanın, tabi daha iyi peletler var ama pro magmun fiyat olarak orta seviyededir. İllaki yerli pellet kullancaksanız size ideali tavsiye ederim.
    İnce memete göre daha istikrarlıdır.

    bu güne kadar kötü pellet kullandıysam demek ben baya iyi bi nişancı olabilirim :) tavsiyelerin için sağol biraz daha kaliteli pellet edinicem. yine birşey aklıma takılırsa danışırım.

    fx glad dan önce çok tüfeğim oldu,ve bunların çoğunluğu hatsan idi :)


    alfamax da hangi pelleti kullanıyorsun kardeş? yerli ucuz pelletler istikrarsız pelletler,clikler çıktığına göre sen o dürbünü haklemişsin ;kihhik, dampa ayak ve
    uygun bir dürbün almanız lazım


    ince mehmet kullandım. o bitincede avsan sivri uçlu aldım. ince mehmet çok daha iyi sanırım bide daha güçlü gibime geldi. dürbün zaten bedava verdinler evlere şenlik bişey :) Bursalı arkadaşları bir yerde yakalayım bu işleri iyice öğrenmem lazım :) düzgün bi tüfek alacağım.

    sideprensi; sen fx le bunları yapıyorsunda benim alfamax da clickler sanki biraz ayarsız gibi :) bide arasıra ayarlayım derken çıkıyor. alfamax gibi tüfeklerde neler önerirsiniz ?

    Bu tip silahlar saçma atmak için değil trofi avcılığı için sanırım. Geyik tarzı hayvanlar için tek kurşunluk. Sizin kadar bilgim yok bu konularda ama bildiğim kadarıyla böyle