cmblc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Arkadaşlar, yarın sabah 1000 gibi Ozzy, Climber ve ben PS'da olacağız... Katılımlarınız bizi mutlu eder... Üniversite tavlası turnuvası da yapabiliriz ağaçların altında çaylarken - biralarken (ara gazı) Çocuk bakmakla yükümlü olan arkadaşlarımızın çocuklarınada elbirliğiyle ve itinayla bakılır
(ara gazı #2)Osman abi, özellikle sen katılırsan mutlu oluruz zira özledik...
Sevgiler,
-
aaaa başlığı görseydim kesin gelirdim
son gün bu saattemi açılır başlık Cem? aşkolsun, sabah erken uyandım ne yapacağımı bilemedim.
bir telefon mesajı atsaydın bari ???

Hakkaten ya, özür dilerim... Oysa başlığı zamanında açmış olsaydım ve gelseydin hem görüşürdük hemde az sihir yapardık... Senin tetik parmağın karıncalanıyordur, çalıştırırdık...

Sevgiler,
-
nasip olursa rizeden yola çıkıyorum 9 gün ankardayım sabah yorgun olmazsam gelmeyi ve tanışmayı çok isterim. mahsuru yoksa tabi
Ne mahzuru olacak Levent? Gelebilirsen seviniriz...
Yav Cem Abi; başlığı görünce dayanamadım yazıyorum. 2 aydır, o kadar çok istiyorum ki gelmeyi
bir türlü fırsat bulamyorum. Tam hadi yoğunluk bitti diyorum başka bişey çıkıyo. 2 ayda tüfek aldım, dürbün aldım, modifiye yaptım, sizleri çook özledim ama ya nasip. İnşallah sonraki haftalarda görüşmek dileğiyle
Benim yerimede şişe patlatın. 
Ooo, hayırlı olsun Mustafacım... Sen sıkma canını biz her hafta burdayız
Patlatırız tabii
Yavuza da selam...Sevgiler,
-
-
Mızıkacı, bravo
Hiç fena değil... Extra başarılar dilerim.Sevgiler,
-
Silahın şekline önem verdiğim için internetten inceleyerek hw 75 aldım. Ama epeyce büyük olduğu için soğudum. Zoraki HP-01 'i hiç kullanmadım. Görüntü sorun değilse alınabilecek en iyi fiyat-performans oranına sahip pistonlu tabanca bana göre.
Zaten görüntü olarak da HW'yi bikaça katlar...
-
Bunları tüfeği satın alırken satıcı arkadaşa sorsanız ya da biraz forumu okuma zahmetine girseniz daha isabet olur. Birde diyalog kurduğunuz kişinin yaşı belliyse eğer, onuda dikkate alarak konuşursanız...
-
Ya kesinlikle iyi silahtır, inanırım ama biraz da düzgün tipli bir tüfek yapın be birader... O ne biçim namlu?
Bir ceket giydirip hem sustursanız hemde görünüşü kurtarsanız ne olur yahu? Ya zıpkına benzer ya da bişeye benzemez silahlar yapacağınıza tüfeğe benzer tüfekler yapsanız artık... Herşey yüksek güç, yüksek isabet ve yüksek hacim değil ki, estetik de önemli (bence)...Sevgiler,
-
Artık ona MutanT-14 diyelim...

-
bi yerde duymuştum, Maden suyu iyi geliyormuş
canınız sigara isteyince bi şişe maden suyu için
Cem abi bi dene istersen 
Külliyen yalan o Serdar... Ben çook içtim, bi numarası yok... Sana onu söyleyenin tek numarası da ayakkabı numarası... En HAYIRlısı tıbbi yardımla bırakmak, ben ööle yaptım, oldu...
Sevgiler,
-
Bence senin adına oldukça HAYIRlı olur Kamuran...

Sevgiler,
-
bende bu hafta boş geçmesin diye sabah 07.00-8.30 arası paintsigna gittim. temizlik yapıldığını görünce çok memnun oldum
yardımcı olamadığım için kusura bakmayın, ellerinize sağlık 
Erdem, benim bugün 10 bitti sigarasız hayatta... Sende durum ne merkezde? Bak Rıfatta bırakmış 2 ay önce, Osman abi de içmiyor... (ara gazı)
Sevgiler,
-
Yine güzel bir buluşma oldu, keyifli bol sohbetli şen şakrak...
Atış alanında çok fazla cam kırığı, kağıt, karton vs vardı, hepsini bir güzel temizledik, yaktık yok ettik
. Gelip atış yapacaklara duyurulur. Katılan herkese çok teşekkürler. SaygılarAha da belge...

K.Ş.v.D.H.K.T.v.İ.Timi işbaşında...
[Resim Engellendi: http://img811.imageshack.us/img811/7251/fotoraf0028.jpg]

Sevgiler...
-
akşam üstü oralarda olursan tanışırız. yeni glad alan arkadaşıda getiricem huzurlarınıza.
Senin için beklerim koçum... Ne o? Kalabalık geliriz mi diyorsun yani? Glad mlad bilmem, alayınızı yerim uyandırıyım... Efendi olun lan.
-
fırıncıyı veya peynirin tenekesini de yemediysen bu sefer bişi olmaz

Tanıyamadım birader, kimsin?
-
Geliyorum geliyorum... Peynir ekmekten başka şey yemedim

Sevgiler,
-
-
Bulusmalar ıcınAnkara'da belırlı gunler ve saatler varmı acaba bu konu hakkında yardım beklıyorum yada bu bulusmalara katılabılmek ıcın bazı prosıdurler gerekıyor mu acaba tesekkulrer
Böyle yaparak konu kirliliği yaratıyorsun adaş... Diğer konunda birşeyler yazdım sana... Zırt-pırt konu açıp aynı şeyleri sormazsan iyi olur...
Sevgiler,