Hayırlı olsun, Allah kötüye kullandırtmasın... Kazasız belasız, zevkli atışlar dilerim... Zahmet olmazsa, silahın değişik açılardan 3-4 poz fotosunu yayınlarmısınız burada? Şimdiden teşekkürler...
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hayırlı olsun, Allah kötüye kullandırtmasın... Kazasız belasız, zevkli atışlar dilerim... Zahmet olmazsa, silahın değişik açılardan 3-4 poz fotosunu yayınlarmısınız burada? Şimdiden teşekkürler...
Sevgiler,
Top mop diilde, zopaynan daş var mı sen onu de hele... ![]()
Sevgiler,
abi mi diyim amca mı diyim bilemedim
Abi de abi... Yoksa bana cidden "dede" demek zorunda kalıcan ki bende seni öldürmek zorunda kalırım, hapislerde sürünürüm... Yazık diilmi bana? ![]()
Sevgiler,
O klavye için pellet harcamaya gerek yok... Direkman çöpe atıla...
Sevgiler,
kamuran amca anakent konutlarında mı oturuyorsunuz?
hahahahaha... ![]()
Kamuran, amca olmuşsun hayırlı olsun... Hiç haberimiz olmadı yav... Dedeliğe az kalmış moruk... ![]()
Sevgiler,
Fenadeğilin az ötesi olmuş gibi gözüktü bana:)) jem bey beraber alalım yeni yılda.
yüjel bey, inşallah diyelim şimdilik de, zaman ne gösterir bilinmez tabii...
sevgiler,
"Bol sohbetli, bol çay-kahveli ve bol atışlı güzel bir AnkaraTeam buluşmasıydı" derken bizi sevmiyormusun artık
Saygılar
Ne demek Klintım İstvudum yaa... Sevmem olu mu yau? Hatta bak;
Sevgiler,
![]()
Erdem ve Yücel, öncelikle bu güzel gün ve fotoğraflar için çok teşekkür ederim...
impo kesinlikle haklı, haftaiçi buluşmalarının tadı başka... Bol sohbetli, bol çay-kahveli ve bol atışlı güzel bir AnkaraTeam buluşmasıydı... Allah tekrarını nasip etsin.
Sevgiler,
Tebrikler,
fevkalade olmuş grup... Silahda gerçekten isabetli... Bir tane de ben edinsem mi diye düşünmeye başladım... ![]()
Sevgiler,
Cem haksızlık yapma, atış sırasında seni aradım ama telefonu açmadın. Ayrıca şeker hastalığı öyle insana herşeyden el ayak çektirecek bir hastalık değil. Kendine acımayı bırak ve atışa gel tamam mı "tam teşekküllü hasta"?
Bir sonraki buluşma başlığını atıyorum ve sana ithaf ediyorum."Kedi aynada k..çını görmüş, ben bu yaradan iflah olmam demiş" Buluşması
Sevgiler
Rıfat, tam adamını buldun kendine acıyacak
Aramamışsın, atma... Arasan telefonda cevapsız arama olurdu... Gelecek haftanın buluşma başlığını beğendim ![]()
Sevgiler,
jem bey Dr amca cebinde bir kesme şeker buldu diye, bu garip bencileyin dağ çekirgesini, öksüz bırakıp eğitmeycek misin. Walla yarın satarım tası tarağı haberin olsun. Hafta içi sen ve ben, hafta sonu hale, jale ve tüm mahalle atışdayız ona göre.
Taam taam... Pzt. mesaiyle birlikte (0830) atışlara başlarız...
Sevgiler,
Ben anladım, siz beni sevmiyorsunuz ve fakat olağanüstü nazik davranarak renk vermemeye çalışıyorsunuz... Haftalardır gelmeyen herkes, ben yokken gelmiş maşallah... İyiki şeker hastalığım varda sürekli bir uyku halindeyim, artık bundan sonra istesem de katılamam buluşmalarınıza, sizde rahat rahat atarsınız...
Gene de sevgiler,
![]()
ben fotoyu göremiyorum?
Çok bişey kaybetmiş sayılmazsın ![]()
![]()
Sevgiler,
(kostok, yanlış anlama ha, espri yapmaya çalıştım yoksa grup gayet güzel olmuş)
Ben geldim, tırmanış berbat geçti, hava patlayıp 30 cm kar yağdı
tepemize zirve ve Airgun Türk Ankara Team flaması hayal oldu hayal oldu yani. Bir başka sefere artık. Eğer yorgunluğumu atabilirsem bu gün gidip ps de atış yapmayı düşünüyorum.
Hoşgeldin, üzüldüm tırmanışın iyi geçmediğine, flamayı takma kafana, düzgün bişey yaparız daha güzel olur...
Sevgiler,
Fotoğraflar için teşekkürler Ozzy...
Sevgiler,
[Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/bfrm2f.jpg]
Çok güzel bir buluşmaydı, katılan herkese teşekkürler.
Güzel buluşma olmuş... Kim kimdir peki? ![]()
Sevgiler,