Fıstık maşallah... Güle güle kullanın, pelletleriniz hep attığınız yeri vursun...
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Fıstık maşallah... Güle güle kullanın, pelletleriniz hep attığınız yeri vursun...
Sevgiler,
oğle yemeğine kimseye söz vermeyim !!! hocam ....
Büyük Onbaşı'ya ya da Kolcuoğlu'na götürecekseniz bende gelirim... ![]()
Sevgiler,
ah ah hatsanın 1. nesiline yetişemedik o tüfeği alanlar gayet memnun ama bizim geç haberimiz oldu bende webley çakması bir hatsan kullanıyorum tüfekten güç yönünden memnunum fakat çok ağır ve istikrar sorunu var bu tüfeğimi satacam ondan sonra ilk pcp geçişimi yine hatsanla düşünüyorum ardında air arms s410 sonrasında da finali GLADIATOR ile yapmayı düşünüyorum umarım muaffak olurum .
bu hobiye gönül vermiş bütün dostlarımında arzularıda muaffak olmalarını diliyorum
Yani diyorsunuz ki 1500 TL sokağa atacak param var, önce onu bir atayım sonra Glad'la atmaya da başlarım...
Bence hiç kasma kendini, Mustafa abiyle (Mustafa Serdar) bir konuş, Glad'ı al bak keyfine...
Sevgiler,
This is AlperTeam, you know
Abi Alper kendi team'ini kurdu , Safirler, Atalar, Armsanlar yok efendim pompalılar ama sonları bu işte bundan bir tane alıp beraber taşıyacaklar.
Ben o Alperi yakalarsam ona bi takım kurucam, kendide beğenecek sen merak etme... ![]()
Sevgiler,
Youtube olduğu için görememişsindir. Dur sana özel link vereyim
hahahahahahahahahahahahahahahaha... doktor bu nee?
hahaha... hadi tahtayı kırdınız plakları kırmasaydınız
fakat pek taşınabilirliği yok be... ![]()
Sevgiler,
bilemedim abim bende paslanmaz olanı sadece gergedan boynuzu saplı olanı var diğerleri paslanan modeller sık sık yağlı bezle silerim onları hatta
Benim galerimde resmi olacaktı Onur, bir baksana...
Sevgiler,
[gallery]2140[/gallery]
abim ben paslanmayan modellerinden de satıyorum ama bu çakıların aslı paslananlarıdır sendeki dışbükey bilenmiş olanlardan mı üzerinde enine biley izi olanlar paslanan modellerdir jilet keskinliğinde olur onlar
Onur vallahi iç bükey mi, dış bükey mi, enine bükey mi bilmem ama bu da jilet... Geçen sene bi piknikte 3-5 tane salatalık soydum, sol başparmağımı lime lime etmişti gavur...
Sevgiler,
Burdaki av bayisinde görmüştüm sanırım. Yarın inceleyeceğim inşallah gördüklerim bahsettiğiniz opinellerdendir.
Saygılar...
Üzerinde kırmızı ile INOX yazar...
Sevgiler,
fransız opinel çakılarını da bi düşün uygun fiyatlı basit tasarımlı paslanan bi bıçaktır ama yinede bi efsanedir kendileri tek geçerim
Bende 8 No. Inox var, 9 yıl oldu alalı henüz pasın p sinin kuyruğunun ucu yok vallahi...
Sevgiler,
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100628/temp/zxlpt47z.jpg]
Soldan Sağa: Eblemis - RaptorX - kafasi (Alper) - TheNightHawk
Sevgiler,
uzun süredir foruma uğrayamıyordum göz gezdiriken koleksiyonlarınıza gözüm takıldı vala:D.çok güzel bıçaklar.Bu arada genel bir soru soracağım belki cevaplandı ama yanımızada ne tür ve ne boyutta bıçak taşımak serbesttir bilginiz var mı acaba.teşekkürler...
Hz. Google'a "6136 sayılı kanun" yazarsan ıcığını cıcığını öğrenebilirsin...
Sevgileri
Sabah biraz geç kaldık. Saat 07:03:12 gibi PS'de olduğumuzda Cem ve Tolga otoparktaydı. Tolga sabahtan bir tur atıp gelmiş. Hep beraber yukarı çıktık, yeni trap makinemizi kurduk ve atışa başladık
. Günün tartışmasız galibi Tunahan oldu. %70-80 civarı isabet kaydetti
.
Ben de karanlık taraf serüvenine artık "sponsor" sıfatıyla devam edeceğim herhalde. Bugün benim 12 cal otomatiği kaptırdım. Neyse gene oğlan insaflıymış 36 Cal tek kırmasını bana verdi
Benim hiç atmadığımı söylememe gerek yok sanırım...
Sadece izledim ve bolca boş fişek topladım... Bahçede ya da Elmadağda atış yaparken hedef lazım oluyor ![]()
Bu arada hakem olacağını söyleyen ve bir haftadır içimizi karartan kafasinin kafasi bi milyon olmuş, gözler kan çanağı, saç baş dağınık geldi Evrenle birlikte, saat 12.27.45.782'de... Düğünde bi içmiş bi içmiş, mal gibiydi... :P:D:P Olm bundan sonra ağzınla iç e mi? ![]()
Sevgiler,
fabrikadan ısrarla istettim metal şarjör ama üretmiyolarmış artık sattığım her safir geri dönüyo kötü satıcı durumuna düşüyoruz walla şöyle bi baba yiğit çıksa da safire aksesuar üratse ne iyi olacak vaktim olsa çift sıralı bi metal sarjör yapıcam ama işten fırsat bulamıyorum.
ya öyle bişey yaparsam namluyu yanımda götürüp poligonda falan monte ederim yada alev gizleyenin yerine monte edilecek bi aparat yapmayı düşünüyorum yivli olarak sadece çıkış kısmında yiv olucak onuda kolayca söküp takabilirim atış öncesi ama yinede o para safire değer mi deymezmi kararsızım
ardenne-Başar bildiğin gibi Safiri değiştirme hakkında ihtisas yapmış bir arkadaşımız... Kendi Safiri artık bir Safir değil... Ve yurtdışından metal şarjör de dahil bir sürü Safir parçası getirip uyguluyor tüfeğine... Bence onunla bir görüş...
Sevgiler,
Son derece uygun olur... Kabul görmemek de ne demek? Hepimiz aynı hobiyi paylaşan insanlarız sonuçta, bir fazla her zaman mutlu eder bizi... Sen işlerini ayarla, gelebildiğin ilk buluşmaya gel...
Sevgiler,
Aslında bir AnkaraTeam buluşmasına katılman senin için çok daha yararlı olur... Hem tanışırız, hemde aklındaki bütün soruları sorabilirsin... Zira anladığıma göre, alacağın her cevap yeni sorular oluşturacak ![]()
Sevgiler,
adım onur cem abi
hehe benimki latife canım yoksa yivsiz tüfek elime almam ama şu safire yivli namlu uyduracağuma inandığım an alcam bitane yalnız şu palastik şarjör olayı işi bozuyo fişekleri dikiyo meret
alper abi duymasın ama bi bolt action 36 kalibre buldum içim gitti be yivli gibi yapmışlar mereti alsam mı acaba
bu arada bu ankara dur durak demeden çalışıyo bizde bi numara yok
Memnun oldum Onur...
Safirin metal şarjörüde var... Ama yivli namluyu tavsiye etmem, yasadışı olur, kaptırırsın üstüne bide başın ağrır... Alper abinin boyu devrilsin, töbe tööbe, Ankarayı bitirdi İstanbula mı sataşıyor iblis? Ben onu bi yakalarsam uzun süre kimseye sataşamayacak... ![]()
![]()
Ankara çalışıyor çünkü, nazar etmeyin ne olur, çalışın sizinde olur... ![]()
Sevgiler,
Her silahla kendini geliştirirsin tabii ama, bazılarıyla biraz daha uzun sürer... AR6 adındanda anlaşılacağı üzere, av yapmak için dizayn edilmiş bir silah olduğundan namlusu bir match grade namlunun hassasiyetinde olmayacaktır ve grup çalıştığın zaman biraz daha büyük gruplar yaparsın... Bunu çok atışla, nefes kontrolüyle ve kondüsyonla aşabilirsin ki, bu kendini geliştirme olur...
En basit sıfırlama için bir A4ün ortasına 8 cm. çapında bir siyah yuvarlak çiz, 50 m. ye koy, merkezine nişan alarak 5 pellet at, git bak, çoğunluğun gittiği yere göre mesela solda ve yukardaysa sen ayar taretlerini sağa ve aşağıya alacak şekilde çevir, 5 pellet daha at bu şekilde, attığın yeri vurana kadar işleme devam et...
Kolay gelsin, sevgiler...