Uyanabilirsem eğer, bende 07:45:53:94 itibariyle PS'da olmayı planlıyorum.
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Uyanabilirsem eğer, bende 07:45:53:94 itibariyle PS'da olmayı planlıyorum.
Sevgiler,
Merak etmeyin, bahsettiğiniz arkadaşlar hem bu forumu, hem diğerlerini ve hemde yurtdışındaki forumları takip ediyorlar... Ama ne yapmak için, bilmiyorum ![]()
Sevgiler,
Gençler, böyle giderse sizden bi cacık olmayacak... Önce rahatlıkla (rahatsız etmeyeceğiniz ve edilmeyeceğiniz) atış yapabileceğiniz bir yer seçin atış alanı olarak... Birde standart gün seçin (AnkaraTeam Cumartesileri buluşur) Ve gitmek isteyen gitsin... Böylece belki 25 kişi buluşursunuz belki tek başınıza atış yaparsınız ama mutlaka yaparsınız... Haa, bide poponuzu kaldırmanız gerek tabii...
AnkaraTeam'den sevgilerle,
[Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/24e16oy.jpg]
Bugün az kişide olsa şahane bir buluşma gerçekleştirdik. sürekliliği sağlamak adına da çok güzeldi. katılan - katılamayanlara da teşekkürler
Tebrikler... Şimdi bu fotoda kim kimdir? Nickler ve isimlerle birlikte pls...
Sevgiler,
mrb kardeşim bi sorum olacak bende böker marka bi çakı almayı düşünüyorum ama çakıların altındaki o sivri ıkıntı ne işe yarıyoo paraşüt ipi felan sarmak için diye düşündüm ama hiç delik yok
o çıkıntı ne işe yarar
Cam kırmaya yarar...
Sevgiler,
Daha Çok Gösteral sana cevabım 3 kelime
"benim görevim vardı"
buda telafi cümlem
"yarın orada olacağım"
dikkatini çektiyse hepsi 3 kelime(giriş,gelişme,sonuç)
"tahminen 10:30 da ordayım"
"gelen olursa beklerim"
Sevgiler,
Tek ayak üzerinde durmadın ama... Yemezler... Yarın çekersin cezanı... ![]()
Sevgiler,
Eveet, sonunda bu da oldu, AnkaraTeam her zaman olduğu gibi yine bir çıkıntılık yaptı ve buluşmadan sonra, yapılan buluşmanın başlığını açarak yine herkesi hayretler içinde bıraktı... Aslında bu bir özeleştiri çağrısı, bir günah çıkartma ritüeli ve kıyametin yaklaştığının bariz bir habercisi... (Hepimiz yanıcaz, hepimiz yanıcaz)
Şimdi, buluşmaya katılanlar nasıl bir buluşma olduğu, ilerideki buluşmalarda daha güzel ve efektif bir buluşma için neler yapılabileceği ve Fatmagül'ün Suçunun Ne Olduğu konularında birşeyler yazarken; katılmayanlar ise 10 dakika köşede tek ayak üzerinde durduktan sonra, neden katılmadıklarını anlatan ve giriş / gelişme / sonuç bölümlerinden oluşup 3 kelimeyi geçmeyen bir kompozisyon yazsınlar... (Geçerken uğramış gibi yapanlar da bu gruba dahildirler, onlar kim olduklarını biliyorlar, değil mi Rıfat?) Örnek; "Benim (giriş) saatim (gelişme) çalmadı (sonuç). ![]()
Şimdilik sevgiler,
Cem abi ne demek ben seninle yarışamam bile ne atışta ne yeme yutma konusunda inşallah bir an önce gelirizde tanışırız.Ben sadece Ankara takımı ile sıcaklığımızı dile getirmek istedim.Sana ve Ankara Takımına saygım sonsuz.
Saygılar
Veysi
İnşallah Veysicim... Bende şaka yapmıştım zaten yoksa sen kiim bana rakip olmak kim? ![]()
![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
Süper olur.Cem abi benim rakibim
veysi
Veysi, yeme yutma konusunda rakipsek okey, atışta rakipsek estağfurullah, ne haddimize...
Sevgiler,
mesela ben bu cumartesi işlerşmden dolayı gelemiyecem.ama azar sabahı biraz takılacam .gelirseniz tanışabiliriz.
sevgiler
Azar ne be? Pazar pazar... ![]()
Sevgiler,
Tabii gelebilirsiniz... Yıldızın arkasında, çevre yolundan sonra MÜHYE Köyü var, orada bulunan Paint Sign Paintball Kulübünde, her Cumartesi 0730~0800 de buluşarak gerçekleştiriyoruz atışlarımızı... İmzanızdaki 9mm. lik haricindeki diğer silahlarınızla gelebilirsiniz zira orada gürültü değil atış yapıyoruz ![]()
Sevgiler,
Bunu yapan hayvanları havalıyla vurmak caiz midir?
Havalıyla da, ateşliyle de vurmak caiz olduğu gibi, tekme tokat dövmekde ehvendir... Neticede bunu yapan insan değildir, o halde hayvandır ve hemde zararlı hayvandır, zararlı hayvanında sonu bellidir... ![]()
Sevgiler,
Niye olsun ?
Hatsanın elinden gelemeyecek bir şey değil , ben tüketici olarak beklentilerimi söylemezsem esas "saflık" o olur.
Mustafa, amacım seninle tartışmaya girmek değildi... Yani atıyorum Retay firması bu dediğini yapsaydı o zaman daha değerli olurdu örneklemen... Elmalarla elmalar, muzlarla muzlar hesabı...
Sevgiler,
Cem Abim merhaba, işe başladım bayağı yoğun c.tesi de yarım gün mesai var buluşmaya gelemiyorum. Tüm AnkaraTeam ve AirGunTurk üyelerine selamlar.
Önce hayırlı olsun diyeyim, Allah utandırmasın... Sonra da ekliyeyim; yahu biz c.tesi günleri buluşuyoruz diye pazar atmıyoruz diye bişey mi var? Yazışırız burdan, pazar da gelir atarız beyav...
Haaa, sen "ben artık çalışıyorum, işim olmaz sizlerle" dersen onu bilemem tabii ![]()
Sevgiler,
Siz öyle memnunsanız sizin adınıza sevindim ama ben geçenlerde hp yazıcımı yolladım servise garanti kapsamında , gelip evimden aldılar ve nakliye için 5 kuruş ücret ödemedim.
benim hp yazıcımı tamir etmişti servis gelince kurdum baktım halen aynı arıza devam ediyor
Hatsan'la HP'yi aynı kefeye koymak biraz saflık olur... ![]()
Üstelik Hatsan'ın servis hizmeti HP'den iyi gibi gözüküyor ![]()
Sevgiler,
Ozan tebrik ediyorum. Ben ve Cem ağabey bu gün ps de idik malum benim çalışmam gerek, hemde çokça birkaç değişik deneme de ben yaptım ama burada yayınlanacak boyutta değiller henüz sana özelden yollarım. Cem ağabey beni 10 mt atışı çalıştırcan ona göre :))
Tekrar tebrikler.
Ne zaman istersen Yücelcim... Ozzy, sıkı rakip geliyor, al gardını ![]()
Sevgiler,
Hahahahahhhahhahhaahhhhaaha...
Şimdi suratının aldığı şekli de yayınlamanı isterdim ![]()
Gayet güzel olmuş Ozancım... Ellerine sağlık... ![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
Ozan...
Bu ne kardeş? Bi de marifetmiş gibi forumda yayınlıyorsun... Bak şimdi İstanbul tayfasının eğlencesi olacağız... Allahtan forumda başka düzenli tayfa yok... Şimdi İstanbullular senin bu yaptığını yapıp "10 m. öyle atılmaz, böyle atılır" başlığı altında yayınlamazlar mı sanıyorsun?
Rica ederim yaptığımız işleri ele güne gösterirken bir düşünelim yahu...
Sevgiler,