Levent. adlı kullanıcının mesajları

    Levent selam,
    Herkes Erdinç'in başlığından ve bazı resimlerle nereye ve kime gönderme yaptığınızı anladı diye düşünüyorum. Konuyu farklı mecralara taşımanın kimseye faydası olmayacağı kanaatindeyim.


    Selamlar


    Bende aynı kanaatdeyim. Ayrıca farklı bir mecraya taşıma gayreti içinde de değilim.

    Tüpünüze 185 bar hava bastıryorsanız, soğuyunca ortalama 5-10 bar arası basınç kaybı olur bu normaldir, o sebeple tüfeğinize 165 bar hava basabiliyorsunuz, birde manometre farkları olabiliyor okuma hatasından dolayı. Ankarada hafta sonları toplanıyoruz, yolun düşerse gelin tanışalım yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa eleen geldiğince yardımcı oluruz.
    Ayrıca at 44 için en verimli aralıktır 165 bar civarları, tüpünüzde 200 bar olsa bile 160-170 i geçmeyin derim ben.

    Haklısın Sayın antrenörüm, bizim için hobiden öte bu iş. Bugün çok eğlendik gerçekten, her zamanki gibi güzel bşr buluşma oldu. Cemal seninde kulağını çınlattık bugün gelmeden haberimiz olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun, seni aramızda görmek bizi mutlu eder, Samet gitti ama aklı burda kaldı, bizdr özlüyoruz Sameti.
    Fotoğraflar bende en kısa sürede ekliycem.

    Bu da şampiyonun atışları biraz kısa oldu çünkü iyi çekememişim.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Yarışmanın ilk günü saolsun Erdinç tüm atışlarımı çekmiş, bazılarında görüntü kalitesi oldukça düşüktü çok kötü olanlar dışında silmedim, birde videoyu editlerken yavaşlatılmış görüntülerde vuruş noktaları bariz belliydi ama youtube' a yükledikten sonra kalite düştü biraz daha dikkatli izlemek gerekiyor. 49. atışa dikkat edin, kıl payı denecek vuruş olmuş. İyi seyirler.
    Erdinç in videosu da yolda geliyor.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Adım geçtiği için cevap hakkım var;
    İlk okuduğumda anlam veremedim gerçekten, 2-3 defa üst üste okudum resimleri inceledim, özelliklede bunları kimin yazdığına baktım, İstanbuldan kimle telefonda konuşsam Artun abime Koray abime Alper abime çok selam diye kapatırım telefonu,kostok Emre abinin de yeri ayrıdır bende. Baktım ki Artun abim yazmış, bu yapılan altı doldurulmamış ithamlara karşı bir iki kelam da ben edeyim.
    İlk başta şunu özellikle belirtmek istiyorum FTBRTURK ekibi elinden geldiğinin en iyisini yaptı yazacağım yazıda onlar ve harcadıkları emeğe zerre eleştirim yok bunu bilmlerini istiyorum, az üyesi olan bir takım ve karınca gibi çalıştılar.
    Konuyu okuyunca İkarus Koray abiyi aradım çünkü çök pozisyonunda Alper abiyle birlikte resmimi çekmişlerdi; Koray abi dedim benim resmimi ne için çektin foruma koymak içinmi dedim, bana kızdı ve sen bana ne demek istiyorsun Leventim öyle şey olurmu dedi ben herkesin resmini çektim özel bir sebebi yok dedi, özür diledim ben sadece dostumu düşmanımı bilmek istiyorum dedim, isterse kendiside doğrular tekrardan özür dileyip kapattım.
    Maddde madde cevap vermek istiyorum; Artun beye;
    Hedeflerden bahsedilmiş, orada itiraz eden sadece A takımın bazı üyleri yoktu, onlarında adı geçseydi, Yarışma organizatörleri ile birlikte 1 numaralı hedeften başlayarak 5,5 mm tüfek ile kilzone dışına atış yaptık, ilk 14 hedeften 12 si düştü defalarca denendi, FTBRTÜRk takımının gözetiminde, eeee adaletmi bu, normal bir durummudur bu , FTBRTURK çok para harcamış hedefler iyi olsun diye onlarında yapacağı bir şey yok, kimseyi suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın sakın. Hatta FTBR turk ekibinden bir arkadaşımız bugünü iptal edip yarın tekrardan yarışalım dedi orada bulanan sözde kulis tayfası karşı çıktı. Şaibeye düşürüldü deniyor da evet şaibeli bunuda belkş herkes için değil ama en azından ortalama 5 atıcınınki şaibeli açıkça söylüyorum ve bir sakıncada görmüyorum
    HErkes elini vicdanına koysun bu zamana kadar kaç yarışma yapıldı 20 atışta ortalama neredeyse 10 vuruş şimdi 50 atışta 40 vuruş.
    Artun sen inanıyormusunn herkesin tüm atışlarının nizami olduğuna, FTBRTÜRK ekibi doğru müdahalede bulunup adaleti sağladılar, kendilerine teşekkür ediyorum.
    Serdar konusuna gelince toplantıda yine sen sormuştun Serdarın ikinci tur atışları ne olacak diye, sanırım Emre74 Emre abiye dedim Serdarı saymayın diye bunuda pazar sabahı Serdarla telefonda görüşerek kendisine bizzat ben söyledim. Seniin atışları saydırmayabiliriz diye.


    Erdinçin yarışması hakkında tasarruf onun ama bilmiyorum dikkatinizi çektimi iyi atan adamlar Erdinçle tiebreak kalabiliyor yada Türker hocam gibi 1 puan eksik atabiliyor, burda biraz şu atasözü aklıma geliyor iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.


    Gelelim kıyafet ve askı kayışı safsatasına bu kadar altı boş ve araştırmadan nasıl bu yazıları yazdın anlam veremedim.
    1. si yarışmadan bir hafta önce FTBRTURK takım kaptanı Başar hocama whastuptan resim yolladım kendiside bunu doğrulayacaktır, ceketi ve çök pozisyonunda kullanılan aaskı kayışının resimleri attım ve dedimki bunlarda bir sakınca varmı ; gelen cevapta hiç bir sakınca olmadığı yönündeydi, lütfen BAŞAR hocam durumu burayada yazsın.
    Ayrıca zaten benim fotoğrafımı koyup bu yanlış denip aşağıya çök pozisyonunda kayış kullanma örneği verilen fotoğrada dikkatli bakın göz var nizam var iki fotoğrafta ortada, ,iki kullanımda aynı hiç bir değişiklik yok, bu duruma ciddi anlamda güldüm. Sadece birinde ceket var diğerinde yok, ceket giymekte yasak değil, özellikle Başar'a soruldu bu durum. resmide gönderildi.
    Son olarak kıyafet konusunda Başar' da giydi neden ona ses çıkarmadın bu zamana kadar bir tek bu yarışmada giymedi, ayrıca Youtubedan videoları bakın bakalım ceket giyenlere yasakmı değilmi?Ha?Ha?Ha?? Birde gerçekten yasaksa neden orada söylemedin, biz onu sorarak oraya geldik diyebilirdin bu şekilde yasak diye olmaz atıcaz demezdik, tekrar ediyorum aynı şekilde giyinilip resim yollandı ve onay alındı
    Aklımada gelmişti ne yalan söyliyim kürsü alırsam birileri mutlaka takılacak cekete diye.


    İkinci tura çıktığımda Artun saolsun çatık kaşlarıyla hayalet gibi peşimde gezdi anladım da zaten bir şeyler çıkartacağını, kastettiğin bensem eğer sohbet vs, dinlenme gibi şeyler, sadece son kulvarda ayak atışından sonra Ayşen hanım hakemimdi ona dedimki bir dakika nefes alabilirimiyim, kendisi kararsız kalınca, dedimki arkadan beni izliyorlar başlıyım en iyisi, keşke izleyeceğine benim kamera kaydımı alsaydın onuda paylaşırdın ne olup ne bittiğini ne senin ağzından ne benim ağzımdan öğrenmiş olurdu insanlar, bende çok şey gördüm yazarsam pamuk ipliğine bağlı olan ipler iyice kopacak mutlu olmak için yaptığım hobiden soğuycam, gerçi şimdiden soğumadım desem yalan olur, kimin ne yaptığıyla ilgilenmek bana biraz garip geliyor. Herkes bu yarışmada baştan sona doğru nasıl davrandığını bir düşünsün. Nelere dikkat edildi nelere edilmedi, bu zamana kadar kimsenin kaç attığı veya atmadığıyla hiç ilgilenmedim kimsenin başarısına gölge düşürmedim, buna diğer takımdan arkadaşlarımda dahil bunun en iyi Örneğinide Kostok Emre abi bilir, Deniz çayda bilir, bu adamlar benim rakiplerim değilmi? Bu adamların iyi atmasını her zaman istedim ve o önde davrandım aksini iddia edecek 1 tane adam çıkamaz. HErkes çalıştığı kadar başarılı olsun. Bu yarışmada ben kimseye suç bulmadım, ilk günün akşamı 5-6 kişi geç saatlere kadar oturduk Alper abiye ne dedim o şahit yarışmaların bu akşamları çok güzel oluyor gerisi hikaye kendiside doğrular beni.



    Artundan alıntı
    "ve ozellıkle yarısma sırasında yapılan dıger arkadaslarında rahatsızlık duyarak belırttıgı gıbı taktık edınılmıs hıc de etık olamayan davranısların bılıncılı olarak sergılenmesı konusunda ısrar eden yarısmacıları esefle kınıyorum. parkur konsantrasyonunu bozmak, yarısmacının dıkkatını dagıtmak, hakemı mesgul etmek, vb, yarısmaya golge dusurmek degılmıdır?""


    Bunu kim yaptı gerçekten merak ettim, takım olarak bizi kastediyorsan biz neymişiz yav bu zamana kadar aldıpğımız buütün başarılarda hep böylemi aldık.




    Artundan alıntı
    "bılınclı olarak sureklı sergılenen bu tur davranıslar ve kulıscı yaklasımlarla tum heyecanı ve atmosferı etkıleyen bu ısmı gecen arkadaslarımı sıddetle kınıyorum. bu sekılde davranısların bahsetmıs oldugum dostlukla ve centılmenlıkle yakından uzaktan ılıskısı oldugunu sanmıyorum. adıl bır sekılde 4.5 katagorısı olması konusunda ısrar edenlerın bu ısı profesyonelce yapmak ısteyenlerın kendı aralarında yada daha dısıplınlı resmı yarısmalarla kendılerını ıspatlama ısteklerını tatmın etmelerını dılerım...""


    İşte burda sana gerçekten katılıyorum ve destekliyorum. Dostluk ve centilmenlik anahtar kelime bu bence.
    Yarışmada yüzüme gelip söyleseydin ceket kayış ve diğer bahsettiğin konularda yemin ediyorum zerre kırılmazdım dediklerini yapardım. Birde üstüne teşekkür ederdim, keşke öyle olsaydı.


    Son olarak madem bu kadar polemik oluyor; kabul ederlerse ve saygısızlık olarak görmezlerse FTBRTÜRK ekibine aldığım kürsüyü iade etmek istiyorum.


    Son mesajlara bir daha göz attım; Robar arı sürüsü gibi gezme demiş ama onu önce kim başlattı acaba ve biz neden gezdik hiç düşündünmü.

    Erhan abi hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan.
    Sın dediğine katılıyorum artık 5,5 atmaz oldum 4,5 çok zevkliymiş, ben hw aşığı biri olarak elime alasım gelmiyor, hw pas tutacak :)

    Atıcı: Erdinç



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Teşekkür ederim,
    İşin orası öyle değil bence, 6-7 bin yüksek bir meblağ olabilir fakat bu tüfek FTP, Steyr gibi tüfeklerle pek kıyas götürmez, imkan meselesi steyr, ftp imkanım olsa onları alırdım. Bu tüfeği almadan önce çok araştırdım, uluslararası müsabakalarda kullanan atıcılar var ve tüfeğin üretim amacı fiyatı yüksek olan Ft tüfekleri pazarına ekonomik bir seçenek sunmak. Son olarak severek kullandığım bir tüfek fakat imkanlar el verirse bende üst sınıf bir FT silahı sahibi olmak istiyorum.
    Bu tüfek economy class, onlar first class

    Tüfeği alalı hemen hemen 2 aydan fazla oldu, bu videoyu ve grupları ilk aldığım zamanlarda yapmıştık, videodaki atışları Beton Erdinç destekli olarak attı, gruplar bana ait. Atışların hepsi H&N Field Target Trophy 4.50 mm pellet ile 25 metreden yapılmıştır.
    Videoya müzik eklemeyi düşünmüyordum ama kendi aramızda çok konuşmuşuz :) o nedenle müzik ekledim fakat ben gerçek sesi tam anlamıyla kapatmamıştım tüfeğin patlama sesleri duyuluyordu ne olduysa edit bittikten sonra, önizlemedeki gibi olmadı. 5 adet pellete 5 adet atış yapılmıştır.
    Biraz daha geniş olan grup ft serbest pozisyonda atıldı :)


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    [Resim Engellendi: https://farm4.staticflickr.com/3531/13069756393_74eee0bf75.jpg][Resim Engellendi: https://farm8.staticflickr.com/7336/13069633005_c35c8bd42f.jpg]
    [Resim Engellendi: https://farm4.staticflickr.com/3338/13069742543_ff9642a5ca.jpg][Resim Engellendi: https://farm8.staticflickr.com/7307/13069952044_effa06877f.jpg]