hatsandan memnunum kadir abi sağolsun mod99 aldırdı gül gibi geçinip gidiyoruz çoks efiom tüfeğimi ben yahhh iyikine ithal mal almamışım
Türkçe okuma-yazma (özellikle yazma) kurslarına gitmeni ve düzgün Türkçe kullanmadan yazmamanı öneririm...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hatsandan memnunum kadir abi sağolsun mod99 aldırdı gül gibi geçinip gidiyoruz çoks efiom tüfeğimi ben yahhh iyikine ithal mal almamışım
Türkçe okuma-yazma (özellikle yazma) kurslarına gitmeni ve düzgün Türkçe kullanmadan yazmamanı öneririm...
Haklısın...
Bu arada Trajikomik Olaylar bölümünde size (sana ve kamurana) bir uyarı yazdım
Bir bak istersen...
Sevgiler,
Hem başlığı açıp hemde uyuduğum için saat 1000da PS'a gelebildiğim ve Erdem'ede dün yazışırken 0630'da Çamlıkta görüşürüz diye sıktığım için kendisinden özür dilerim...
Sevgiler,
Başar genede ucuz atlatıldı bence... Murat'ın yüzü - gözü de hasar alabilirdi... 3 kuruşluk fişeğin yaptığı halta bak... Silahta durum nedir? Faal mi yoksa onda da şarjör haricinde ciddi problem var mı?
Sevgiler,
Aynen Çamlık 1... Tripod yok, bipod olma mı? ![]()
Sevgiler,
Erdem tebrikler... Güzel gurupmanlar çıktı, hava da iyi esiyordu atarken...
Sevgiler,
cmblc saat kaçta gideceksin? ben sabah 6.30 gibi giderimmm...
0630'da orda görüşürüz RaptorX... Yeni Canon'u da getirebilirsen bakarız... ![]()
Sevgiler,
vay be ekibe bak..hepinize iyi atışlar...ben yarın merzifona kadar uzarım herhalde
O kadar uzarsan koparsın...
Sevgiler,
Bol miktarda kırılmalık şişe bulunur.
Adres: Mühye Köyü 1. Çamlık Çankaya / Ankara
Sevgiler,
Erdem ne yaptın baba yahu?? Sana rezil oluruz demedim mi ben? Şimdi işin yoksa daha iyi grupman yapmak için uğraş dur... ![]()
Şaka bir yana, Selin şimdi bile iyi atıcı, 3-5 yıl sonra, tüfeği adam gibi omuzlamaya başlayınca yeni hobi aramak lazım zira bizimle beraber atarsa ona hobi bize fobi olabilir ![]()
Tebrikler Selin... ![]()
![]()
Öptüm seni...
Sevgiler,
Cem abi bu 2 çakıyı nereden aldın acaba? link yollayabilirmisin? bu arada benim adımda Cem
Memnun oldum adaş
Truss'u Bilkent Ankuva AVM'deki sigara filan satan yerden aldım... CRKT çakmasını ise Başar hediye getirdi sağolsun ama aynısı Ulustaki Av Markette var...
Sevgiler,
Sevgili Black_Angel, çakıları beğendiğine sevindim... Listelersek;
1- Gerber Truss
2- Gerber Truss 2.0 Serrated
3 - 4- Columbia markalı (yani markasız) Çin üretimi çakılar
5- CRKT çakması Columbia TR satış fiyatı 18.50 TL
6- Spyderco byrd
7- Cold Steel Ti-Lite 4" ZyTel Handle
8- Böker F.As.Op.
Sevgiler,
Hüseyin selam... Gerber'in kendi sitesine baktın mı?
Sevgiler,
Bunlar da son 4 ay içinde hediye gelenler... Gönderenlere teşekkür eder, üstün başarılarının devamını dilerim ![]()
Sevgiler,
[Resim Engellendi: http://a.imageshack.us/img412/4484/1008460.jpg]
Ben de yeni olarak bir tane gerber applegate mini covert, crkt kiss ve crkt peck aldım bir ara onların da fotoğrafını çeker sizlerle paylaşırım.
Bu arada Cem atasözü
"silahın naylonundan bıçağın seramiğinden uzak duracaksın"
hahahaha... Eyvallah... Bence de sence ![]()
Sevgiler,
Tesekkurler siparisimi geciyorum hemen..
Hayırlı olsun şimdiden... Yalnız bel klipsini çok ince ve yumuşak yapmışlar, takarsanız bir yere yamulup açılabilir, buda tecrübeyle sabittir ![]()
Sevgiler,
Daha Çok GösterSevgili Forumdaşlarım,
Havalı silah hobisine olan tutkumla birlikte benim en keyifli diğer hobilerim fenerler ve çakılar. Gücümün yettiği kadar markalı fener ve çakıların koleksiyonunu yapıyorum,bu yazıda fotoğraf pek güzel olmasa da sizlere çakı koleksiyonumu tanıtmak istedim.
[Resim Engellendi: http://i251.photobucket.com/albums/gg316/ta2mtf/PIC_00241.jpg]
Üst sıra soldan sağa:
1-Opinel No:8 Carbon(paslanan cinsten)
2-Smith Wesson Homeland Security
3-Buck
4-Spyderco Byrd Meadowlark
5-Çin malı(Açılış mekanizması ilginç ve çeliği hiç fena değil)
6-Spyderco Dragonfly
7-Böker paraşütçü çakısı(Amerikan değil Taiwan fabrikasından)
8-Çin malı seramik çakı (Seramik mutfak bıçağı var ama çakı olarak bir bunu gördüm)Alt sıra soldan sağa:
1-Gerber Freehand
![]()
2-Gerber Multi plier 600 DET (ama sanırım paralel pazar;yani sahte değil ama eksik)
3-Leatherman Micra
4-Victorinox Rescue Tool![]()
5-Victorinox Swiss Mechanic
6-Victorinox Cadet Alox
7-Victorinox Climber( Tam 10 yıllık)Aslında çakı koleksiyonu da havalı silah gibi bir çılgınlık ama onları yanınızda taşıyabildiğiniz için daha birçok seviyorsunuz. Benim çakılarımın nerdeyse tamamı EDC (everydaycarry: hergün taşınabilen) çakılar, fantastik büyük yada sabit bıçakları pek sevmiyorum.
Bunların bir de fotoğraflayamadığım kılıfları var( 8 adeti kılıfta taşınabiliyor kalanlar klipsli 1 i hariç)
Fotoğraf kalitesi çok düşük oldu lütfen kusura bakmayın, herkese bol havalı silahlı, çakılı ve fenerli ve hatta bol taktik malzemeli günler dilerim.Saygılarımla,
Umut
![]()
![]()
Hepsi güzel (seramik çakı hariç
)
Sevgiler,