cmblc tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Fazlasıyla görür, tecrübeyle sabittir...

Sevgiler,

Ya da şöyle bir seçenek daha var, uygulaması da basit. Atacağınız mesafeye göre noktanın yarıçapını büyütebilirsiniz. Mesela 500m için 10m yarıçaplı bir nokta kullanabilirsiniz. Böylelikle ayakta desteksiz 500m nokta atışı gerçekleştirme imkanınız da olur. 8o

Hakkaten basitmiş yau... Tüü... Bunu ben neden düşünmedim ki? 500 m. nokta atışı yaptım diye de obçim hava basardım ha... Nebçim? Obçim...

Sevgiler,

Şimdi akılettim bunu, 10 m. değil 100 m. olursa yarıçapı, 5000 m.'den atarız... Nasıl? :)

hahahahahhahahahaha... Bu ne yahu, yarılacağım şimdi ortadan... #hims#hims#hims;kihhik,#hims#hims#hims

Arada bir böyle saçmalıklar yayınlayında gülelim arkadaşlar... Bide "ee, internetten çeviri bu kadar olur" demiş kardeş... Yahu bu çeviri olmamış ki, çevir kazı olmuş...

sevgiler,

Gülşen Hocam ve talebelerini tebrik ederim. Muhtelif spor dallarında başarılar elde edilmesi her Türk evladı gibi beni de çok onurlandırdı.

Bizzat tanışma ve kısa bir süre de olsa talebesi olma imkanım olan Gülşen hocama da tekrar saygılarımı sunarım. Cem abicim sana da sevgi ve saygılarımı sunarım.

Teşekkür ederim Umut... Gülüşen'e de söyleyeceğim... Bu arada seni de özledik, gelmiyorsun artık? İnşallah herşey yolundadır...

Sevgiler,

Bir haftadır Almanyanın Stutgart kentinde yapılan, eşimin de antrenör olarak milli takımın başında bulunduğu Gençler Avrupa Şampiyonasına aldığımız 5 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya ile damgasını vuran Türkiye Okçuluk Genç Milli Takım sporcularını, antrenörlerini, teknik direktörümüzü ve başta başkanımız Sn. Abdullah TOPALOĞLU olmak üzere federasyonumuzu kutluyorum... Başarılarının artarak devamını diliyorum... Hayırlı olsun...

Bu çocuklar uzun yıllar çok iyi işler yapacaklar... ;d;;d;;d;

Sevgiler,